birer adet lucrin ve pregnyl satıyorum

hhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
32
2
86
Diğer
elimde eczaneden yeni alınmış bir adet lucrin bir adette pregnyl var saklama koşullarına uygun şekilde buzdolabında muhafaza ediyorum.ilaçları kullanamayışımın sebebi dr polikistik over ve behçet? tanısı koydu o yüzden bu ilaçları kullanamayacağımı söyledi.almak isteyenler için:lucrin 5mg/2.8ml flakon:120 lira.pregnyl ampul:25 lira .eczaneden ilaçların normal fiyatlarını öğrenebilirsiniz.bu ilaçları saklamak sorun olduğu için ankaradayken satmak istiyorum.bu yüzden fiyatları az da olsa düşük tuttum.ilgilenenler için XXXXXXXX şu an tedavi için ankaradayım ilacı ankaradan almak isteyenlere kolayca ulaştırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlar zaten eczane fiyatı
eczaneden almak varken neden senden alsınlarki biraz daha duyarlı olalım lütfen

eczane fiyatı lucrin 131 pregnyl 35 lira ben bunları nakit para ile aldım ayrıca az bi indirim yapabildiğimi belirttim.ii okursan anlarsın.tedavi yaptırıyorum şu anda ve bu ilaçları bedava veremem herhalde almak isteyen alır istemeyen almaz kimseye zorla satmıyorum.benimde paraya ihtiyacım olmasa bedava vermek isterdim yardım amacıyla ama yapamıyorum biraz anlayış lütfen...

Bukadar hiddetlenecek bi durum yok bu sadece benim fikrimdi ...
İstersen iki katına sat.. ama biraz sakin ol vereliniortak
İnşallah istediğin fiyata satarsın Allah yardımcın olsun
a.s.

.biran için yanlış anlaşıldığımı düşündüm .dediğim gibi yardımcı olmak isterim elbette ama eldeki imkanlar bu kadarına izin veriyor.bilen bilir oldukça masraflı bir tedavi ve bu benim 4. tedavim maddi manevi çöktük.rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz hakkında. ii dileklerin için teşekkür ederim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.düşünen arkadaşlara lucrin konusunda biraz daha yardımcı olabilirim.sabırsız arkadaşın hatırına:)

Bu yolda yürüyen herkesin Allah yardımcısı olsun
ben daha yolun başındayım başıma ne gelecek bilmiyorum bile
ama zorluğunu en derinlerde hissedebiliyorum..........
bu kez pozitifi görürsün inşallah

Allah razı olsun arkadaşım.rabbim seninde sıkıntılarını enkısa zamanda gidersin inşallah.başka dert vermesin buna da şükür ne diyelim.insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyo şükretmek lazım halimize

tedavi sonrası elimde 600 ünite puregon kaldı bunu da uygun fiyata vereceğim ilgilenenler arayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…