birden sutum yok oldu:(

kurtulmak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
31
0
6
35
Ankara
merhaba arkadaslar oncelikle gercekten tavsiyelerinize ihtiyacim war. abd de yasiyorum, nisan 27 de dogum yaptim sutum coktu ilk basta sonar yavas yavas azaldi sonar yine arti en son 3 gun once emzirdikten sonar 100ml sut sagdim. ama ertesi gun gogsum hic dolmadi tam 3 gundur gogsum sertlesmeyi birak dolgunlasmadi bile. cmen out tohumu cayi iciyorum gunde 3 litre su ama banamisin demiyo lutfen yardim aglamaktan gozumde yas kalmadi bittim artik....

merhaba arkadaslar oncelikle gercekten tavsiyelerinize ihtiyacim war. abd de yasiyorum, nisan 27 de dogum yaptim sutum coktu ilk basta sonar yavas yavas azaldi sonar yine arti en son 3 gun once emzirdikten sonar 100ml sut sagdim. ama ertesi gun gogsum hic dolmadi tam 3 gundur gogsum sertlesmeyi birak dolgunlasmadi bile. cmen out tohumu cayi iciyorum gunde 3 litre su ama banamisin demiyo lutfen yardim aglamaktan gozumde yas kalmadi bittim artik....

Merhaba, öncelikle lütfen üzülüp ağlamayın. Emzirdikten sonra 100 ml diyorsunuz, muhtemelen bebeğiniz artık daha iyi emiyor ve ihtiyacı olan kısmı rahatlıkla çekiyor. Bu kısım 120-150 cc kadar olsa, 100 cc de fazladan üretmişsiniz; toplam 220-250 cc eder. Üç saatte bu miktarı ürettiğinizi farzedersek günlük toplam 2 lt eder ki bebeğiniz hiçbirzaman o kadar süt içmeyecek. Yani sütünüz az değil çok fazla görünüyor. Az olduğunu düşünme nedeniniz nedir?

Cunku artik sutum okadar azaldiki. Hic yok denecek kadar abd de cemen otu cok yaygin deli gibi iciyorum bana misin demiyo 3 gun oncesine kadar dolup tasan gogsum kurudu kaldi:(

ben humana still tee kullanıyodum iyi geliyordu hatta bir süredir bıraktım ve azaldı orada bulunuryormu bilmiyorum ama strese girdikçe daha çok azalıyor haberin olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorumun bana söylediği süt yapan tek şey su bol bol su iç demişti bu arada bebeğiniz büyüyüp göğsünüzü tamamen boşaltıyor olabilir ve emme aralıklarını da hesaba katarak vücut buna göre süt üretiyor olabilir önceden çok fazla gelen dolgunluk hatta sertlik yapan süt fazlalığı zamanla düzene girer ve bize süt azalmış gibi olur ben de aynı endişeye kapılmıştım ama sonradan düzeldi olumlu düşünmek de bu anlamda çok önemli emzirmeye devam edin eğer emdikten sonra çok ağlıyorsa o zaman anlarız yetmedğini

Cnm sütü arttıran üç şey var uyku su ve stressiz olmak birde sutunun
olacağına ınan.....ben üzüm kemik çorbası gibi şeyler yiyincw sutumde fark hissediyorum ama en önemlisi huzurlu ol

Canim sen stres oldukca sutun olmuyor muhtemelen.beynine sutum olacak mesaji ver.ben oyle seyler duyuyorum ki evlat alan annelerin sutu geliyormis.ben cocuguma yetebiliyorum demelisin.bitde dereotu da sut yapiyor dene derim

efecim

Canım benim sakın üzülme. Aç kalmaz bebeğin emin ol. O alacağını alıyordur senden. Benim ikinci çocuğum olmasına rağmen aynı senin gibi endişelere kapıldım biliyor musun? Yani böyle hissetmen normal inan bana. Sütün yokmuş gibi hissetmen de. Ama aslında var. Hep orada ve sen ısrarla emzirmeye devam ettikçe de bitmeyecek. Bol bol su iç. Resmen kaç litre içtiğini say ve not et. Kayısı kompostosu yap. İçine bir iki kuru incir at ve bendırdan geçir iç. Bu da bana çok iyi geldi. Bol ayran, kefir iç. Dut pekmezi tüket. Maden suyu iç. Bol yeşil salata yemeyi de ihmal etme. İnşaallah sütün kesimeyecek. Geçici bir süreç bu.

Son düzenleme:
Evet dereotunu unutmuşum ben cok faydasını görmüştüm aç karna tutam tutam yedim çok süt yapıyor.

Merhaba sevgili anne,

Strese bağlı aynı şeyi yaşadım. Bir gün önce şakır şakır gelen süt ertesi gün kesildi.
Sıkıntı ve stresten uzaklaş. Malt vardır eminim Amerika'da. Maltın faydasını gören çok duydum.

Birde helva. Gönderebilecek biri varsa hemen iste bence. Yoksa ben bile gönderebilirim.

Back
X