Birdaha hamile kalabilirmiyim?? Tek konu 2 sorun

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Kızlar küretaj olduktan sonra cok dikkat etmek lazimmiş soguk su filan icmemek lazim mis .yoksa birdaha çoçugun olmazmıs dogrumudur..

Ben haziranda kuretaj oldum ve galiba soğuk moğuk dinlemeden bol bol içtim offff

Ayrica ilk ve cok istenen bir gebeliktiiiii???

Küretaj olanlar siz nelere dikkat ettiniz???

Soguk su dışinda herseyden muhafaza ettim kendimi.

Şimdi boyle seyleri duyunca bi korktum..

Konu 2 :

Abimin ikiz bebekleri olacak ins bir kiz bir erkek.Erkeğin ki Ares koyun madem dedim saka ile karışik çok begendiler oğlumuz Ares ama Ares e uygun kiz ismi uyduramadik

Ares i sen buldun madem kiz da sen den olsun dedi ler Ares e uygun kız ismi varsa aklinizda paylasirmisiniz seegiler.....

Küretaj ı yanlış yazdınız sandım ama hepsinde öyle yazmışsınız, onun doğrusu kürtaj.. ayrıca kürtaj ile soğuk su içmenin bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.. korkmanıza gerek yok, doktorunuzun önerisini dinleyin yeter.. isim konusunda bir fikrim yok maalesef..

Küretaj ı yanlış yazdınız sandım ama hepsinde öyle yazmışsınız, onun doğrusu kürtaj.. ayrıca kürtaj ile soğuk su içmenin bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.. korkmanıza gerek yok, doktorunuzun önerisini dinleyin yeter.. isim konusunda bir fikrim yok maalesef..

Doğrudur:kızgın:

O kadar cok duyuyorum ki çevremden korktum sanirim

Cevap 1:korunma süren bittikten sonra hamile kalabilirsin ben aralıkta kürtaj oldum mayısta hamile kaldım
Cevap2:kız ismi sera olabilir

1. Soğuk su ile ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. Rahim ve mide başka yerler.
2. Arya

Ne saçma buna inanilirmi hic ,suyla bebek olmazmış tobe ya ,okadar alkol ik kişi var onlarda kisir olmali ozaman

Ayca,ahsen,ayben,

Bende 2 ay önce kürtaj oldum, ve hastane çıkışı kağıtlarda küretaj yazıyordu hep,bende anlam verememiştim ama yapılan müdahale şeklimi acaba diye düşündüm Google amcaya baktıktan sonra:)

Konu sahibi,soğuk suyun alakalı olduğunu sanmıyorum zaten faydalıda bişey degil, korunma süreni Dr demiştir ona dikkat et bence

Aslinda bana mantiksiz geldi ilk duydugumda ama sonra karşilastgm bir cok insann kurtaj deyip gecme cok dikkat et soguk du icme dondurma yeme üsutursun biz tecrubeliyiz bilioruz hatta inanin ellerini sicak su ile yika diyenler bile oldu usutmiyeyim diye o kadar cok duyunca kafam karisti akabininde de kndimi yedim bitirdim

Ayrica isim onerileri icin tşk ler degerlendirmeden gecicek hepsi

Bende 2 ay önce kürtaj oldum, ve hastane çıkışı kağıtlarda küretaj yazıyordu hep,bende anlam verememiştim ama yapılan müdahale şeklimi acaba diye düşündüm Google amcaya baktıktan sonra:)

Konu sahibi,soğuk suyun alakalı olduğunu sanmıyorum zaten faydalıda bişey degil, korunma süreni Dr demiştir ona dikkat et bence

Aynen :)

Aslinda bir diger soruna parmak bastiniz bende gecen ay basinda kurtaj oldum ve hic korunmadim cok istiorum dr m bna 3-5 ay korun demisti offf hemen hamile kalsam bir sorun olur mi sizce:110::110:

Soguk suyla ne alakasi var?

Ben de sezaryenden sonraki gun ikidebir soguk su istedim. Herkes tutturdu dikislerin tutmaz, bebege gaz olur vs. Doktor kontrole odama geldiginde herkes varken sordum bir zarari olur mu diye. Herkes doktordan zararlarini saymasini beklerken "icebilirsin tabii ki icin yaniyordur simdi" deyince kucuk capli bir sok yasadilar :D

Soguk suyun zarari yoktur...

Soguk suyla ne alakasi var?

Ben de sezaryenden sonraki gun ikidebir soguk su istedim. Herkes tutturdu dikislerin tutmaz, bebege gaz olur vs. Doktor kontrole odama geldiginde herkes varken sordum bir zarari olur mu diye. Herkes doktordan zararlarini saymasini beklerken "icebilirsin tabii ki icin yaniyordur simdi" deyince kucuk capli bir sok yasadilar :KK70:

Soguk suyun zarari yoktur...

Oh ya iyi geliyir bunlari duymak

Aynen :)

Aslinda bir diger soruna parmak bastiniz bende gecen ay basinda kurtaj oldum ve hic korunmadim cok istiorum dr m bna 3-5 ay korun demisti offf hemen hamile kalsam bir sorun olur mi sizce:110::110:
Banada üzerinden en azından 2 regl geçir dedi Dr, çevremde hemen hamile kalanda var süreyi bekleyip sonra hamile kalanda var, ben bekliyorum bence 2 ay bekle en azından, bende neden kan pıhtılaşması çıktı, seninkinin nedeni ne?

1. Olduysa 2.de hamilelik olur Allahın izniyle soğuk su bana saçma geldi
İsim de arya diyorum

Ne alaka soğuk su falan, hiç duymadım? Mideni bile üşütsen geçer gider, çok saçma...

Ben kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım ve vajinal temizlikten başka hiçbir şeye dikkat etmedim sonuç hamile kalabildiğime göre alakası yokmuş demekki:KK66:

İsim olarakta Asrın,Arya,Arın...

Geçmiş olsun öncelikle Rabbim sağlıklı bi gebelik nasip etsin bende Aresin yanına Asya düşündüm

Banada üzerinden en azından 2 regl geçir dedi Dr, çevremde hemen hamile kalanda var süreyi bekleyip sonra hamile kalanda var, ben bekliyorum bence 2 ay bekle en azından, bende neden kan pıhtılaşması çıktı, seninkinin nedeni ne?
Boş gebelik :(

Back
X