Birgün bile soyadını taşımak istemiyorum

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Kızlar geçmiş konularımdan bilirsiniz 4 aylık evliyim fakat şiddet falan gördüğüm için boşanma kararı aldim eşim uzaklaştırma kararı aldı 1 ay p.tesi savcı karşısına cikcaz anlaşmalı boşanmak istedim ama eşim ve ailesi çekismeli istedi davayi bu persembe actim tebligatimiz gitmedi bu hafta gidecek acaba ifadelerinde ne gibi iftiralar yer alıyor. Hayatımın en kötü 3 ayını yaşadım birgün dahi nikahının altında kalmak istemiyorum onu her mahkeme görüşüm de moralim bozulacak napmaliyim lutfen yardim edin tıkaniyorum kötü anlar geliyor aklıma sizce onu görünce tahrik olur muyum sınır küpüne döner miyim:KK43:

Son düzenleme:
Sen gitmek zorunda mısın ki? Bir avukatınla konuş, gitmek zorunda olmayabilirsin.

Kızlar geçmiş konularımdan bilirsiniz 4 aylık evliyim fakat şiddet falan gördüğüm için boşanma kararı aldim eşim uzaklaştırma kararı aldı 1 ay p.tesi savcı karşısına cikcaz anlaşmalı boşanmak istedim ama eşim ve ailesi çekismeli istedi davayi bu persembe actim tebligatimiz gitmedi bu hafta gidecek acaba ifadelerinde ne gibi iftiralar yer alıyor. Hayatının en kötü 3 ayını yaşadım birgün dahi nikahının altında kalmak istemiyorum onu her mahkeme görüşüm de moralim bozulacak napmaliyim lutfen yardim edin tıkınıyorum kötü anlar geliyor aklıma sizce onu görünce tahrik olur muyum sınır küpüne döner miyim:KK43:
Karılık görevini yapmadı diyebilir
Ailemi istemedi eve almadı diyebilir
Bunlardan daha kötü iftiralar da var ama onlara bulaşıp bulaşmayacağı tamamen karakteriyle ilgili

İlk davaya git diğerlerine gitme .
Gittiğinde de dimdik durki seni güçlü görsünler
Allah yardımcın olsun .

Çok geçmiş olsun eşyalarını takılarını al ne hali varsa görsün

Aklınıza onların yaptıkları haksızlıkları kötülükleri getirmeyin. Sadece şöyle düşünün, evet berbat şeyler yaşadım ama sonunda kurtuluyorum. Gayet sakin ve sabırlı olun. Çünkü en iyi intikam mutlu olmaktır.

Bu bir süreç ve geçeceğini biliyorsunuz. Şuan nasıl geçeceğine odaklanmayın sadece geçeceğini bilin ve akışına bırakın. Günlük rutininizle ilgilenmeye çalışın, sürekli mahkeme gününü düşünüp kaygılanmayın. Yaşanması gerekiyordu, yaşandı ve bitecek.

Back
X