birbirlerimizin dogum harıtalarını yorumlayalım

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
merhaba kızlar bırbımızın dogum harıtasını yorumlayalım hem bılgılerımızı gelıstırırız hemde yardımcı oluruz evlılık sans kısmet ıs yasam nasıl bır es, kac cocuk gıbı konularda e yada tek evlılıkmı yoksa cok evlılık gecıcek basımızdan hepsini dokelım yerlere eteklerden

YALNIZ KESINLIKLE, BENIMKINE BAK BENDE SANA FAL ACARIM GİBİ SEYLER OLMASIN DOGUM HARITASI YORUMLAMAK COK VAKIT VE OZVERI GEREKTIREN BIRSEY BILMIYORSANIZ DA GELİN HEP BERABER OGRELIM ATIN DOGUM HARITANIZI ANLAMADIKLARIMIZI SORALIM BİRBİRİMİZE

BENİM DOGUM HARITAM BU HEM YORUM HEMDE HARITA ISTIYORUM SIZDEN

JUNO;ASLAN (5.EV) RETRO
SANS NOKTASI BOGA (1.EV) baska ıstedıgnız bırsey varsa soyleyebılırım bu sıteden ancak bu konum cıkıyor dıger transıtlerı buladım yada buldum yorumlayamadım bılmeden

Son düzenleme:
Transit demek gezegenlerin şu anki konumları demek. Sizin doğum haritanızdaki değil.
Bir de ben özellikle kişi haritası yorumlarken whole signs ev sistemini kullanırım, placidus değil. Kişinin hayatına ve özelliklerine dair daha net ve nokta atışlı bilgiler verdiğini düşünüyorum, deneyimlerim de bu yönde.

Bir de bu sitede en aşağıda küçük bir boşluk vardır, oraya asteroid numaralarını yazarak ekstra asteroid konumlarını da görebilirsiniz. 433 Eros'tur mesela. Ben ona önem veririm. Onun dışında yine Juno, Chiron ve Lilith de önemlidir.
Eros, Mars'la benzer şeyleri temsil eder. Cinsellik tarzınızı anlatır diyebiliriz.
Juno, ruh eşinize dair bilgiler verir.
Chiron, hem hayatta hangi alanlardan yara aldığınızı hem de hangi alanlarda şifa dağıttığınızı gösterir.
Lilith ile ilgili de şu yazıya göz atabilirsiniz.
http://www.astroturkiye.com/KaraTanricaLilith.html

merhaba canım evet dogru soyluyorsun astroditlere karsı bılgım var bir arkadsımın acı olmadıgını ıcın bazı astroidleri calısmıyor onun marsından esini ve esinin meslegınıde transıtlerını ve aldıgı acıları hesaplayıp gore 8 .evde net bir biçimde gördük. bakalım 2015 te yıldızlarda hamılelık gozuyor insallah hayırlısı ise nasip olur.
bende chiron,lilith eros ve pallas yani astroidlerin oldugu resmini koydugumu zannettım yalnıs atmıssım birtek chironum gözüyor resimde.. aramıza katılırsan sevırım bılmedıklerımızı ogrenırız hemde ogrenmek ısteyenlere yardımcı oluruz.

anlamam ki ben cnım :)

ogrenmek ıstersen ben bazı onemli kılıt noktoları soylerım daha sonra kaptırıp gıdıyor ınsan 2 sene once bende oyleydım gercı hala cok bıldıgım soylemez bende bılen arkadslarımız varsa hem onların bılgısınden yararlanmak ıcın hemde kendı bılgılerınımı harıtalar uzerınden tartısarak gelırsmek ıcın actım konuyu

dışarıdan bakıldığında kendini, özellikle duygularını çok rahatça, tutkulu ve ateşli ifade edebilen birisin ama iç dünyan çok daha yoğun ve dalgalı.
yani dışarıdan eğlenceli, atılgan, biraz yüzeysel, düşünmeden harekete geçen biri izlenimi veriyor olabilirsin ama sanki dışı sert çikolata kaplı marşmelov gibisin. için yumuşak. ama bu kırılgan bir yumuşaklık değil çünkü sen insanlardan bir şeyler almaya değil, onlara bir şeyler vermeye meyilli bir karaktere sahipsin. bu da seni çok güçlü ve dayanıklı yapıyor.
insanların en zor zamanlarında sırtlarını dayayabileceği birisin ama bir yandan da kendi kişisel alanına ihtiyacın var.
sürekli birileriyle dip dibe olmayı ve o kişisel alanının gasp edilmesini istemezsin.
güvenlik ihtiyacın yüksek. mesela bir olayda kendini bir anda ortaya atabiliyorsun ilk anda ama o olayın peşinden gitmen için gerçekten o durumu analiz edip güven duyman gerekiyor.
ilşkilerde de, karşındakinin duygularını somut olarak ifade etmesine, göstermesine önem veriyorsun.
ayrıca karşı taraftan sadakat ve güveni de çok güçlü görme isteğin var.
fikirlerin çok evrensel, çağın ötesinde, alışılmışın dışında. düşünme ve hayatı algılama tarzın böyle. bu da senin güvenliğe ve somut kanıtlara ihtiyaç duyan yönünle çatışıyor aslında.
ama bu çatışma sonunda, en uçuk fikirlerini bile somut şekilde ortaya koyabilmene sebep olan bir çalışma ve efor noktasına ulaşabiliyorsun.
yani seni ileri götüren bir itici güç oluyor içindeki bu çatışma.
aslında duyguların seni en çok ikilemde bırakan yanın. duyguların işin içine karıştığı zaman bir olayda, karakterinin diğer tüm yönleriyle çatışma içinde buluyorsun kendini bir yanda.
bastırmak istediğin şeyler açığa çıkıyor. bilinçaltında yatan şeyler beklemediğin şekilde taşarak, patlayarak açığa çıkıyor. kariyerinle ilgili planlarnla çatışıyor duygusal dünyanın seni çağırdığı noktalar.
onun dışında kafanda beliren fikirleri çok abartılı şekilde ifade etmeye meyillisin. yani tiyatral bi şekilde ifade ediyosun kendini.
yine ikili ilişkilernde aslında çok sıcak bir doğan var ama bazen gerçeklerden kopuyorsun. tamamen gözünü kamaştıran bir ışığa kapılmış gibi olup her seyi iç dünyanda yaşamaya başlıyorsun, gerçek dünyayla bağın kayboluyor bir ilişkiye kapılıp gittiğinde.

sana ne diyeyım ben canım benım sen astrolog olmussun insallah bende senın gıbı olabılırım lütfen bu ılmını degerlendır boyle bır dusuncen varsada rabbım yolunu acık etsın ... ben sana baksam senın gıbı yorumlayamam cırağım daha yanında, uzun suredır bakmıyorum ama senın ıcın acmak ısterım kartları katına bakmamı ıstermısın

birde bılgıne dayanaraktan bir soru sormak ıstıyorum 7 .evimde pluto akrep retro bazı kısıler cok uc veya kotu seyler soyledı junon da aslan dıyerekten bazılarıda venus ıle seksktıl acı guzel 25 ten sonra mukemmel evlılık verır dedı lakın ben o yorumlamayı yapamadım neye dayarak yaptılar sormama ragmen net acıklayamadılar bende arastırdım bulamadım senın yorumun ne

ben whole signs ev sistemiyle yorumluyorum haritayi. pluto 8. evde oluyor o durumda. ama her halukarda plutonun açilari cok guzel. sadece sekstil ve trineleri var. pluto guc veren, gerektiginde donusum yapma enerjisi veren bir gezegen. bizim jenerasyonda akrep burcunda. etkisini guclu gosteriyor. o yuzden 80ler ve 90larin basi nesli, islemeyen carklari, sistemleri kokunden sokup atan/atacak ve yerine daha saglikli, bariscil, sevgi dolu sistemlerin getirilmesinin onunu acacak bir nesil. indigo cocuklar.

ben astrologum zaten=)
bir de bu çağ gezegenlerine bakarak kişisel olarak çok yorum yapılmaması gerekir. yani plüto, uranüs, neptün... bunlar kitleleri ve nesilleri etkileyen, yavaş hareket eden gezegenler. kişisel bazda olmaz etkileri.

ben bundan yaklaşık 5 sene önce ilk doğum haritası analizimi aldığımda bir astrologtan, kendisine 700 tl vermiştim.
bugüne kadar kabataslak bazı yorumlar yaptım haritalarınız için ama tabi ki oturup sizin haritalarınızı yorumlayamam ama isterseniz astroloji çalışmanıza yardımcı olabilirim ki öyle bir başlığımız da var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…