Kızlar 2.5 aydır süre gelen bir ilişkim var bu ilişkiye çok ciddi başladık biz birlikte olduğum insanla 2.5 ayın her günü beraber zaman geçirdik hala da öyle ama sorunumuz her gün illa bir tartışmamız olması tartışmalar genellikle onun gözünde benim tarafımdan çıkıyor. Büyük kavgalarımızda oldu hakarete varacak şekilde üstelik aslında gerçekten çok iyi biri birazda çocuk ruhlu ben de bir sorun var ona çok bağlandığım için kafaya bazı şeyleri çok takıyorum. ister istemez de küçük bir şey belki de ama neden böyle yaptı diye tavır alıyorum. Tartışma başlıyor saatlerce sürüyor ve kötü bir huyum son zamanlarda her tartışmada bitti diyorum ve krize giriyor resmen bana çok kez vurdu tokat falan diil. bacagıma falan kolumu sıkmalar hem hakaret hem de canımı acıtmalar sonra ağlıyorum üzülüyor özür diliyor pişman oluyor sarılıyor bu çok kez böyle oldu. dün yine biraz sorumsuz bazı şeylerde yanıma gelecekti 1.30 saat öncesinde söyledim çık diye o 1.30 saat sonrasında evden çıktı ve tartıştık hiç takmadı beni bitti dedim yanımdayken kudurdu yine hakaretler bacagıma yumruk attı , parmagıma vurdu üstüne ben gidiyorum dedi ben hep dur derdim bu sefer gidersen git dedim kalktım beni bi itti çöğ kutusuna carptım sitedeki bankın su an morardı oram hala heryerim acıyor. Beni çok seviyor 7.ayımızda söz yapmayı konuşmuştuk ailesine duyurdu herkes beni tanıyor her gün yanımda ama sizce bunları sineye çekmelimiyim? kendimi suçlu görmeye başladım hep çünkü ona göre ben trip atan sorunlu biriyim benim yüzümden çocuk bu hale geliyor diyorum ne yapmalıyım sizce kızlar takmıcam diyorum ama yapamıyorum küçük bir şeyi bile düşünüyorum