Birden hamilelik belirtilerin yok olmasi bu durumu yasayan varmi hamişler ?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Kizlar 4+5 haftalik hamileyim. Bu sabah kalktim birden goguslerim agrimior bulantimda yok. Ve su an brz gogus agrim geri gelmis gbi oldu. Belirtiler gidip gelirmi endişelenecek bsy varmidir acaba ? Size sormak istedim korktum biraz. Bu durumu yasayan varmi

Gebelik belirtilerini her zaman hissetmeyebilirsiniz. Ara sıra yoğunlaşıp kaybolabilir üstelik daha gebeliginiz çok yeni. Keseyi gördüyseniz kalp atışını bekleyin. Sorun yoksa bunları düşünmeyin. Ben 10.haftada yim mide bulantısı dışında hiç bir belirtim yok

20 aralikta ilk kontrole gidecem kan ve idrarda pozitif cikti bi sikinti yok dediler. Goguslerim düne kadar cok hassasti dokunamiyordum bugun yumuşamislar cok hafif agriolar o yüzden bi sormak istedim. internettede okudum bazen gidip gelmeler normalmis

Evet o yüzden kendini strese sokma akışına bırak

Bende belirti falan yoktu bence belirti değişebilen bişey sadece göğüsüm ağrırdı o da bazen olur bazen olmazdı kafanıza takmayın

Zaten daha çok yeniymiş asıl olarak 6 7. Haftalarda başlar. Arada artar azalır ya da rahat bir dönem geçirirsiniz. Kendinize dert etmeyin sağlıkla gelsin bebişiniz.

Zaten daha çok yeniymiş asıl olarak 6 7. Haftalarda başlar. Arada artar azalır ya da rahat bir dönem geçirirsiniz. Kendinize dert etmeyin sağlıkla gelsin bebişiniz.
Evet yeni ama düne kadar goguslerim cok sisti dokununca cok aciyordu bugun yumusamis ve cok hafif agrio. Endiselendim birden ama doktoru dinledim youtbdan belirtiler birden yok olsada normalmis tsk ederim sizinde saglikla gelsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…