2 hafta önce Alanya'daydım .çok iyi yapmışlar yapan elleri dert görmesin.
Bahsedilen yer hdp binası alenen terörist terör örgütü adına çalışan insanlar2 hafta önce Alanya'daydım .
bir gece 2:30 da yatağımızdan fırladık
Alanya'da HDP binasında parti amblemini söküp üzerine türk bayrağı örtmüşler ülkücüler ve daha sonra da gelip Kürt mahallesi denilen yeri bastılar .
Türkün gücünü herkes görsün dimi .
Aman ne kadar güzel .
Namusuyla otellerde karın tokluğuna çalışan zavallı Kürtlerin mahallesini bastılar
Ne güzel intikam aldılar tüh tüh tüh
Hadi onlar da güneydoğuda çalışan türklere saldırsınlar .kimin kime gücü yeterse
Ben onları izlerken balkondan bağırdım ama duymadılar .
Şehitlere kelle denilirken neredeydiniz efeler ?
tüm bunlar olurken Putin Rusya'dan uçak gönderdi .Vatandaşlarından isteyenleri götürmek için .
Milliyetçilik budur .Mahalle basmak değildir .
ben Akpartılıyım,sonuna kadar destekliyorum,ama yorumunuzun bir kısmına kadar çok haklısınız,herkes yada her kürt hdp ideolojısnı desteklemıyor,ne demek mahallelıye saldırmak,kürtler deyıp aynı kefeye koymak,kürtle hdpli(pkk)bir ayırt etmek lazım,vatanına bayrağına bağlı kürt kardeşim başım üstüne,türk olupta hdp ye (pkk)oy veren,destekleyen var,seçimlerde aday olnalar var,hepdi kürt kökenlımı bunların,hayır değil,ve cidden kandırılmış dağda olan çocuklar var pkk elınde,aileleri ağlıyor,biri pkk lı,diğeri asker ıkı kardeş var,lütfen kürtler şöle böle demeyelim,ayırt edelim...2 hafta önce Alanya'daydım .
bir gece 2:30 da yatağımızdan fırladık
Alanya'da HDP binasında parti amblemini söküp üzerine türk bayrağı örtmüşler ülkücüler ve daha sonra da gelip Kürt mahallesi denilen yeri bastılar .
Türkün gücünü herkes görsün dimi .
Aman ne kadar güzel .
Namusuyla otellerde karın tokluğuna çalışan zavallı Kürtlerin mahallesini bastılar
Ne güzel intikam aldılar tüh tüh tüh
Hadi onlar da güneydoğuda çalışan türklere saldırsınlar .kimin kime gücü yeterse
Ben onları izlerken balkondan bağırdım ama duymadılar .
Şehitlere kelle denilirken neredeydiniz efeler ?
tüm bunlar olurken Putin Rusya'dan uçak gönderdi .Vatandaşlarından isteyenleri götürmek için .
Milliyetçilik budur .Mahalle basmak değildir .
pekiBahsedilen yer hdp binası alenen terörist terör örgütü adına çalışan insanlar
terör yuvası benim gözümde
masum kürtmüş filan göremiyorum ben şuan bahsi geçen haberde
sen şehitlere kelle diyen adamı destekleyen kitleyle karıştırdın herhalde beni?
o zaman da tepkimiz koyduk burada şimdi de koyuyoruz
Türkün gücüne gelince evet herkes görmeli Türkün Türk halkının gücünü
hdp nin desteklediği pkk itleri orada benim askerimi şehit ederken bizden sağ duyu göstermemiz beklenmesin
bunu herkes anlayamıyor işte ne yazık ki .ben Akpartılıyım,sonuna kadar destekliyorum,ama yorumunuzun bir kısmına kadar çok haklısınız,herkes yada her kürt hdp ideolojısnı desteklemıyor,ne demek mahallelıye saldırmak,kürtler deyıp aynı kefeye koymak,kürtle hdpli(pkk)bir ayırt etmek lazım,vatanına bayrağına bağlı kürt kardeşim başım üstüne,türk olupta hdp ye (pkk)oy veren,destekleyen var,seçimlerde aday olnalar var,hepdi kürt kökenlımı bunların,hayır değil,ve cidden kandırılmış dağda olan çocuklar var pkk elınde,aileleri ağlıyor,biri pkk lı,diğeri asker ıkı kardeş var,lütfen kürtler şöle böle demeyelim,ayırt edelim...
anlasa iyi olacak,yoksa boş yere düşman olacağız,pkk li(hdp benı temsil etmıyor diyen kürt kardeşlerimi nereye koyacağız,yada ben hdp yı(pkk)destıklıyorum dıyen türkü(beyaz türkmüş öle dıyorlar kendılerıne)nereye koyacağız,ille saldırcaklarsa kürtlere değil,bu ideolojıyı savunan türklere saldırısnlar o halde,ekmek derdın olan vatan derdınde olan,pkk dan korkup kaça kürt kardeşime değil,yıllarca çektıler,evet bende kızıyorum bazı davranışlarına,bakın üst komşum hdp li,aleni soyluyor,sizin bayrağı gorunce gıcık kapıyorum dıyor,ama karşı daireside kürt,vatan bayrak dıyor,arkadaşlar kürtler demeyelim,pkk li hdpli ,bu ideolojıyı svaunan kesim dıyelim,hassas bence çizgibunu herkes anlayamıyor işte ne yazık ki .
farkındaysanız biz burada terör örgütüyle bir bağlantısı bulunmayan kürtlere laf etmedikben Akpartılıyım,sonuna kadar destekliyorum,ama yorumunuzun bir kısmına kadar çok haklısınız,herkes yada her kürt hdp ideolojısnı desteklemıyor,ne demek mahallelıye saldırmak,kürtler deyıp aynı kefeye koymak,kürtle hdpli(pkk)bir ayırt etmek lazım,vatanına bayrağına bağlı kürt kardeşim başım üstüne,türk olupta hdp ye (pkk)oy veren,destekleyen var,seçimlerde aday olnalar var,hepdi kürt kökenlımı bunların,hayır değil,ve cidden kandırılmış dağda olan çocuklar var pkk elınde,aileleri ağlıyor,biri pkk lı,diğeri asker ıkı kardeş var,lütfen kürtler şöle böle demeyelim,ayırt edelim...
kardeşim ben kürdün de türkün de almanın da ırkçısını sevmiyorum bu kadar basit ve netanlasa iyi olacak,yoksa boş yere düşman olacağız,pkk li(hdp benı temsil etmıyor diyen kürt kardeşlerimi nereye koyacağız,yada ben hdp yı(pkk)destıklıyorum dıyen türkü(beyaz türkmüş öle dıyorlar kendılerıne)nereye koyacağız,ille saldırcaklarsa kürtlere değil,bu ideolojıyı savunan türklere saldırısnlar o halde,ekmek derdın olan vatan derdınde olan,pkk dan korkup kaça kürt kardeşime değil,yıllarca çektıler,evet bende kızıyorum bazı davranışlarına,bakın üst komşum hdp li,aleni soyluyor,sizin bayrağı gorunce gıcık kapıyorum dıyor,ama karşı daireside kürt,vatan bayrak dıyor,arkadaşlar kürtler demeyelim,pkk li hdpli ,bu ideolojıyı svaunan kesim dıyelim,hassas bence çizgi
hayır ne ılgısı var,ne sölediğinizi iyi bilıorum,bende yorum yaptım,ama sizin sözlerinizi anlıntılamadımki,nerden çıkardınız,genel bır durum kürt kardeşlerımıze olan durumu yazdım,ayrıca terör örgütü destekleyıcı hdp değil,taaaa kendısıdır,kesınlıkle sizin sözlerınızle ılgılı değilfarkındaysanız biz burada terör örgütüyle bir bağlantısı bulunmayan kürtlere laf etmedik
terör örgütü destekleyicisi hdp ye laf ettik
alıntı yapan benim sözlerimde hdp dışında hiç bir kürt vatandaşa saldırı da bulunulsun lafı geçmemesine rağmen
bir nevi çarpıtılmasına sebep oldu
sanki ben önüne gelen kürde hurra saldıralım demişim gibi
Ben niye öyle yazdığımı da açıkladım daha önce alıntı yapan benden yaptığı için sizde ondan alıntı yaparak bir nevi desteklediğiniz içinhayır ne ılgısı var,ne sölediğinizi iyi bilıorum,bende yorum yaptım,ama sizin sözlerinizi anlıntılamadımki,nerden çıkardınız,genel bır durum kürt kardeşlerımıze olan durumu yazdım,ayrıca terör örgütü destekleyıcı hdp değil,taaaa kendısıdır,kesınlıkle sizin sözlerınızle ılgılı değil
aklımdan dahi geçmedım,sadece ince bir ayrıntıyı açıkladım,görüşümü yazdım,Ben niye öyle yazdığımı da açıkladım daha önce alıntı yapan benden yaptığı için sizde ondan alıntı yaparak bir nevi desteklediğiniz için
sanki ben ırkçı faşist gösterildim gibi oldu
ben kürt düşmanı değilim terör ve terör destekçilerinin düşmanıyım
hdp ye oy veren her kürt değil,herkes pkk lıdır benım gözümde,türk olup oy verenlerın unutmayalım lütfen,zaten bir çok adayıda kürt değil..bakınız medyada destekleyen sözde sanatçıiaydın,yazarlar var,ütk olan ve pkk hdp destekleyen,bunuda eklemek istedim pkk kadrosunaBasılan yer hdp binası yani pkk binası...
Her kürt pkk'lı değildir ama
Hdp'ye oy veren her kürt benim gözümde pkk'lıdır.
hdp ye oy veren her kürt değil,herkes pkk lıdır benım gözümde,türk olup oy verenlerın unutmayalım lütfen,zaten bir çok adayıda kürt değil..bakınız medyada destekleyen sözde sanatçıiaydın,yazarlar var,ütk olan ve pkk hdp destekleyen,bunuda eklemek istedim pkk kadrosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?