Birazcik ic dökme

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Iyi geceler kizlar benim bu seferki derdim kv es değil. Bir kucuk bi okadarda buyukbir dertcik.
Evlendik evleneli bi türlü borçtan kurtulamadık eşime çok üzülüyorum genç yaşta çok yoruluyor bugün baktım kendisi farkında değil saçında beyazlar çıkmış sıkıntıdan:( bende kaç gündür ne yapabilirim biraz hafifletmek için yükünü diye düşündüm eskiden tekstilde dikis dikiyodum alalim evde biseyler yapayım diye heveslendm çok kararsizimdir cesaretsiz birazda özgüven eksikliği var. dedim demesinede ben korktum insallah yapabilirim bu işin altından kalkarım şimdi asıl mesele makinayı aldığım kişi kuzenim babası ona vermişti amcama sorduğumuzda kızının sattığını söyleyince tamam dedim.biz kuzenimle parasını konuşmadık sdce amcamn dediği ücrete göre aradım getirmesini söyledim kendisi il dışında 1 saatlik mesafede oturuyor getirdi ama anlaştığımız paraya değmez gibi gözüküyor 1 buçuğa aldık ama ben satmaya kalksam 1e anca satarım çok kibardır kuzenim bende konuşamam böyle şeyleri şimdi ben çok üzüldüm zarar ettik diye napsam bilemedim:( kredi çekip alcaktik normalde ama kuzenim eliniz nezaman düzelirse verirsiniz dedi o yüzden ondan aldim birazda
Çok karışık oldu kusara bakamyin uyuyamadım yazayım dedim

İnşaallah işleriniz yolunda gider de makinaya verdiğiniz ücretin kat kat fazlasını kazanırsınız. Ödemede kolaylık sağlamış en azından, böyle düşünün. Krediyle alsaydınız bankaya fazla ödeme yapacaktınız nasıl olsa.

İnşaallah işleriniz yolunda gider de makinaya verdiğiniz ücretin kat kat fazlasını kazanırsınız. Ödemede kolaylık sağlamış en azından, böyle düşünün. Krediyle alsaydınız bankaya fazla ödeme yapacaktınız nasıl olsa.
Aynen dedğiniz gibi düşündüm kendimi öyle teselli ediyorum.çok teşekkür ederim amin inşallah

Belki işleriniz iyi gider o paranın mislini çıkarırsınız. Hemen ümitsizliğe kapılmayın. Eliniz bollaşınca daha iyisini alırsınız.

Back
X