Bireysel Emeklilik Sistemi Aracılık Lisansımı nereye nasıl kiralayabilirim?

sallabas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
119
71
98
Ankara
Arkadaşlar merhaba,3 yıl sigortacılık sektöründe çalıştım.BES lisansim var,şu an başka bir sektörde çalışmaktayım.aracılık lisansını kiralayanlar varmış ben de acil para ihtiyacimdan dolayi lisansimi kiralamak istiyorum fakat nereden nasil kiralayacagimi bilmiyorum.konu hakkinda bilgi sahibi olanlar lutfen bana yardim edin.

Arkadaşlar merhaba,3 yıl sigortacılık sektöründe çalıştım.BES lisansim var,şu an başka bir sektörde çalışmaktayım.aracılık lisansını kiralayanlar varmış ben de acil para ihtiyacimdan dolayi lisansimi kiralamak istiyorum fakat nereden nasil kiralayacagimi bilmiyorum.konu hakkinda bilgi sahibi olanlar lutfen bana yardim edin.

Bunların yasal olmadığını biliyorum. Hele ki buraya alenen konu açarak fikir sahibi olacağınızı düşünmüyorum.

Hicbir yere kiralayamazsınız. Belki kücük üc kağıtcı acentelere fln. Ayrıca bu bir suc.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X