Birden sorun oldu

Kikoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
889
777
53
27
Evet başlıkta yazdıgım gibi birden sorun oldu 21 yaşındayım normalde hep saçlarım boyalıdır nornalde kapalıyım ama saçlarımı boylarım yaklaşık 6 aydır da boyamıyordum saçlarım çok hızlı uzar bugün aynada saç diplerine bakıyordum işaret parmagım kadar dibi gelmiş 8 aydır çok stresli bi dönem geçiriyorum ondan mı bilmiyorum ama çok fazla beyaz lar çıkmış birden kendimi yaşlı gibi hissetmeye başladım ırsi oldugunu sanmıyorum nasıl gider bu beyazlar

Şuan hamile.oldugum için boyatamiyirm bir görsen beyazları sanki 60 lik teyzeler gbi :D

Boyamaya başladın mı beyazlar çoğalıyor arkası kesilmiyor :)

Boya saçları beyazlatiyor genetikte işin içindeyse iyice beyazliyor . Çaresi dip boya yapacak bişey yok. Bu yüzden dipten boyamıyorum saçlarımı

Bende uzun senelerdir saclarimi açtırıp sarıya boyatiyorum. Aşırı yok ama bende de var beyaz tek tuk. Sarımsak falan gibi doğal şeylerle gidiyor diye okudun ama hic yapmadım ve sanmıyorum da kesin çözüm olacagini. Boyayatacaksiniz bence tek care bu.

Sac dökülmesi ve beyazlamasi kayip ayrilik travmasidir.
Son 1-2 sene icinde (bazen cok eskilerden de olabilir) bir ayrilik yasadiniz mi? Ailenizden biri vefat etti mi? Sehür/Ülke degistirmek veya tasinma gibi seyler söz konusu oldu mu?

ben de bu sene eşime uyup tamamını boyadım. benim de beyazlarım vardı. çok değil ama az da değil. sabah baktım benim de 3 cm kadar dibim gelmiş. hiç alıştırmak da istemiyorum ama napalım.

Bende uzun senelerdir saclarimi açtırıp sarıya boyatiyorum. Aşırı yok ama bende de var beyaz tek tuk. Sarımsak falan gibi doğal şeylerle gidiyor diye okudun ama hic yapmadım ve sanmıyorum da kesin çözüm olacagini. Boyayatacaksiniz bence tek care bu.
Kızıl kullandım 1 senw o menette gitmiyor saçımdan mavide yapsam kızıl çıkıyor bari kızıldan kurtulsam 😂😂

Sac dökülmesi ve beyazlamasi kayip ayrilik travmasidir.
Son 1-2 sene icinde (bazen cok eskilerden de olabilir) bir ayrilik yasadiniz mi? Ailenizden biri vefat etti mi? Sehür/Ülke degistirmek veya tasinma gibi seyler söz konusu oldu mu?
Babam vefat etti 8 ay bittmek üzere 9.cu aya girecek

Canım kardeşim 3 ay önce vefat etti. İnanılmaz şekilde öldüğünde o acidan gerçekten birkaç gün içinde sac diplerim bembeyaz oldu.
Çok iyi anlıyorum bende babamı kaybetti 9 ay olacak ondan ola bilecegini düşünüyorum sizinde bşınız sagolsun

Kızıl kullandım 1 senw o menette gitmiyor saçımdan mavide yapsam kızıl çıkıyor bari kızıldan kurtulsam 😂😂

Ayy kızılsa evet ya sarı bile yapsanız turuncu oluyor arkadaşımdan biliyorum :) uzun zaman gerkeli rengin gitmesi için.

ben de bu sene eşime uyup tamamını boyadım. benim de beyazlarım vardı. çok değil ama az da değil. sabah baktım benim de 3 cm kadar dibim gelmiş. hiç alıştırmak da istemiyorum ama napalım.
Boyaya alıştırmak galiba benim saçlarım alışık ilk boyamı 6 sene önce yapmıştım

Back
X