Biraz uzun oldu ama lütfen bana akıl verin arkadaşlar :((((((((

akarsu_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
2
0
36
35
Ankara
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen bana akıl verin. Aynı üniversitede olduğum bir çocukla tanıştım bir şekilde o buldu beni ve konuşmaya başladık. Çok ilgiliydi bana karşı ben başlarda o kadar ilgilenmedim ama o sıcak tavırları tabi beni yakınlaştırdı ona karşı.Her gün konuşuyoduk işte bana her yaptığını anlatıyodu sürekli buluşmak istiyodu.Doğum günümde buluştuk konuştuk.onunla ilgili şeyleri merak edip araştırmam hoşuna gidiyodu hatta çok mutlu oluyodu bunları da bana hep söylüyodu.Sürekli beraber yapıcağımız şeyleri konuşuyoduk.Samimi ve iyi biri olduğuna inandım gerçekten ve hala öyle olduğunu düşünüyorum.Ama nolduysa son bir hafta hiç konuşmamaya başladık ben konuşunca gayet iyi konuşuyodu ama kendiliğinden mesaj falan atmıyodu.Ben anladım tabi bişey olduğunu ve sordum açıkça o da bana eski sevgilisini unutamadığını,kafasının karışık olduğunu ,benim çok iyi biri olduğumu ve beni üzmek istemediğini ,beni tanıdığı için hiç pişman olmadığını ve en iyisinin konuşmamamız gerektiğini söyledi.Başlarda bana iyi ki hayatıma girdin sayende zor bir dönemden kurtuldum demişti demek ki kurtulmamışLütfen bana yardımcı olun ben ne yapmalıyım şimdi ???Onun yanında olmak istiyorum üzülmesini istemiyorum ama bu doğru mu bilmiyorum?????

Laftan anlamaz insan damgasini yememek icin onurun icin geri duracaksin ve bittigini kabul edeceksin tabii ki.

Bencede zor ama hiç birşey yapmayacaksin. 1 2 3 tip oynama vakti

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende suanda uzun bir iliskiden cikmis biri olarak en basta konusmanin cazip ama bir iliskinin gereksiz oldugunu dusunuyorum .yani dedigim yanlista anlasilmasin hani biriyle vakit gecirmek konusmak kiz veya erkek insana ayriliktan sonra hep iyi gelir ama bir iliski hic saglikli olmaz insanin ici istemez hele ki gercekten cok sevmisse.o yuzden bosuna cabalamayin bu konuda istediginize ulassaniz dahi o kizin bir telefonu iliskinizi bitirmesine sebep olabilir.hatta olabilir degil olur malesef canim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuyu okurken ben diyecektim. Bu kadar ilgilenmesi seni merak etmesinden değil unutmak istediği biri olmasından dolayı diyecektim.

Birşey yapamazsın.

Sen üzülürsün. Seninle gerçekten ilgindi ve beğendiyse tekrar eskisi gibi muhabet edersiniz. ama aklında ve kalbinde biri varsa.. sen asla yer alamazsın..

Sadece geçiş döneminde çivi çiviyi söker misali sana sarılmış..

Son düzenleme:

Size olan bu yoğun ilgisi ne kadar zaman sürdü? Aşk adına birşeyler konuştunuzmu hani olu ya eski sevgilin yada şimdiye kadar flörtün oldumu gibi yada siz sormadınızmı :44:

düşünsene yarın bıgun evlensende aklı hep onda olcak..

yada senın aklında suphe olcak..

hayatını zehretmeye değer mı?

canım bu gayet açık bir açıklama o boşlukta olduğu süreçte seninle birlikte zaman geçirip diğerini unutmaya çalışmış ama yapamamış işte. bence bu kadar dürüstce bunu söleyerek bitirdiyse tekrar dönme çünkü diğerinin gölgesi hep hayatınızda olur yada bırak o kendi içinde bişeyleri bitirsin bitirdim unuttum diye gelsin aksi halde gerek yok hep sen üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…