Birdaha hamile kalabilirmiyim?? Tek konu 2 sorun

Küretaj ı yanlış yazdınız sandım ama hepsinde öyle yazmışsınız, onun doğrusu kürtaj.. ayrıca kürtaj ile soğuk su içmenin bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.. korkmanıza gerek yok, doktorunuzun önerisini dinleyin yeter.. isim konusunda bir fikrim yok maalesef..
Hayır doğru yazmış. Doğrusu küretajdır. Ama herkes kürtaj diyor

1- Hiçbir sıkıntı olmaz.
2- Arya önerisini beğendim.

Küretaj sonrası hakkında bilgim yok. Doğru yazmayı bile sizden öğrendim. :-)
İsim olarakta Asel diyorum

Düşük yaptığım için 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım. .kontrollere gittim..yaklaşık 1 yıl sonra hamile kaldım. .sorunsuz geçti şükür. .doktor 2 kere merdivene takildiysanda üçüncü de takilmayabilirsin demişti. .soğuk suyla ilgisi yok ama iltihap için belki uyarmislardir..
İsim olarak aklıma birsey gelmedi..

Kızlar küretaj olduktan sonra cok dikkat etmek lazimmiş soguk su filan icmemek lazim mis .yoksa birdaha çoçugun olmazmıs dogrumudur..

Ben haziranda kuretaj oldum ve galiba soğuk moğuk dinlemeden bol bol içtim offff

Ayrica ilk ve cok istenen bir gebeliktiiiii???

Küretaj olanlar siz nelere dikkat ettiniz???

Soguk su dışinda herseyden muhafaza ettim kendimi.

Şimdi boyle seyleri duyunca bi korktum..

Konu 2 :

Abimin ikiz bebekleri olacak ins bir kiz bir erkek.Erkeğin ki Ares koyun madem dedim saka ile karışik çok begendiler oğlumuz Ares ama Ares e uygun kiz ismi uyduramadik

Ares i sen buldun madem kiz da sen den olsun dedi ler Ares e uygun kız ismi varsa aklinizda paylasirmisiniz seegiler.....

İlk konuna cevap vereyim canım. Öncelikle geçmiş olsun. Bende geçen Mayıs ayında kürtaj oldum bebeğim karnımda öldü. Kürtajdan sonra doktorum 3 ay korunmamı önerdi bu arada coraspin ve folik asit kullanmamı söyledi doktorumun söylediklerini uyguladım Aralık ayında tekrar hamile kaldım. Şu an 31 aylık allaha şükür. Öncelikle doktorun sana ne söylediyse onları yap. soğuk su içmenin bir zararı olabileceğini düşünmüyorum bana uydurma gibi geldi zaten etrafımızdakilerin çenesi durmaz ki. Ama ayaklarını üşütmemeye çalış rahimde iltihapa neden oluyormuş. gerçi bu havalarda üşütmek biraz zor da :) bana doktorum havuza girmememi söylemişti rahim mikrop kapabilir diye ben bunlara dikkat etmiştim. Rabbim tez zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin canım.

Hayır doğru yazmış. Doğrusu küretajdır. Ama herkes kürtaj diyor

valla ben de TDK nın yalancısıyım..

kürtaj : isim, tıp (***) Döl yatağının içini kazıyıp cenini alma işi

yabancı adı da küretaj değil zaten; Fransızca curetage

Yahu ilk kez duydum su ile ne alaka? Bu kürtaj psikolojik bir şey bence, vücut düzenimi bozmadı benim. Emin ol hamile kalırsın ama böyle kafaya takarsan olmaz. Herkesin her dediğine inanma

Ben iki defa oldum canım.3.ye hamileyim.sadece kürtaja logusalık gibi derler ayağını falan sıcak tut derler ama ben hiç bişeye dikkat etmedim , şükür hamile kalmamda problem olmadı.birde ilk gebelikte kürtaj olanlar bidaha çocuğu olmaz derler ama o eskiden kazıma yöntemi kullanıldığı içinmiş.şimdi vakum yöntemi ile zararsız hallediliyor.kafana takma 5kürtajı olup şuan iki çocuğu olan arkadaşım var.isim konusunda yardımcı olamıcam sorry

Küretaj kürete etmek kazımak anlamına geliyor.Tdk halk dilini baz almış sanırım.
Soğuk su içmekle ne alaka canım ya hu
İsim olarak da aryayı ben beğendim

Bende bir yıl önce oldum kürtaj ve hamileyim suyla alakası yok.

Back
X