• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birgün bende sevilirmiyim

Thyke06

Amin der susarım.. Dua'm belli Duyan belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
192
91
98
Buraya böyle birsürü konu açıldı biliyorum belki sizde sıkıldınız aynı konulardan ama konusabilecek kimsem yok.
28yaşına geldim ama birtürlü düzenimi kuramıyorum, ailem iyi cok sükür bir problemim yok ,iyi bir işim var arkadaslarım var ama yalnızlığım artık cok yoruyor.
Herkes düzenini kurdu hayatında doğru insanı buldu peki ben nerede yanlış yapıyorum?
şu yaşıma kadar doğru düzgün bir ilişkim olmadı bazen gelenler oluyo ama uzaktan bakmaktan öteye gitmiyor kendime dikkat ediyorum bakımlıyım, güler yüzlü olmaya çalışıyorum ,
hep insan icindeyim ama olmuyor iste olmuyor:kızgın:
Çok birşey beklemiyorum aslında anlaşabileceğim güvenebileceğim bir hayat arkadaşım olsun,çocuklarım olsun istiyorum öyle para pul derdim yok,
herkes güzel ve akıllı biri olduğumu söyler peki ama nerede eksiğim ?
Dua ediyorum hep olmuyor ,çevreme duyuruyorum olmuyor, hep karşı taraftan bekleme diyorum cok beğenirsem kendim açılıyorum başta cok mutlu olup sonra vazgeçiyolar :bicak:
Gerçekten bir vaktimi var yoksa bendemi bir eksik var bana bir akıl verin neolur:dua:

Yaşınız 28 . Yani birileriyle ciddi bi şeyler yaşama yaşına henüz gelmişsiniz . Acelesi yok. Bence germeyin. Kendiniz olun. Allah ne zaman derse o zaman olacaktır.
önceden öyle olduğuna inanıyordum ama bu kadermi yoksa insan kendi secimlerinimi yaşar ?
Artık sadece şanssız olduğuma inanıyorum umudumun bittiğini hissediyorum,ağlama krizlerine giriyorum istemeden
böyle değildim eskiden:KK43:

Çok sevdiğim bir laf var '"kismet''' :) nerede ne zaman ne olacağı bilinmez .Böyle ol diyince de olmaz bir zamanı var demek ki
Umarım öyledir şansa ve kısmete olan inancımı kaybetmek üzereyim...
icimdeki ses bunca yıl olmadı bundan sonrada olmaz diyor hep birtürlü susmuyor:KK61:

Murphy kanunlari: sen olmasini istedigin seyi biraktiginda olur....vazgectiginde...
Okadar istedimki icimdeki şu istek bitsin artık beklemeyeyim diye ama onuda beceremiyorum...
Ahh şu içimdeki umut kırıntıları bitmediler birtürlü:mad:

Sevilirsin de seversin de. Ama kendini evlenmek zorundayım artık diye hissetme lütfen. Acaba olur mu denesem mi diye sevmediğin biriyle evlenme. Çünkü evlilikte insanın tahammül sınırlarını sevgisi belirliyor.
Yanlış kararlar vermekten korkuyorum ,
artık biri olsun diye kendimi hep birseylere ikna etmeye calısırken buluyorum neyapıcam ben böyle!!

Evlenmek için güzel olmana gerek yok zaten
Çirkin bir sürü kadın evleniyor
onu demek istememiştim aslında sadece genelde bana söylenen sözleri söyledim daha iyi anlatabilmek icin kendimi..
zaten güzellik herkese göre değisir
bana cirkin size güzel ,size cirkin bana güzel gelir.
Ben nerde eksik yada yanlış yapıyorum dıştan bakan kişilerden duymak istedim belki farkedemediğim birseyler vardır

onu demek istememiştim aslında sadece genelde bana söylenen sözleri söyledim daha iyi anlatabilmek icin kendimi..
zaten güzellik herkese göre değisir
bana cirkin size güzel ,size cirkin bana güzel gelir.
Ben nerde eksik yada yanlış yapıyorum dıştan bakan kişilerden duymak istedim belki farkedemediğim birseyler vardır
Bazen hersey iyide olsa ilişkilerin yürümeyebilir
Seçiciysen çok kriterini düşür

Ben nişanlanacakken terk edildim. 24 yaşındayım. 1-2 yıl içinde evlilik olacaktı. Ne acılar çektim neler neler yaşadım. Buraya konu açtım. 4-5 ay önce. Şimdi yurtdışına gidip dil eğitimi almak, yüksek lisans için. Tam böyle düşünürken şimdi aynı memlekette olduğumuz yurtdışında çalışan, ahlakı güzel, babası vefat ettiği için senelerdir ailesine bakıp hayırlı evlat olan biri. Önceki alkolik, silah çeken aşırı zengin yakışıklı zengin züppeydi. Şimdi düşünüyorum da tam ummadığım anda öyle biri geldi ki karşıma hayallerimi yaşamak için tam istediğim gibi biri elhamdulillah. Gerçekten resmen intihar etmek isterken neler neler yaşadım Allahım biliyor. Üzüntü den midem hasta oldu. Şuanda diyorum ki gerçekten de hiç ummadığın anda veriyor kalbine mutluluğu Rabbim. Amacım evlilik değil ama sevmek sevilmek sonra nasipse evlenmek istiyorum. Yakında yurtdışına onunla birlikte bir ülkeye gideceğiz. Bu arada ikimiz de aynı memleketteyiz. Hep ayni yerlere gittik ama nasip bizi sosyal medyada karşılaştırdı. Sakın umut kesmeyin. Bu arada hayata çıkın. Gezin tozun gerçekten çok işe yarıyor. :KK200: Bol mutluluk dilerim size. Burada çok bayan var ummadığı anda evlenen. Hatta 2. Evliliği yapan.

Ben nişanlanacakken terk edildim. 24 yaşındayım. 1-2 yıl içinde evlilik olacaktı. Ne acılar çektim neler neler yaşadım. Buraya konu açtım. 4-5 ay önce. Şimdi yurtdışına gidip dil eğitimi almak, yüksek lisans için. Tam böyle düşünürken şimdi aynı memlekette olduğumuz yurtdışında çalışan, ahlakı güzel, babası vefat ettiği için senelerdir ailesine bakıp hayırlı evlat olan biri. Önceki alkolik, silah çeken aşırı zengin yakışıklı zengin züppeydi. Şimdi düşünüyorum da tam ummadığım anda öyle biri geldi ki karşıma hayallerimi yaşamak için tam istediğim gibi biri elhamdulillah. Gerçekten resmen intihar etmek isterken neler neler yaşadım Allahım biliyor. Üzüntü den midem hasta oldu. Şuanda diyorum ki gerçekten de hiç ummadığın anda veriyor kalbine mutluluğu Rabbim. Amacım evlilik değil ama sevmek sevilmek sonra nasipse evlenmek istiyorum. Yakında yurtdışına onunla birlikte bir ülkeye gideceğiz. Bu arada ikimiz de aynı memleketteyiz. Hep ayni yerlere gittik ama nasip bizi sosyal medyada karşılaştırdı. Sakın umut kesmeyin. Bu arada hayata çıkın. Gezin tozun gerçekten çok işe yarıyor. :KK200: Bol mutluluk dilerim size. Burada çok bayan var ummadığı anda evlenen. Hatta 2. Evliliği yapan.
Cok sevindim sizin icin insallah hep güzel günler görürsünüz bundan sonra :)
Artık eskisi kadar cıkamıyorum arkadaslarım var ama hepsi evli cocuklu yada hayatlarında biri var öncelikleri farklı onlarıda anlıyorum..
ancak ayda bir görüsebiliyorum ,
tek basınada insan cok yapacak birsey bulamıyor malesef kücük odamda yalnızlığımla dertlesiyorum sürekli :(

Bu işler nasip kısmet, inşallah Rabbim gönlünüze göre birini çıkarır karşınıza. Siz dua etmekten vazgeçmeyin.

Yalnız size tek tavsiyem sırf "ay yaşım geçiyor" diye düşünüp kalbinizin ısınmadığı, içinizin sinmediği biriyle evlenmeyin.

Bende sizinle yaşıtım 5 senelik evliyim bir evladım var. Ama bazen niye bu kadar erken evlendim içime tam olarak sinmeyen biriyle evlendim diye hayıflanıyorum.

Back
X