Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen bana akıl verin. Aynı üniversitede olduğum bir çocukla tanıştım bir şekilde o buldu beni ve konuşmaya başladık. Çok ilgiliydi bana karşı ben başlarda o kadar ilgilenmedim ama o sıcak tavırları tabi beni yakınlaştırdı ona karşı.Her gün konuşuyoduk işte bana her yaptığını anlatıyodu sürekli buluşmak istiyodu.Doğum günümde buluştuk konuştuk.onunla ilgili şeyleri merak edip araştırmam hoşuna gidiyodu hatta çok mutlu oluyodu bunları da bana hep söylüyodu.Sürekli beraber yapıcağımız şeyleri konuşuyoduk.Samimi ve iyi biri olduğuna inandım gerçekten ve hala öyle olduğunu düşünüyorum.Ama nolduysa son bir hafta hiç konuşmamaya başladık ben konuşunca gayet iyi konuşuyodu ama kendiliğinden mesaj falan atmıyodu.Ben anladım tabi bişey olduğunu ve sordum açıkça o da bana eski sevgilisini unutamadığını,kafasının karışık olduğunu ,benim çok iyi biri olduğumu ve beni üzmek istemediğini ,beni tanıdığı için hiç pişman olmadığını ve en iyisinin konuşmamamız gerektiğini söyledi.Başlarda bana iyi ki hayatıma girdin sayende zor bir dönemden kurtuldum demişti demek ki kurtulmamış

Lütfen bana yardımcı olun ben ne yapmalıyım şimdi ???Onun yanında olmak istiyorum üzülmesini istemiyorum ama bu doğru mu bilmiyorum?????