Birçok kadının başına gelen benim de başıma geldi. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var

tugbaedb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
6
0
1
41
Bir senelik evliyim. Tanıştığımızın ilk haftası evlilik teklifi aldım iki ay sonra nişanlandık. 7 ay sonra da evlendik. Eşim başından beri birçok yalan söyledi. Sonrasında beni tavlamak için yalan söylediğini normalde yalan söylemeyeceğini söyledi. İnanmadım ama inanmayı seçtim. Bir ay önce aldatıldığımı ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Aramız zaten bozuktu annem ciddi bir rahatsızlık geçiriyordu annemle ben ilgilendim. Eşim bu durumdan rahatsız olduğunu hiç söylemedi ama şimdi beni yalnız bıraktın diye beni suçluyor. Aynı zamanda dört aydır haftaiçi iş yüzünden şehirdışındaydım. Bu olay beni çok incitti. İsteğim dışında ailem eşimin beni aldattığını öğrendi. Ayrılmamı istiyorlar. Eşim sürekli yalvarıp değiştiğini beni mutlu edeceğini söylüyor. İki arada kaldım. Hiçkimseyi duymasam bile kendi içimde fırtınalar kopuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de ben de psikoloğa gittik ama bana bir faydası olmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Bir senelik evliyim. Tanıştığımızın ilk haftası evlilik teklifi aldım iki ay sonra nişanlandık. 7 ay sonra da evlendik. Eşim başından beri birçok yalan söyledi. Sonrasında beni tavlamak için yalan söylediğini normalde yalan söylemeyeceğini söyledi. İnanmadım ama inanmayı seçtim. Bir ay önce aldatıldığımı ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Aramız zaten bozuktu annem ciddi bir rahatsızlık geçiriyordu annemle ben ilgilendim. Eşim bu durumdan rahatsız olduğunu hiç söylemedi ama şimdi beni yalnız bıraktın diye beni suçluyor. Aynı zamanda dört aydır haftaiçi iş yüzünden şehirdışındaydım. Bu olay beni çok incitti. İsteğim dışında ailem eşimin beni aldattığını öğrendi. Ayrılmamı istiyorlar. Eşim sürekli yalvarıp değiştiğini beni mutlu edeceğini söylüyor. İki arada kaldım. Hiçkimseyi duymasam bile kendi içimde fırtınalar kopuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de ben de psikoloğa gittik ama bana bir faydası olmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
şu kısım yeterince açıklıyor durumu bence ailenizi dinleyin çünkü eşinizin huyu belli bir daha aldatmasa bile yalancı birine nasıl güveneceksiniz ki?

Hem aldatmis hem de buna bahane bulmus. Bu ne demek biliyor musun?
En ufak bahanede yine affetmem aldatirim demek.
Ailen arkanda madem olaya cocuk da dahil olmadan bir an once bitir yoluna bak.
Mutsuz bir hayat surmekte israr etmek istemiyorsan tabii.

yalanlar söyleyen ilk fırsatta sizi aldatan bir de üstüne sizi suçlayan bu adamın sizi sevmediği aşikar.. sizi sevmeyen bir adamla bir ömür geçirmeye çalışmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur..

yine de karar sizin !

ilk haftada evlenme teklifi eden birinden daha ne beklenirdi ki, neyse bence ailenizi dinleyin, eğer ben bu durumu kaldırabilirim diyorsanız affedin

Yalancılık bir hastalıktır..
Ve maalesef bu hastalık her türlü hastalıktan beter...

BEN NORMALDE SERT YORUMLAR YAZMAM AMA
ARKADAŞIM:
DEFALARCA YALAN SÖYLEMİŞ
İLK FIRSATTA SENİ ALDATMIŞ
E AİLEN DE SANA DESTEK OLUYOR İŞTE
NASIL BİR TAVSİYE BEKLİYORSUN ANLAMADIM
HERŞEY ORTADA DEĞİL Mİ???

Yalan söyleyen adamı koca yapmışsınız ve aldatılmayı size layık görmüş, sizin kadınlık gururunuzu aayaklar altına almış bi adamla aynı ev, aynı yatakta bir ömürden bahsediyoruz... 1haftada evlilik teklifi almak bence çok anlamsız ben altında mutlaka bişey arardım , 1ayda bana evlilik teklifi geldi diye çok huylanıp üstüne gittim altından ne çıktı dersen, zampara olduğu çıktı, sevmiyorum ama düzgün bi kız evimde dursun yemeğimi yapsın kafasındaydı, bende verdim eline yüzüğü bastım gittim iyiki de olmamış...
Sizin ilişkinizde en başında sallantıdaymış zaten, çok merak ediyorum yalancı bir insandan ne buldunuz?

Psikolog ne yapabilir ki, aldatilmissiniz iste. Psikolog ne derse desin realite degismeyecek.

Siz ne yapmak istiyorsunuz peki, onemli olan bu. Bu adamla ayni yataga girmeye mideniz varsa devam, yoksa ailenizi dinleyin.

Yazinizin baslarinda "iNANMADİM AMA İNANMAYİ SECTİM DEMİSSİNİZ" ve sonrasinda yasananlar ortada ayni hataya birdaha dusmeyin derim...

Back
X