Birbirini seven iki insan birbirinden bu kadar soğurmu?

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Merhaba hanımlar
dertleşmeye ihtiyacım var patlayacam yoksa. Bir kac defa konu açmaya yeltendim ve vazgectim ama dayanamıyorum.
Bi yandan agliyorum yazarken cocugum uyandi terelleli olacam uzun olabilir biraz

Eşim işi gereği mecburi tatilde ve bizimle evde(1 haftadir).15 aylık bir oğlumuz var ve tabiiri caizse totom koltuk yüzü görmüyor koşturmaktan, ancak akşam olacakta yorgunluktan bir yarim saat tv önünde sıcak bişeyler icecem öyle yani.

Ama neymiş o yani eşim sesini cıkarmıyormuş ondan ben kendimi hatasìz sanìyormusum, evi bok götürüyormuş heryer saçmış en son ne zaman süpürmüşümde bilmem ne.
Yerlerimiz fayans açık renkte dolayısı ile herşey belli oluyor bende zamanla takmamayı öğrendim bu demek degilki evimle ilgilenmiyorum süpurmuyorum silmiyorum.
Hayvanmışım bu yasima kadar insanlik gormemisim. Onu kendimden sogutuyormusum laflari duyunca cinnet gecirecektim inanin ne yaptinda delirttin adamı diye sorarsaniz hiçbirşey diyebilirim. Sebebi ise baktı cocukla zor ben heryere koşturuyorum cocukta aktif ilgi oyun bekliyor yardim isteyincede gözüne batiyor besbelli.

Örnek veriyorum
Yemek yendi toplanıldi ev bilmem kacıncı kez toplanıldı cocugu yıkadım saate bakıyorum akşamın vaktı gecmek uzere namaza duracam beyfendi oturmus ya insan demezmi bu cocuk kadinin canina dusuyor ac namaz kilsa ac aglamakli kilmasa ilgilense vakit geciyor kalkimde bi biberon 2 dkda hazirlayayim ki esim ev isinde normalde yardim gerekince el atan biri hani evin pasasi gibi davranmaz.

Dedim ki kendisine"erkeklerle kadınlar arasındaki fark buymuş demek. Bak cocuk mizmiz ac uykusu geliyor ama bende oturmuyorum işim var sende ordan bizi izliyorsun ne kadar rahatsin cocuk catlasa umrunda olmaz bak kac dakikadir bi tepki bekliyorum senden"dedim ona laf etti sanki babaligina laf etmisim ya o an wc bile gitsem kac dakkadir ordasin cik diyo niye cocukla zoruna gidiyor benmi abartiyorum arkadaslar cok bunaldım.

Eskiden sarilirdi operdi cikardik yurumeye masa tenisi filan oynardik simdi ben kosturuyorum o oturuyor aksam olunca bende oturunca muhabbet yok senelerdir tanidigim severek engelleri asarak evlendim adam muhabbet bile edesi gelmiyor kendime yediremiyorum kendimi buna layik gormuyorum:( bunlarin sonuncunda yukarida bahsettigim olay oluncada kavga ettik bende fikrimi soyledim simdi konusmuyoruz yani ev arkadasi gibi ne diye evlendim ben madem...

Aradada oluyor ben alttan aliyorum sofrasina yemegine yine herzamanki gibi özen gösteriyorum kendime özen gösteriyorum ama o bi duygu vardir ya onu ondan alamiyorum cocuktan dolayi evlilin monotonlasmasin diyorum ekstra caba sarf ediyorum devrelerim yanacak gibi oluyor ayaklarimin alti agriyor kosturmaktan gonul yapmaktan hosnut etmekten ama son zamanlarda cok elestirir oldu( ki ben kendi kendimi bile elestiren hatalarimin farkinda olup ne gerekiyosa yapan biriyim

Ha bide cok geziyormusum gezme dedigi cocugu arabasiyla yarim saat veya bi saat mahallese gezdirmek olay bu gören dicekki katı kurallari kocada birakmiyor insan icine karisayim manyamişmi ne ben sevdigim adami taniyamiyorum :(

Madem bu kadar rahatsız evdeyken kendi temizliği yapsın yardımcı olsun biraz..

olur oyle evliliklerde donem donem. kafaniza cok takmayin, gozunuzde cokta buyutmeyin. erkek kismi evde cok oturmiicak arkadas, gitsin calissin. evde duran adam karisina sariyo.

cok abarti bi problem goremedim, sende buyutme. konustukca olmayan seylerde var olur. yada ufacik seylerde cok buyur.

Sanirim cocugun sorumlulugunu kaldiramamis. Cok ustune gitmeyin sabredin. Cocugunuzla ilgilenin baska biseyi takmayin kafaya

Daha ne kadar izinde

Büyük temizlik yapın kışın hani çok işli ne yapılırsa onu yapın sarma sarın erişte vs yapın.

Bunları da eşinizle yapın onun poposu da yer görmesin

Allah aşkına zaten Bebek olan ev ne kadar temiz olabilir ?
Bütün günüm kızıma bakmakla ve evi temizlemekle geçiyor her gün süpürmeme rağmen olmuyor tam temiz olamıyor
Hiç takmıyorum bebekli insanım sonuçta
Eşin sana hiç yardım etmiyor suç bastırıyor resmen üstüne geliyor yaptığı yanlış
Çocuk olduktan sonra bazı erkekler değişiyor malesef konuşmayı dene
Ailecek vakit geçirmeyi ortalığı beraber toplamayı deneyin
Yada sen ortalığı toplarken çocukla oynayıversin kendi çocuğu sonuçta
Aşamıyorsanız evlilik terapistine gidin yardım alın derim

Evde nasil bir is oluyor ki bitmek bilmiyor. Birturlu oturulmuyor valla ben darlandim siz anlatırken.

Evde nasil bir is oluyor ki bitmek bilmiyor. Birturlu oturulmuyor valla ben darlandim siz anlatırken.
Eskiden bende öyle düşünürdüm Bebek olduktan sonra değişti :KK70:
Ben şuan Yen'i oturuyorum mesela
Sabah kalk kendini doyur bebişi doyur oyna uyut ütü çamaşır bulaşık bebişe yemek hazırla..
Bebiş uyansın yemek yedir ortalığı topla
Bebişle oyna çamaşır as akşam yemeğini hazırla
Bir bakmışsın saat 8 olmuş:)
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum ve bende hiç oturmuyorum ne yazık ki
Bebek uyurken oturmaya kalksan ütü çamaşır ne olacak? Mutfak wc nasıl olacak gibi
Ay bende bunaldım kendimi anlatınca :KK70:

Offf erkeğin destek olmaması en kötüsü
ben öyle adamın saçını başını yolarım vhalla
bide görüyor yani neyin ne olduğunu...

Eskiden bende öyle düşünürdüm Bebek olduktan sonra değişti :KK70:
Ben şuan Yen'i oturuyorum mesela
Sabah kalk kendini doyur bebişi doyur oyna uyut ütü çamaşır bulaşık bebişe yemek hazırla..
Bebiş uyansın yemek yedir ortalığı topla
Bebişle oyna çamaşır as akşam yemeğini hazırla
Bir bakmışsın saat 8 olmuş:)
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum ve bende hiç oturmuyorum ne yazık ki
Bebek uyurken oturmaya kalksan ütü çamaşır ne olacak? Mutfak wc nasıl olacak gibi
Ay bende bunaldım kendimi anlatınca :KK70:

Sürekli böyle kosturmacaya gelemezdim ben biyerden sonra sinirlerim iflas eder kesin :D O yüzden boyle konularda hep adamlari daha cok anliyorum. :D Evin icinde surekli kosturan kadin, birde şunu yapmadin, bunu yapmadın, yardim etmedin diye cemkircek filan eyvahlar olsun :D

Sürekli böyle kosturmacaya gelemezdim ben biyerden sonra sinirlerim iflas eder kesin :KK70: O yüzden boyle konularda hep adamlari daha cok anliyorum. :KK70: Evin icinde surekli kosturan kadin, birde şunu yapmadin, bunu yapmadın, yardim etmedin diye cemkircek filan eyvahlar olsun :KK70:
Bende çocuk olmadan öyleydim bütün gün otururdum rahattım :KK45:
Valla zor çocuk bakmak
Çocuklu evde iş bitmiyorr
Allah'a şükür eşim anlayışlı yardım ediyor
Zaten bu tempoya sıkıysa ev pis desin valla çıldırırım pişman ederim :KK70:

Evet bebekle isler bitmiyor.haklisin elinden gelenide yapiyormussun.kocanin kabullenmesi gerekiyor, bebekle yardimcisiz yapabilecegin bu.

Cokk istiyorsa kendi yardim edicek. Normal sayilabilir boyle tartisma ama hakaret girmemeli.ben tartisirken susarim genelde, sakinlesince konusurum.

Bir de erkekler empati yapmayi kadinlar gibi beceremiyormus, tvde psikologdan dinledim. O zaman sen onun kendi yerine koydurmaya calis, anlasin :KK66:

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Hakikaten çoçuklu ev çok farklıymış başıma gelince öğrendim. Canı sagolsun tabii heryerin heran kirlenme potansiyeli var artık hazırolda beklemekten beynim yoruldu. Işlerimi akşamdan hallederimki gün içersinde oğlumla vakit geçirelim o uyuyuncada yemek yapıyorum bazı günlerde cocuk asabilesiyor büyüdüğü diş cıkarttıgı için, eşimde işten gelince " ya insan dışardan eve girince temiz bir ev sıcak yemek güler yüz bekliyor" diyerekten yine bi ev işi yapma çabasında buluyorum kendimi.

Yaklaşık 2 ay evde kalacak. Aslında cocugun beni ne kadar yorduğunuda görüyor inanın bazen pek iş olmayınca aksam oturup telefonla biseyler bakinca laf sokuyo ya sinir oluyom "oglun anan yine aldı eline telefonu" sanki muhabbet ediyoda konusmak istiyorum tv kitleniyor e bende insanım gına geliyor.

Zamanında dur şunuda yapim sonra cocukla sunu yapariz cikariz diyerek kendimi yiyip bitirdigim cok zaman oluyordu sonuc olarakta sinirler heba cocuk ve ben huzursuz gün bitmiş ama yapmak istediklerimi yetistirememis cikip bi nefes alamamis oluyordum öyleki asiri unutkanliktan gizli depresyona olay baglandi hap kullanmak zorunda kaldim ben görmezden geliyorum ama dedigim gibi hergün zaten temizlik yapiliyor ki

Back
X