Birden giden insan..

Dilarag0819

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
10
2
1
27
Tam bir daha asla birisine karşı bir şeyler hissedemem derken karsima cikti. Bir fuarda görevli olarak calısmaya başladım, görev aldigim esnada o da benimle ayni markada çalısıyordu. Organize sirket ile ayarlanmıştı. Gordum ve cok begendim fakat onu bir daha nerede gorecegim bilemiyordum. Hemen gittim yanina biraz muhabbet ilerledikten sonra bende organize sirkette calismak istedigimi soyledim. Bi gorusme ayarladik ve sirkete gittim sirkette ise basladim. Bu sayede yakinlasmaya basladik. Zamanla butun sosyal medya hesaplarindan takiplesmeye basladik. Bir gun hesabina yazdigi durumlardan uzgun oldugunu anladim ve dayanamayip neyi oldugunu sordum. Ilgisizlik icinde oldugundan dert yanmaya basladi. Ben de onu dinledim yaninda oldum. 9 gun boyunca araliksiz konustuk. Onun hep yaninda olmak istedigimi soyledim. 9 gun icerisinde 2 kere bulustuk da. Her sey sevgili olma yolunda mukemmelce ilerliyordu ki bir anda cevap vermemeye basladi. Bi sabah ona nasilsin dedim ve bana cevap vermedi. Bir kere daha merak ettigimi soyledom yine cevap vermedi. Sizce bu ani gidisin sebebi ne olabilir kizlar kendimi cok mutsuz hissediyorum

Birini bulmuş olabilir bir yanlışınız varsa onu yakalamış olabilir

bana nedense yakın zamanda sevgilisinden ayrılmış ve bu dönemde onunla barışmış gibi geldi önceden de yaşadığım için benzer bir durumu onu çağrıştırdı bana.

bana nedense yakın zamanda sevgilisinden ayrılmış ve bu dönemde onunla barışmış gibi geldi önceden de yaşadığım için benzer bir durumu onu çağrıştırdı bana.
Evet yakin zamanda 4 yillik bi iliskisi bitmis ama bir daha o kiza donmeyecegini soyledi. Zaten kızın şuan sevdiği başka bir cocuk var, stalklarımdan anladigim kadariyla

Evet yakin zamanda 4 yillik bi iliskisi bitmis ama bir daha o kiza donmeyecegini soyledi. Zaten kızın şuan sevdiği başka bir cocuk var, stalklarımdan anladigim kadariyla

benim aklıma direk o durum geldi, eğer aklınsa başka biri olmasa hazır onunla ilgilenecek bi kız varken bırakmazdı. mutlaka onunla ilgilenecek başka biri oldu

buna benzer bende yasadım cnm. 2 aydan berı konusurken anıden sıldı benı heryerden. ben de neden dıye dusundum. karaktersız ve dengesiz oldugu sonucuna vardım. madem ııstemıordun nıye konustun aylarca degılmı yani..

cnm nedenı olsun olmasın. o kişi dengesiz onu oyle kabul edıp arkana bıle bakmadan hayatına devam et. allah bırdaha boyle kısılerı karsımıza cıkarmasın.. adam gibi adamlar bizi bulsun

ne kadar oldu cevap yazmayali? Hemen kotu dusunme, belki de kaza bela gecirmistir (tovb est espirisine)

Eger durumu gayet iyiyse, ve keyfine cevap yazmiyorsa, aklinda baskasi vardir.

Haklisiniz kizlar ama ben onun hala bi nedeni oldugunu gelip bana herseyi aciklayacagini dusunuyorum nedense bugun 1 hafta oldu konusmayali

Beklenti içinde olmamalısın, sonunda dönmezse senin için daha üzüntülü olur.

Bunu yapan biriyle bir daha muhattap olma Can'ım, sana tekrar yazarsa sebepsiz kesin yine o kızla ayrılmış oldugu icin yazacaktır. Kimsenin boşluğunu doldurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…