Birden fazla sezeryan Doğum ?

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
İyi geceler arkadaşlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sezeryan Doğumla en fazla üç Doğum diyorlar
Ben ilk bebeğimi sezeryanla doğurdum
Bir yasını geçti ilerde tekrar evlat sahibi olmak istiyorum insallah ama korkularım var
Sezeryanla ikinci üçüncü doğumunu yapanlar var mi araniz da
Zor oluyor mu birinciye göre ?
İyileşme süresi uzuyor mu ?
İlk doğumunuza göre sıkıntıları oldu mu ?
Bunları merak ediyorum ve kendim icin korkuyorum açıkcası cunku çevremde hep olumsuz seyler duydum o_O

Ben normal Doğum yaptım ama etrafımda çok var 2. Ve 3. yü doğuran sezeryanla. İlkinden farklı yada zor olduğunu söylemedi hiç biri:anneadayı:

Cevremde var 2. ve 3. dogumunu sezeryan yapanlar. Hem de gayet sorunsuz bir sekilde. Kisiye gore degisir bu durum sonuçta. Boşa uzmeyin şimdiden kendinizi.

Ben değil ama bir tanıdığım 3 çocuğunu da sezeryan doğurdu.
Söylediği şey, ilkine göre hepsi daha kolay oluyor çünkü ne yaşayacağını biliyorsun diyor.
Ama artık sezeryan sonrası normal doğum da yapılabiliyor, vücudunuz el veriyorsa.

Ben değil ama bir tanıdığım 3 çocuğunu da sezeryan doğurdu.
Söylediği şey, ilkine göre hepsi daha kolay oluyor çünkü ne yaşayacağını biliyorsun diyor.
Ama artık sezeryan sonrası normal doğum da yapılabiliyor, vücudunuz el veriyorsa.
Ben çok istiyorum ama pek örnegini görmedim

Bende böyle düşünüyordum bir arkadaşımın ablası 2. ye hamileydi .
Sezeryan doğum olacaktı . Dedim işte 2. sezeryan şöyle böyle oluyor , Allah yardımcınız olsun filan .

Arkadaşım ;
Yok be saçmalama sen kaç yılında kaldın 3 sezeryandan sonra normal yapan bile var .
Tıp artık çok gelişti dedi bana . Tab, mor oldum cahilliğime , büyüklerin abarttığı gibi değil .
Hatta doğumun akşamı anneyle konuştum doğumdan 1 saat sonra müsaittim neden aramadın dedi .
Bebekte çok iyiydi korkma yani :)

Bende böyle düşünüyordum bir arkadaşımın ablası 2. ye hamileydi .
Sezeryan doğum olacaktı . Dedim işte 2. sezeryan şöyle böyle oluyor , Allah yardımcınız olsun filan .

Arkadaşım ;
Yok be saçmalama sen kaç yılında kaldın 3 sezeryandan sonra normal yapan bile var .
Tıp artık çok gelişti dedi bana . Tab, mor oldum cahilliğime , büyüklerin abarttığı gibi değil .
Hatta doğumun akşamı anneyle konuştum doğumdan 1 saat sonra müsaittim neden aramadın dedi .
Bebekte çok iyiydi korkma yani :)
Ben sezeryanin o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum canim ya hele ilk gece kabus gibiydi
İkinci daha kötü olursa diye istemiyorum sırf

Şimdiden stres yapacak birşey yok, tıp ilerledi. Ssvd henüz yaygın olmasa da var.
Ayrıca 2. Ve 3. Sezaryen doğum yapanlar da var.
Korkmayın bu kadar, olmayan birşey istemiyorsunuz, var bunu yaşayanlar.

Benim kuzenlerimin birisi ucuncu digeri dorcuncu dogumunu yapti sezaryenle.ikisinde de hic bir sorun olmadi.tip her gecen gun ilerliyor artik eskisinden daha kolay hersey.ucuncu dogumunu yapan kuzenim cabucak ayaga kalkti oncekilerden daha cabuk iyilesti.cevreye cok kulak asma doktorun iyi olduktan sonra hic korkma.

benim çevremde 4 sezeryan , iki normal iki sezeryan bile var :) pardon once sezercik sonra normal yurt disindayim burda anne yazda bebek sagligi tehlikede deilse sezeryan asla yapmazlar , bide çati darsa yapiyolar oda nadir olur oyle tr deki gibi uç kisiden ikisinin çatisi dar olmuyor

Ben sezeryanin o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum canim ya hele ilk gece kabus gibiydi
İkinci daha kötü olursa diye istemiyorum sırf

Kişinin bünyesiyle doktorun vücuduna enjekte ettiği maddeye kadar değişkenlik gösteriyor .
Ama benim başımdan geçen olay tam böyleydi . Ben baya baya senin dediklerini söyledim hatta daha fazlasını .
Ama aldığım cevap buydu :)

Ben çok istiyorum ama pek örnegini görmedim
Sezeryan doktorların işine geldiği için, hamileyi bu konuda bilgilendirmiyorlar.
Ama sezeryan sonrası normal doğum yapan birçok kadın var, bu forumda da konuları var araştırın isterseniz.
Ha normal doğum şartı mı, elbette değil ama sezeryanı çok defa önermediklerinden, düşünülebilir bir hadise.

benim çevremde 4 sezeryan , iki normal iki sezeryan bile var :) pardon once sezercik sonra normal yurt disindayim burda anne yazda bebek sagligi tehlikede deilse sezeryan asla yapmazlar , bide çati darsa yapiyolar oda nadir olur oyle tr deki gibi uç kisiden ikisinin çatisi dar olmuyor
Türkiye malesef bu konu da çok kötü hep sezeryan son zamanlarda

Bende normal isterken kordon dolanmasi sonucu mecburi sezeryan oldum 2 3 cocuk istiyorum nasip olursa vakti zamani geldiginde nasil olacak diye korkuyordum.seseryan sonrasi nirmal dogummu yapiliyormus hic bilmiyordum bunu arastirayim

Bana doktorum sezeryanla 4 e kadar dogurabilirsin demisti.

Artik tip ilerledi. Dikis sekilleri gelisti.

Sezeryandan sonra normal dogum yapanlar bile var.

Korkmayin.

Kişinin bünyesiyle doktorun vücuduna enjekte ettiği maddeye kadar değişkenlik gösteriyor .
Ama benim başımdan geçen olay tam böyleydi . Ben baya baya senin dediklerini söyledim hatta daha fazlasını .
Ama aldığım cevap buydu :)
Tamamen kişinin bünyesi senin de dediğim gibi sanırım bi de doktor çok önemli sezeryan da benim doktorum iyiydi ona rağmen ilk gece agri kesicilerin etkisi gidince çok acı cekiyorsun

İyi geceler arkadaşlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sezeryan Doğumla en fazla üç Doğum diyorlar
Ben ilk bebeğimi sezeryanla doğurdum
Bir yasını geçti ilerde tekrar evlat sahibi olmak istiyorum insallah ama korkularım var
Sezeryanla ikinci üçüncü doğumunu yapanlar var mi araniz da
Zor oluyor mu birinciye göre ?
İyileşme süresi uzuyor mu ?
İlk doğumunuza göre sıkıntıları oldu mu ?
Bunları merak ediyorum ve kendim icin korkuyorum açıkcası cunku çevremde hep olumsuz seyler duydum o_O
Var cnm ben tabiki 2 kez sezeryan oldum birincinin bir mlm aşağısında kesildi iyileşme surecim hemen hemen aynıydı fakat bana anestezi Yan etki yapti kusma başladı doğumdan sonra birincisi nde yoktu böyle birşey bir hafta kadar kustum ve müthiş bir baş ağrısı çektim serumlarla kendime geldim bebeğimi gözüm görmedi birinciye göre biraz daha göbeğim kaldı ne kadar toparlansada ikinci sezeryanda kaliyor çevremde gördüğüm kadarıyla böyle ama kişiden kişiye değişiyor korkma bence gelip geçici bunlar bir mucizeyi kucağına alıyorsun ikinci kez anne olmak çok güzel bir duygu bence ama tabiki 3 u sezeryani asla göze alamam

Bende normal isterken kordon dolanmasi sonucu mecburi sezeryan oldum 2 3 cocuk istiyorum nasip olursa vakti zamani geldiginde nasil olacak diye korkuyordum.seseryan sonrasi nirmal dogummu yapiliyormus hic bilmiyordum bunu arastirayim
Aynen bende çalışan anne olmasam daha çok çocuk isterdim ama şimdi pek göze alamıyorum
Normal doğumu yasamak isterdim açıkcası

Back
X