• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birgün bende sevilirmiyim

Anladım. Yıllar önce internette izlediğim bir skeç vardı. Skeçin konusu; hayatından memnun olmayan bir adam intihar ediyor ve farklı bir dünyada gözlerini açıyor. Uyandığında karşısına bir adam dikiliyor ve ona "Burası cennet mi?" diye soruyor. Adam da cennet sizin geldiğiniz yerdi beyefendi diyor. Yani kıssadan hisse yarın evlensen şuan ki halini mumla arayabilirsin. Sen beyaz atlı prens beklersin karşı taraftan beyaz atletli öküzler gelir yani akışına bırak, mutlu olmanın başka yolları da var.
Belkide siz haklisiniz sadece icimde olan su sıkıntının gecmesini istiyorum yalnızlıkta boğuluyorum cünkü belkide yalnızlığa alısmam gerek :(

Nekadar icten yazmışsınız gülümsettiniz beni tesekkür ederim :)
Amin insallah temiz niyetle isteyen herkese nasip etsin Allah hayırlı bir yuva kurmayı sizde biran önce tanısırsınız umarım doğru kisiyle dualarımda olacaksınız:KK200:
Teşekkür ederim bildiğim yerden geldi.:oops:Allah razı olsun inşallah sizde benim:) :KK24:

üzülmeyin lütfen belki gecici bir dönemdir bazen evliliklerde oluyormus böyle seyler öyle duydum yani belki buda öyledir zaman verin biraz umarim düzelir en kisa zamanda
3.5 senelik evliyim değişen bişey hala olmadi. Ümidim de yok artık. Neyseki kizim var buyunce ikimiz birbirimize sariliriz boslugumuzu birbirimiz tamamlariz. Eşime de sorsan bütün bunların sebebi benim. Ben uzaklastiriyomusum sogutuyomusum. Kendimi sevdirmek için cabalamiyomusum. Halbuki ben onu hatalarıyla da seviyorum. Kızmak ayri şey sevmemek ayrı ama o kolayca sevmiyorum diyebiliyo. Velhasıl yalnızım diye üzülmeyin. Sevdiğiniz insan sizden uzak olunca daha zor. Yalnızken en azindan üzecek kimse yok.

3.5 senelik evliyim değişen bişey hala olmadi. Ümidim de yok artık. Neyseki kizim var buyunce ikimiz birbirimize sariliriz boslugumuzu birbirimiz tamamlariz. Eşime de sorsan bütün bunların sebebi benim. Ben uzaklastiriyomusum sogutuyomusum. Kendimi sevdirmek için cabalamiyomusum. Halbuki ben onu hatalarıyla da seviyorum. Kızmak ayri şey sevmemek ayrı ama o kolayca sevmiyorum diyebiliyo. Velhasıl yalnızım diye üzülmeyin. Sevdiğiniz insan sizden uzak olunca daha zor. Yalnızken en azindan üzecek kimse yok.
sevmese yanınızda olmazdı bence bazen insanlar düsünmeden konusuyor öyle hissetmediği halde..
sizde zamana bırakın mutlaka güzel günler gelecektir evladınıza sarılın o size kuvvet verecektir :)
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun zaman engüzel ilac sanırım şu durumda..

sevmese yanınızda olmazdı bence bazen insanlar düsünmeden konusuyor öyle hissetmediği halde..
sizde zamana bırakın mutlaka güzel günler gelecektir evladınıza sarılın o size kuvvet verecektir :)
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun zaman engüzel ilac sanırım şu durumda..
Amin inşallah. Sevdiğini düşünmüyorum adam açıkça seninle toplum baskısı yüzünden bosanmiyom diyo. Küçük biyerde yaşıyoruz. Ailesiyle kus. Millet şimdi anan bban kötüydü karında mi kötüydü niye bosandin diycek diye bosanmiyo.saçma sapan bi evliliğimiz var. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Amin inşallah. Sevdiğini düşünmüyorum adam açıkça seninle toplum baskısı yüzünden bosanmiyom diyo. Küçük biyerde yaşıyoruz. Ailesiyle kus. Millet şimdi anan bban kötüydü karında mi kötüydü niye bosandin diycek diye bosanmiyo.saçma sapan bi evliliğimiz var. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Gercekten cok üzüldüm ama umudunuzu kesmeyin lütfen dilerim enkısa zamanda biter sıkıntılarınız..
Tesekkür ederim hepimiz hakkında hayırlısı olur insallah

Ben seni anliyorum.Sorun evlilik degil" 28 yasina kadar neden karsina birileri cikmadi ya daha da cikmazsa" dusunceleri.Kismet isleri guzellige,cirkinlige,isin olup olmamasina bakmiyor.Heralde bi zamani var kafaya takmadan o zamani beklemek.Aslinda ummadigin anda cikacak ama insan kafaya takinca hergun karsilasmayi umuyor.Bazi uyeler yaziyor:Ay evlenip napacaksin yok daha yasin cok genc vs.Bu laflar seni rahatlatmaz zaten bana gore bos laflar.Kismetin seni bi yerde bekliyor ama sen ne kadar ugrasirsan ugras zamani gelmeden karsina cikmayacak.Insallah hayirli bir insan olur:KK200:

Ne desem bilemiyorum bmyle konulara tek dileğim hata yapmamanız çünkü yalnızlık mutsuz olmaktan daha kolay bunu hiç unutmayın herşeyin vakti gelince olur siz şu anın tadını çıkarın bence

Ne desem bilemiyorum bmyle konulara tek dileğim hata yapmamanız çünkü yalnızlık mutsuz olmaktan daha kolay bunu hiç unutmayın herşeyin vakti gelince olur siz şu anın tadını çıkarın bence
tesekkür ederim bende sizin gibi düsünüyorum..
yinede hata yapmamak icin dikkatli olmaya calısıyorum yanlış kararlar almamak icin
insallah doğru insan doğru vakit benim icinde yazılmıştır..

Back
X