Slamlar arkadaşlar.bir sürüüüüüüüüüüü başarısızı diyetisyenli diyetisyensiz diyet denemeleri bir sürüüüüüüüüüüüüüüü bitkisl çay ot çöp denemelrinden sonra birde son olarak dukan diyetini denemeye karar verdim.bakalım neler olucak. bu arada diyete bu gün sabah itibari ile başladım.kitabı cuma günü edindim ve hafta sonu okudum aslında kitapta yazılanların çoğu dukan diyetini tam anlamıyla uygulamış bi kaç kişinin blogunda yer alıyor ama yinede kitabın elinizin altında olması dahaiyi sanırım neyse 37 yaşındayım iki dünyalar tatlısı çocuğum var e hanımıyım.13 senelik evliyim.kilolarımı ilk doğumumdan sonra aldım ve bidahada veremedim :) 60 kiloyla başladığım evlilik haytımı102 kilo ile devam ettirmekteyim :) menüme gelince sabh kahvaltısında biraz lıght peynir bir bardak süt ve bir yumurta yedim bahart kullandım saırm kahvaltıda çay içmemek bir çay tryakisi olarak baya zorlucak aslında çayaizin var ama şekersiz ben kupa bardaklara 2 tatlı kaşığı kadar şeker atardım...b arada sölediğim gibi bi çay tiryakisiyim çay saatlerimde çay içmeyince ki sabah kahvltısı ikindi ve akşam yemeğinden sonra başıma ağrılar giriyo neyse bi deneyelim bakalım bu diyetide sonuç ne olucak :)