Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu bireysel emeklilik kesintisi kaç yil sürecek..İlk 2 ayda çıkmalıydınız
Şimdi bayağı para keserler ödediğiniz kısmın neredeyse büyük çoğunluğu da içeride kalır
3 sene dolunca da devlet katkısı almadan az bi kesinti ile çıkabiliyosunuz ama her bankanın anlaşması farklı
Bi bankanızla görüşün
Peki bu bireysel emeklilik kesintisi kaç yil sürecek..
Takipteyim. Zorunlu yaptırıldı çıkmak için faeklı prosedürler istendi. Şehir merkezinde değildim güvenip halledemedim.
Heh unun sebebini şöyle söylediler: kurum değiştirdiğiniz için zorunlu olarak tekrar alınıyorsunuz bireysel emekliliğe. Ben ilk olduğunda çıkmıştım 2 ay içinde. Sonra kurum değişikliği oldu o zaman tekrar eklenmişiZ.bi de çıksanız da her sene mi iki senede bir mi ne tekrar dahil ediyolar
yine çıkmanız lazım
Nasil çiktiniz şubeye gidip dilekçemi verdinizBen çıktım.kesinti de olmadi.850 civarı birikmişti heosini çektim.ziraat katilim bankasını arayıp iptal ettim.bide is bankasına gidip dilekçe vermiştim.oda anadolu hayat emeklilik ti galiba.iki ayrı hesap acilmisti.ama kuruma da dilekçe vereceksiniz bes iptal ettirdim diye.
Iki hesap açılmıştı.birisini telefondan ziraat katılım bankasını arayarak iptal ettirdim diğerinide is bankasına gidip dilekçe verdim.ikiside maaş bankama yatırıldı.ama kendi kurumunuzun mali işlerin ede dilekçe vereceksiniz ki bin daha kesilmesinNasil çiktiniz şubeye gidip dilekçemi verdiniz