• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bırazda arkadaslarımızla olan anılarımızdan bahsedelım mı?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
bırazda arkadaslarımızla yasadıgımız seylerı anlatalımmmı arkadaslar yaptıgınz bır yaramazlık cılgınlık yada cırkınlık:60: yokmuuuu???? ben anlatım bırtane yurtta kalıyodum gecen yıl odamda arkadaslarım oturuyo bende asagıdaydım tv ye bakıyodum bı arkadasımla gel bı yukardakı arkadaslarımıza oyun yapalım dedık neyse cıktım yukarı actım kapıyı napıyonuz sız cok ses yapmısınız mudur cagırdı benı azarladı dedım hadı ne duruyonuz gelsenıze dıye bagırdım ama sınırlı taklıdı yaptım bayagı ı yapmışım:9: neyse tırstı arkadaslarım yarım saat odadan cıkamadılar kım konuscak ne acıklama yapcak dıe bız bunları korıdorda duyuyoz tabı gulmekten kopuyozz:9::9:tam cıktılar dayanamdım basladım kahkaya anladılar tabı kac kacabılgın yere:9: cok komıktııııııııııı:52:

benim var ama kötü bir etki yaratan anım var ne yazıkki..:50: .çok güvendiğim ve herşeyimi paylaştuğım en yakın dostum diyebileceğim arkadaşıım var 15 yıllık arkadaşıım, geçmiş yıllarda oda bir başkasıyla çıkıyordu bende bir başkasıyla çıkıyordum,ciddi düşünüyorduk..onu erk ark ne yaptığını asla bilmediğim ve anlam veremediğim bir işi varken birden işini saçma sapan bir nedenden kaybetti dolandırıcılıktan hapse girdi çok kötü günleri oldu, benimkide subaydı..herşeyimizi paylaşıyorduk buraya kadar sorun yok..ben ona o kadar güveniyordum ki kardeşimin düğününde erkek arkadaşım hayırlı olsun vss klişe cümleleri kullanmadı bana..bende bunu en yakın ark anlattım''acaba benimle ciddi düşünmüyor mu çünkü 1 kardeşim var ve onun düğünü oldu bana hayırlı olsun bile demedi'' diye dert yakındım üzgündüm çünkü..oda bana kendisinin erk arkadaşının işi gücü olmadığı halde kendi kız kardeşinin düğününde tüm altın taktığını ve benim arkadaşımın ne biçim bi çocuk olduğunu beni sevmediğini, benimle nasıl ciddi düşündüğünü, onun erkek arkadaşının maddi yönden perişan haldeyken bile arkadaşımı kendi ailesinin içinde altın yollayarak onurladırdığını söyledi...bende bunu anneme anlattım'' anne bak ark erk ark işsiz şuan ama kızın kardeşinin düğününde tüm altın yollamış, aferin çocuğa bak benimki hayırlı olsun bile demedi diye dert yakındım....daha sonra dostum diyebileceğim 2ci arkda anlattım...

aradan zaman geçti..ben o çocuktan bir nedenden dolayı ayrıldık..arkadaşım dostum bildiğim kız ise hala sevgilisiyle ilişkisini devam ettirdi..birgün arkadaşım bana ağda yapmaya geldi..bende içeride hazırlıkları yaparken odanın kapısı kapandı erk ark konuşuyordu içeri girmek için kapıya yaklaştım ve istemeden de olsa konuşmalarını duydum..bana ağda yapacağını kendi usulunce esprili bir dillle.ormanı temizleyeceğim vs....!!.... erk ark anlatırken bu çok çirkin konuşmaya şahit oldum..dayanamadım çatt diye oda kapısını açtım ne olduğun şaşırdı ve afalladı hadi cnm byby diyerek tlf kapattı..ben ona konuyu anlatınca inkar etti..lafı çevirdi kulaklarımla duyduğum sözleri sen yanlış anlamışsın diyerek...o an güven taşlarımdan birini ciddi şekilde sarsmıştı....

asıl beni yıkan olay ondan çok sonra oldu..annesini ikna etmiş erk arkadaşının kız kard düğününe gidiyor bursayaa...annesini ilkkez erk ar ailesiyle tanıştıracak...çook mutlu havada uçuyor...bende en az onun kadar mutluyum..ben erk ark ayrıldım ama onun mutluluğu beni çook ama çook mutlu etmişti..maddi açıdan o sıra zayıftı ve ben ona elimde ne kadar mebla varsa hadi çarşıya gidiyoruz sana kıyafet almaya dedim ve beraber çarşıda buluştuk biraz yardımcı oldum..otobüsle eve dönüyoruz...o esnada saflık işe...dedim ki çocuğun kardeşine düğünde altın takacakmısın, almak için paran yoksa verim dedim...ve ondan beni yıkan cevap geldi...hayır takmayacağım niye takayım kii o benim kardeşime hiçbişe takmadı...
o an beni mahvetti..tekrar sordum '''erk ark ayşenin düğününde altın takmadı mı'' diye sorumu tekrarladım...hayır takmadı dedi....:50:
arkadaşlık ve ona duydugun güvenin yerlerde olduğu başka bir an olmazdı..yıkıldım eskiden benim erk arkadaşımı kötülemek ve kendi erk ark tepeye yığmak içinmi bana yalan söylemişti....neden bana üzgün anımda benim erk ark işi yok ama tüm altın taktı deme gereği duydu....amacı neydi beni o an dahamı kötü yapmak, yoksa kıskandırmak mı? erk arkadaşlarımızı karşılaştırma mı? o otobüste gerçeği öğrendim..hemde ona yardım için onun yanındayken, erkek arkadaşını yanında düğünde kusursuz olsun dşye elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırken..!!.ama o o kadar mutlyduki erk ark gidecekti annesiyle hemde ilkkez tanıştıracaktı.....onun o hevesini o mutluluğunu içimde yaşadığım acı tecrübeyle yutkunarak kırmadım..o kadar mutluydu ki.....ona hesap sormadım...ama o an tüm bağlarımı yıktım..o üzüntüyle durağımızda indim ve o eve gitti ...eve girmedim 2 dostum olan ark giderek olayı anlattım ki daha önce olan davadanda haberi vardı...anneme de bu olayı anlatmadım ondan nefret etmesin diye...

ne oldu sonunda biliyormusunuz..ark o çocuktan feci şekilde ayrıldı ailesiyle işin içine şiddet te içine girerek kötü günler geçirdi ve ne yazıkki tek ben vardım yanında.ona detek olan...aradan 2 yıl geçti....şimdi iyiyiyiz ama ona asla güvenmiyorum...ve hala neden bana böyle dedin diye hesap soramıyorum her ne kadar günden güne yüzüme her bakışında hesap soramamam içimi ezsede....arkadaşımın bir erkek bir hırs bir kıskandırma uğruna, bir dostunu kaybetti hala haberi yok.....:58:

evet benimde var malesef kötü bir anım...
Arkadaşım dediğim insan her defasında beni kırıp döken laflar sarfediyordu. Kendi egosunu tatmin edebilmek için beni hep aşağılayan sözler kullanıyordu. Her defasında susuyordum konuşmuyordum. Ağlaya zırlaya özür diliyordu. Yine böyle düşe kalka idare ediyordum bir şekilde. Bir gün onun hakkında çok acı bir gerçeği öğrendim. Bana en yakın dostuna anlatmadığı ama okuldaki samimi derecesinde bile olmadığı kızlara anlatmıştı. üniversite birinci sınıf tabi bu zamanlar... Güvenimi o an kaybetmişti. Insana en büyük kötülük neymiş öğrendim. Inanacağını bildiğin halde yalan söylemek...o bunu çok yapmış, gözümün içine baka baka...
Neyse sevgilisiyle ilgili şeylerdi. Burada anlatmak istemiyorum. çocuk aldırmalar falan...
Duyunca inanamamıştım tabi.
Beni en ufak bir hatamda yargılayan insanın geçmişi çok kötüydü...
Neyse yine bir süre konuşmadık barıştık filan.
Bunca şeyi yaşamış bir insan olarak hala netten ordan burdan birçok erkekle tanışıp görüşüyordu. Birgün bu tanıştıklarından biriyle görüşmek istiyordu tek gidemem sende gel filan. Gelemem dedim hiç sevmem o muhabbetleri. Beni gitmiş o tanımadığı adama öyle bir kötülemişki anlatamam...
Sadece ona değil okuldaki birçok arkadasıma küs olduğumuz süre içinde yalanlar söylemiş, kötülemiş.
Bunu öğrenince çok üzüldüm. çünkü ben herkese karşı onu savunuyordum. Ve her durumda destek oluyordum. Meğer kimseye değmiyormuş.
Her defasında güzel olmadığımı da söylüyordu. Herşey geçmişte kaldı ve ben hala ona nasıl katlandığıma inanamıyorum bile. Görüşmüyoruz şimdi. Görüşmem de...
şunu anladım insana en büyük yarayı dostu açıyormuş...

Son düzenleme:
benim sürüyle var ama bir tanesini anlatayım.

o zamanlar ortaokuldayız. bizim oralarda eski bir kilise var. şimdi tekrar açıldı ama o zamanlar kapalıydı. arkadaşımın ve benim elimizde asetat kalemleri vardı, sokakta oraya buraya yazı yazıyorduk (zarar ziyan gençlik, şimdi hiç tasvib etmiyorum :1:) neyse eve çıkmadan kilisenin önünden geçiyoruz. acaba papaz burda mıdır diye geyik yapıyoruz. kilisenin yanında da bir ev var ama kiliseye bağlı normalde. gel dedim zili çalalım papaz evdemi kilise ne zaman açılıyor soralım.. neyse gittik kapıyı çaldık, yaşlı ayyaş kılıklı bir adam açtı kapıyı. "pardon papaz burda mı oturuyor, kilise açılacak mı? "... yaşlı amca bir kükredi " burası kiliseye benziyor muuuuu, ben papaza benziyor muyuuuumm" diye.. tabii biz vııınnnnnn :9: çok eğlenceli bir gündü...

Bizde paraya misina bağlayıp kaldırıma koyardık, misinanın tek ucu bizde tabi :66: Gören tabi parayı almaya kalkışınca hop para uçtu :66:

Eve gelen misafir çocuklarını hikayelerle korkutup, herkes yatınca korkunç sesler çıkarırdık :66:

Bende anlatayım bitane her aklıma geldigimde gülerim :) daha 2 aylık bi olay :)

Arkadaşımda kalıyorum sabaha kadar film izledik sonra yattık tabi yatakta sohbettin tadı başka oluyor biz başladık sohbet etmeye ezan okunuyor evleride
giriş kat cam açık yaz diye ayaklarımıza kaş göz yapalım camdan dışarıya sallayalım namaza gidenler şok olur falan diye konuşup kikirdiyoruz o sırada babası kalktı "ne o koyunları mı kaçırdınız" dedi :) biz başladık gene gülmeye babası wc'ye girmişti çıktı koridor da bi gegirdi ama ev inledi resmen :) arkadaşım da "ohaa yuh ne o baba kuzu mu yuttun" dedi :) hahahhahahahaha epey gülmüştük o gece :)