Birer cümle de olsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Kızlar 2.5 aydır süre gelen bir ilişkim var bu ilişkiye çok ciddi başladık biz birlikte olduğum insanla 2.5 ayın her günü beraber zaman geçirdik hala da öyle ama sorunumuz her gün illa bir tartışmamız olması tartışmalar genellikle onun gözünde benim tarafımdan çıkıyor. Büyük kavgalarımızda oldu hakarete varacak şekilde üstelik aslında gerçekten çok iyi biri birazda çocuk ruhlu ben de bir sorun var ona çok bağlandığım için kafaya bazı şeyleri çok takıyorum. ister istemez de küçük bir şey belki de ama neden böyle yaptı diye tavır alıyorum. Tartışma başlıyor saatlerce sürüyor ve kötü bir huyum son zamanlarda her tartışmada bitti diyorum ve krize giriyor resmen bana çok kez vurdu tokat falan diil. bacagıma falan kolumu sıkmalar hem hakaret hem de canımı acıtmalar sonra ağlıyorum üzülüyor özür diliyor pişman oluyor sarılıyor bu çok kez böyle oldu. dün yine biraz sorumsuz bazı şeylerde yanıma gelecekti 1.30 saat öncesinde söyledim çık diye o 1.30 saat sonrasında evden çıktı ve tartıştık hiç takmadı beni bitti dedim yanımdayken kudurdu yine hakaretler bacagıma yumruk attı , parmagıma vurdu üstüne ben gidiyorum dedi ben hep dur derdim bu sefer gidersen git dedim kalktım beni bi itti çöğ kutusuna carptım sitedeki bankın su an morardı oram hala heryerim acıyor. Beni çok seviyor 7.ayımızda söz yapmayı konuşmuştuk ailesine duyurdu herkes beni tanıyor her gün yanımda ama sizce bunları sineye çekmelimiyim? kendimi suçlu görmeye başladım hep çünkü ona göre ben trip atan sorunlu biriyim benim yüzümden çocuk bu hale geliyor diyorum ne yapmalıyım sizce kızlar takmıcam diyorum ama yapamıyorum küçük bir şeyi bile düşünüyorum:(

Kızlar 2.5 aydır süre gelen bir ilişkim var bu ilişkiye çok ciddi başladık biz birlikte olduğum insanla 2.5 ayın her günü beraber zaman geçirdik hala da öyle ama sorunumuz her gün illa bir tartışmamız olması tartışmalar genellikle onun gözünde benim tarafımdan çıkıyor. Büyük kavgalarımızda oldu hakarete varacak şekilde üstelik aslında gerçekten çok iyi biri birazda çocuk ruhlu ben de bir sorun var ona çok bağlandığım için kafaya bazı şeyleri çok takıyorum. ister istemez de küçük bir şey belki de ama neden böyle yaptı diye tavır alıyorum. Tartışma başlıyor saatlerce sürüyor ve kötü bir huyum son zamanlarda her tartışmada bitti diyorum ve krize giriyor resmen bana çok kez vurdu tokat falan diil. bacagıma falan kolumu sıkmalar hem hakaret hem de canımı acıtmalar sonra ağlıyorum üzülüyor özür diliyor pişman oluyor sarılıyor bu çok kez böyle oldu. dün yine biraz sorumsuz bazı şeylerde yanıma gelecekti 1.30 saat öncesinde söyledim çık diye o 1.30 saat sonrasında evden çıktı ve tartıştık hiç takmadı beni bitti dedim yanımdayken kudurdu yine hakaretler bacagıma yumruk attı , parmagıma vurdu üstüne ben gidiyorum dedi ben hep dur derdim bu sefer gidersen git dedim kalktım beni bi itti çöğ kutusuna carptım sitedeki bankın su an morardı oram hala heryerim acıyor. Beni çok seviyor 7.ayımızda söz yapmayı konuşmuştuk ailesine duyurdu herkes beni tanıyor her gün yanımda ama sizce bunları sineye çekmelimiyim? kendimi suçlu görmeye başladım hep çünkü ona göre ben trip atan sorunlu biriyim benim yüzümden çocuk bu hale geliyor diyorum ne yapmalıyım sizce kızlar takmıcam diyorum ama yapamıyorum küçük bir şeyi bile düşünüyorum:(

Şiddet gösteriyor ve seni seviyor?
Bu ne büyük sevgi böyle!!!:ssz:

Şiddet gösteriyor ve seni seviyor?
Bu ne büyük sevgi böyle!!!:ssz:[/

sinirlendiğimde ben nasıl ne diceğimi bilemiyorum o da böyle diye alttan aldım o bana vurunca oturup aglayıp göz yummuyorum tabiki de ama evlensek böyle olsa diye korkuyorum bunu ona sordum o hep yanyana olcaz diye öyle tripler atamayacaksın bitti bu kadar kolay diyemeyeceksin farklı olcak vurmam tabiki de dedi.

canim anlasilan sen bu cocuga sevginden ayrilmayi pek dusunmuyorsun. madem kendinde de hatalar buluyorsun. once kendi hatalarini duzeltmeye bak bence.. takintilarini azalt cok sikma cok mesaj atma nerdeydin diye sorsan bile cok uzatma kavgaya vardirma. siddet konusunda bir daha yapmayacagina dair soz al karsilikli konusabildiginiz guzel bi zamanda. bi yandan da 7.ay soz isini iyi dusun ertelemen daha dogru sanki ama erteleyelim deme tabi simdiden;) pek lafini etme sadece zamani gelince tekrar konusulur... Allah yardimcin olsun

bir ilişkide şiddet varsa bu ilişkinin yürümez.zorla sürmeyin.zorla güzellik olmaz.balık baştan kokar. evlenmeden ayrıl.
bu ne şiddet bu ne celal. kendini ne sanıyor.o haklı bile olsa vurması gerekmez tabiki.nerede yaşıyor dağda mı bu ayı...
kızma ama sana göre değil...şiddeti geçiştirdikçe gerisi hep gelir.kendinize dikkat edin.
şiddetin büyüğü küçüğü olmaz..

canim anlasilan sen bu cocuga sevginden ayrilmayi pek dusunmuyorsun. madem kendinde de hatalar buluyorsun. once kendi hatalarini duzeltmeye bak bence.. takintilarini azalt cok sikma cok mesaj atma nerdeydin diye sorsan bile cok uzatma kavgaya vardirma. siddet konusunda bir daha yapmayacagina dair soz al karsilikli konusabildiginiz guzel bi zamanda. bi yandan da 7.ay soz isini iyi dusun ertelemen daha dogru sanki ama erteleyelim deme tabi simdiden;) pek lafini etme sadece zamani gelince tekrar konusulur... Allah yardimcin olsun

Dün bana bir daha sana vurmayacağım sana söz veriyorum dedi evet sevdiğim için ayrılamıyorum olay bu . peki neden ertelemeliyiz sizce?

sinirlendiğimde ben nasıl ne diceğimi bilemiyorum o da böyle diye alttan aldım o bana vurunca oturup aglayıp göz yummuyorum tabiki de ama evlensek böyle olsa diye korkuyorum bunu ona sordum o hep yanyana olcaz diye öyle tripler atamayacaksın bitti bu kadar kolay diyemeyeceksin farklı olcak vurmam tabiki de dedi.

Sen de inandın yani?
Arkadaşım anan babana da mı acımıyorsun böyle bir adamı damat olarak layık görüyorsun onlara?

gerçek seven insan sevdiğinin kılına bile zarar gelmesinden korkar elini kaldırmaz.
şiddet haberi hiç izlemiyormusun.
bıktık artık şiddet haberi görmekten duymak.kadına değer veren erkek şiddet orerkek midir.nerde kaldı sevgii..aşkla şiddet birarada mı artık yaşıyor anlayamıyorum.şiddet uygulayan erkek karektersiz erkek..bir ayı..gücü kadına yeten zavallı..bence ondan beklenti içine girmek yerine ayrılın.belliki sizde aslında istemiyorsunuz.yoksa iki kelimeden biri bitti olmazdı.düşünün mantıklı olun.
bir arkadaşınızın şiddet gördüğünü duysanız siz ne derdiniz..
son pişmanlık fayda etmez unutmayın.sonradan pişman olmayın kardeşim.
karar senin...

Bir kez şiddete başvurursa eğer erkek devamı gelir.
Sanırım söz yapmayı düşündüğü için beni seviyor diyorsunuz.
Ama ne söz yapmak ne evlenmek sevginin belirtisi ve ölçütü olarak kullanılamaz.
Şahsi görüşüm. Seven insan da sevdiğine kıyamaz.

Bir kez şiddete başvurursa eğer erkek devamı gelir.
Sanırım söz yapmayı düşündüğü için beni seviyor diyorsunuz.
Ama ne söz yapmak ne evlenmek sevginin belirtisi ve ölçütü olarak kullanılamaz.
Şahsi görüşüm. Seven insan da sevdiğine kıyamaz.

Çok haklısınız gözü hiçbir şey görmüyor canımı acıtmaktan başka bir şey görmedim bu son günlerde yanyana kavgalarımızda çok seviyor bundan ş
phem yok ama bu göz ardı edebilecek bir şey değil ki:(

2.5 aydır böyleyse sonrası ne olur canım ya:50:
Siz daha yenisiniz ve böyle hareketlerde bulunması tuhaf bilmiyorum ama ben olsam ayrılırdım.

büyük konuşmak istemiyorum kalbinizi kırmakta istemem ama vurması kaldırılabilir gbi değil kendini ezdirme derim sonuçta ona bi mecburiyetin yok sen kendini sev ilk önce ki kıymetin de bilinsin. her nekadar bitti desende bitiremiyeceğinden emin o bence. sinir bi hastalık olabilir eğer ki öyle bişey varsa sinirlenince istemeden yapıyorsa ona tedavi olmasını söyle ve asla bidaha yapmıcandan emin olmadan ona karşı adım atma seni haketmelii arkadaşım hakkında hayırlısı olsun

canım şunu unutma dayaklar önce önce kol sıkmalarıyla itmelerle başlıyor genelde tokat manyağına kafalara vurmalara ve hep ardından özür dilemelere dönüşüyor daha 2,5 aylıkken yaptıysa seneye dayakların sırası geleceğini unutma kaderin açık önünde herşey Allah sana şu an bir şans vermiş tercihini yap.Şöyle düşün senin saç teline annen dokunsa yüreği hoplayacak bir erkekmi herkesten önce kendi ailesinden önce seni haksız görüp kafana bir tane patlatan bir erkeklemi? ömür geçirmek istersin. 1. si ömrüne ömür katar 2. si 1 senede 10 sene ömründen ömür yer

Gayet açık konuşacağım, bence kesinlikle bu ilişki yürümez. Aşk gelip geçicidir, beraber bir ömür sürmek için aşk bitince geriye kalması gereken sevgi ve saygı gerekir. 20 yıllık evli çiftler hala ilk günkü gibi aşık mı sanıyorsunuz, hayır fakat aralarında sevgi var bir bağ var. Aşk sayesinde katlanıyorsunuz ve ayrılamıyorsunuz fakat yıllar sonra aşkınız bittiğinde, şiddete hala katlanabilecek misiniz? O zaman aranızda sevgi de kalmayacak bence. Ben de yeni bir ayrılık yaşadım, benimkinin nedeni fiziksel değil psikolojik baskıydı. Şu an ilişki yürüyor olsa da, aşk biterse ileride böyle devam edemeyeceğimi düşündüm. Ne olursa olsun, konu ister ciddi ister saçma bir neden olsun siz kimseye katlanmak zorunda değilsiniz. Aşktan kör olmadan önce sevgi saygı gerekiyor bence.

Ya adam bildiğin şiddet uyguluyor, daha hala sevgisinden şüphem yok diyorsun. Ne büyük bir sevgi. Kusura bakma da ortada bir aşk falan yok. Kendine saygını mı kaybettin de daha 2,5aydır çıktığın birinin sana vurmasına izin veriyorsun ? Bir de kendimde arıyorum suçu demişsin. Ne suçu ya ? Her ne olursa olsun hiçbir erkek sevdiğine kıyamaz. HİÇBİR ERKEK diyorum. Bunun istisnası YOK.Yapmayın Allah aşkına git sözlen , evlen. 2 gün sonra adam agzını burnunu kırdığında babanın evine gelirsen tek suç aranması gereken kişi sen olursun o zaman.

Back
X