Birden fikir değiştiren sevgili

Peki normal bir insan 3 sene biriktirip intikam alayım der mi? Demek ki ruhsal bir rahatsızlığı var.
Psikolojim bozuk yaptıklarını unutamıyorum diyor. Ama 2 sene önce yaptığım kıskançlıkları veya hataların intikamı şimdi mi alınır?
O kadar kısıtladı ki beni şu 1 ayda. Ve ben alttan aldım hep. O böyle birisi değil. Geçecek diye inan çok çabaladım

Tanıştığınızda siz çalışan biriyseniz şimdi size çalışmanı istemiyorum demesi de biraz tuhaf ama hadi diyelim ki fikrini beyan etti.

Asıl sıkıntı bu cümle. Madem çalışmanızı istemiyordu ve kendi dediği olsun istiyordu sizle baştan görüşmeyecekti. Ayrıca bugün çalışmanıza karışan yarın öbür gün ne giyeceğinize kimle konuşup kimle konuşmayacağınıza da karışır. Çünkü bu cümle çok geniş kapsamlı. Yani size ve tercihlerinize saygı duyulan bir ilişki olmayacak demek.
Aslında "Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak" cümlesi ayrılık için yeterli ama sevgiliniz daha önce hiç bu tavırlara girmediyse değişimin sebebini öğrenin eğer yanlış anlaşılma falan olduysa aranızda, anlarsınız zaten. Ama bu tavırda devam ederse ilişki daha da ilerlemeden kendi yolunuzu çizmenizi tavsiye ederim.

Güncelledim konuyu. Derdi başkaymış.

Back