- Konu Sahibi nefeskesen
-
Transit demek gezegenlerin şu anki konumları demek. Sizin doğum haritanızdaki değil.
Bir de ben özellikle kişi haritası yorumlarken whole signs ev sistemini kullanırım, placidus değil. Kişinin hayatına ve özelliklerine dair daha net ve nokta atışlı bilgiler verdiğini düşünüyorum, deneyimlerim de bu yönde.
Bir de bu sitede en aşağıda küçük bir boşluk vardır, oraya asteroid numaralarını yazarak ekstra asteroid konumlarını da görebilirsiniz. 433 Eros'tur mesela. Ben ona önem veririm. Onun dışında yine Juno, Chiron ve Lilith de önemlidir.
Eros, Mars'la benzer şeyleri temsil eder. Cinsellik tarzınızı anlatır diyebiliriz.
Juno, ruh eşinize dair bilgiler verir.
Chiron, hem hayatta hangi alanlardan yara aldığınızı hem de hangi alanlarda şifa dağıttığınızı gösterir.
Lilith ile ilgili de şu yazıya göz atabilirsiniz.
http://www.astroturkiye.com/KaraTanricaLilith.html
bilmiyorum ama yorumlamasını bilmek isterdm
anlamam ki ben cnım :)beraber yorumyalım canımcıkar harıtanı sıfırdan bakalım ev konumlarını degerlendırelım burada
anlamam ki ben cnım :)
merhaba kızlar bırbımızın dogum harıtasını yorumlayalım hem bılgılerımızı gelıstırırız hemde yardımcı oluruz evlılık sans kısmet ıs yasam nasıl bır es, kac cocuk gıbı konularda eyada tek evlılıkmı yoksa cok evlılık gecıcek basımızdan hepsini dokelım yerlere eteklerden
YALNIZ KESINLIKLE, BENIMKINE BAK BENDE SANA FAL ACARIM GİBİ SEYLER OLMASIN DOGUM HARITASI YORUMLAMAK COK VAKIT VE OZVERI GEREKTIREN BIRSEYBILMIYORSANIZ DA GELİN HEP BERABER OGRELIM ATIN DOGUM HARITANIZI ANLAMADIKLARIMIZI SORALIM BİRBİRİMİZE
BENİM DOGUM HARITAM BU HEM YORUM HEMDE HARITA ISTIYORUM SIZDEN
Eki Görüntüle 1326477
JUNO;ASLAN (5.EV) RETRO
SANS NOKTASI BOGA (1.EV) baska ıstedıgnız bırsey varsa soyleyebılırım bu sıteden ancak bu konum cıkıyor dıger transıtlerı buladım yada buldum yorumlayamadım bılmeden
dışarıdan bakıldığında kendini, özellikle duygularını çok rahatça, tutkulu ve ateşli ifade edebilen birisin ama iç dünyan çok daha yoğun ve dalgalı.
yani dışarıdan eğlenceli, atılgan, biraz yüzeysel, düşünmeden harekete geçen biri izlenimi veriyor olabilirsin ama sanki dışı sert çikolata kaplı marşmelov gibisin. için yumuşak. ama bu kırılgan bir yumuşaklık değil çünkü sen insanlardan bir şeyler almaya değil, onlara bir şeyler vermeye meyilli bir karaktere sahipsin. bu da seni çok güçlü ve dayanıklı yapıyor.
insanların en zor zamanlarında sırtlarını dayayabileceği birisin ama bir yandan da kendi kişisel alanına ihtiyacın var.
sürekli birileriyle dip dibe olmayı ve o kişisel alanının gasp edilmesini istemezsin.
güvenlik ihtiyacın yüksek. mesela bir olayda kendini bir anda ortaya atabiliyorsun ilk anda ama o olayın peşinden gitmen için gerçekten o durumu analiz edip güven duyman gerekiyor.
ilşkilerde de, karşındakinin duygularını somut olarak ifade etmesine, göstermesine önem veriyorsun.
ayrıca karşı taraftan sadakat ve güveni de çok güçlü görme isteğin var.
fikirlerin çok evrensel, çağın ötesinde, alışılmışın dışında. düşünme ve hayatı algılama tarzın böyle. bu da senin güvenliğe ve somut kanıtlara ihtiyaç duyan yönünle çatışıyor aslında.
ama bu çatışma sonunda, en uçuk fikirlerini bile somut şekilde ortaya koyabilmene sebep olan bir çalışma ve efor noktasına ulaşabiliyorsun.
yslında çok sıcak bir doğan var ama bazen gerçeklerden kopuyorsun. tamamen gözünü kamaştıran bir ışığa kapılmış gibi olup her seyi iç dünyanda yaşamaya başlıyorsun, gerçek dünyayla bağın kayboluyor bir ilişkiye kapılıp gittiğinde.
sana ne diyeyım ben canım benımsen astrolog olmussun insallah bende senın gıbı olabılırım lütfen bu ılmını degerlendır boyle bır dusuncen varsada rabbım yolunu acık etsın ... ben sana baksam senın gıbı yorumlayamam cırağım daha yanında, uzun suredır bakmıyorum ama senın ıcın acmak ısterım kartları katına bakmamı ıstermısın
birde bılgıne dayanaraktan bir soru sormak ıstıyorum 7 .evimde pluto akrep retro bazı kısıler cok uc veya kotu seyler soyledı junon da aslan dıyerekten bazılarıda venus ıle seksktıl acı guzel 25 ten sonra mukemmel evlılık verır dedı lakın ben o yorumlamayı yapamadım neye dayarak yaptılar sormama ragmen net acıklayamadılar bende arastırdım bulamadım senın yorumun ne
sana ne diyeyım ben canım benımsen astrolog olmussun insallah bende senın gıbı olabılırım lütfen bu ılmını degerlendır boyle bır dusuncen varsada rabbım yolunu acık etsın ... ben sana baksam senın gıbı yorumlayamam cırağım daha yanında, uzun suredır bakmıyorum ama senın ıcın acmak ısterım kartları katına bakmamı ıstermısın
birde bılgıne dayanaraktan bir soru sormak ıstıyorum 7 .evimde pluto akrep retro bazı kısıler cok uc veya kotu seyler soyledı junon da aslan dıyerekten bazılarıda venus ıle seksktıl acı guzel 25 ten sonra mukemmel evlılık verır dedı lakın ben o yorumlamayı yapamadım neye dayarak yaptılar sormama ragmen net acıklayamadılar bende arastırdım bulamadım senın yorumun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?