• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım:(((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi:((((
keşike şaka yapsaydım:(((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada:((
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu:(((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye:(((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum:((((
çok kötüüym ben:((((((((((bana fikir verin ne olur:((((

canım her insan 2. bir şansını hakeder saçmala ve eğer seni herşeyinle kabul edecekse ( gerçi bunda kabul edecek bişey yok ) görüş evlendin boşandın diye vebalımısın allah aşkına şimdi kim boşanmıyor üzülme ve kendinede onada bir şans ver lütfen :) şimdiden MUTLULUKLARRRRRRRR :)

beni olduğum gibi kabul etmedi işte boşandım diye istemiyor beni:(((halbuki çocuğum da yok benm:(((kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canım cevap yazdığın için de çok teşekkür ederim:((((
sanrım erkekler kabullenemiyorlarmış kadınların kendşlerindne önce birileriyle bişiler yaşamasını ama ben evlendim ayrıldım.((((

beni olduğum gibi kabul etmedi işte boşandım diye istemiyor beni:(((halbuki çocuğum da yok benm:(((kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canım cevap yazdığın için de çok teşekkür ederim:((((
sanrım erkekler kabullenemiyorlarmış kadınların kendşlerindne önce birileriyle bişiler yaşamasını ama ben evlendim ayrıldım.((((

peki sana ne söyledi bu konuda ?

boşanmışsın ne varki bunda her insanın başına gelebilir sakın karamsar olma küçük bir ilçe demişsinn sanırım o kişi değilde ailesi sorun çıkartır diye kendini geri çekmiş. İlerde daha çok bağlanıp ailesiyle sorun yaşamaktansa şimdiden açık açık konuşulması daha iyi olmuş. Ama mutlu olamıycakmıyım vs diye kendini kasma .

ben kendiğmden önce ilişki yaşamış biriyle evlenmem dedi şaka yapmıyorsan seninle görüşmek istemem dedi..
umarım kendine göre birini bulur mutlu olursun dedi:(((yetmez mi:(((ama akşamları da msn de benimle konuşmaya çalışıyor:(((
ben sana çok ısınmıştım sneinle oılur diye düşünmüştüm dedi:(((

ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım:(((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi:((((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada:((
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu:(((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye:(((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum:((((

canım ben evli değilim ama erkeklerin bu tür takıntıları evet var fakat insan sevdikten sonra bunları düşünmemeli ama daha yeniymişsiniz siz belkide zamanla fikri değişecektir hem bak ablasıda evlenip ayrılmış ikinci evliliğini yapmış kendini üzme evlenip ayrılmak utanılcak birşey değil hem anlamıyorum yaaa adam yapıcanı yapıyor çok afedersiniz evlenmeden bile gidip onun bununla yatıyorrrrrr size gelince şok oluyor hayır ne var bundan yani namusunuzla evlenişsiniz olmamış ve ayrılmışsınız alnınız ak hani senden istiyorsan ve seviyorsan canım bence biraz zaman tanıyın birbirinize hani 2 haftada sevmek hemen olmaz ama bence bu şansı sen hakediyorsun ayrıldın diye ömür boyu böyle olucak değilsin ya tatlım canını sıkma belkide hayırlısı böyle diyelim ama kendini böyle içinde yıpratma sen kendini biliyorsun gerisi boş be canım biraz konuşun bakalım hemen kestirip atma imkansız denen şeyler bile oluyor hayatta ve şuna eminim hayatta hiçbirşey imkansız değildir yeterki iste ve çabala oldurmaya çalış ha zorladaolmaz ama ikinizde istedikten sonra bence halledilmeyecek birşey değil zamana bırak ve konuşun derim

kusura bakmayın arka arkaya yazıyorum ama şunu söyleyin kendisine evlendim boşandım tamam bir hata yaptım peki seni haketmiyormuyum bunu yaşadım diye ? kim hata yapmıyor ki yada ne hatalar yapılıyorki dönülmüyor sanatçılar evlenir boşanır evlenir boşanır herkes gıptayla bakar ama bizden biri yapıncaaaa aaaaaaa şuna bak ya kardeşim onlar yapıyor aaaaa ne güzel ben yapınca niye suç oluyor karşımda ki adam çıkmayınca neden ben bunu ceremesini çekiyorum anlamadım ????????:((((

ben kendiğmden önce ilişki yaşamış biriyle evlenmem dedi şaka yapmıyorsan seninle görüşmek istemem dedi..
umarım kendine göre birini bulur mutlu olursun dedi:(((yetmez mi:(((ama akşamları da msn de benimle konuşmaya çalışıyor:(((
ben sana çok ısınmıştım sneinle oılur diye düşünmüştüm dedi:(((

tamam ozaman bitti konuşma benimle dedikten sonra sakın konuşmayın eğer sizi seviyorsa herşeyi göze alır hem bu seninle ona kalmış bunun dışında kimse karışamaz hayatınıza !!!

onun kız kardeşine şimdiki eşi aynısını yapsaydı acaba bu polisin tepkisi ne olurdu çok merak ediyorum doğrusu

canım ben evli değilim ama erkeklerin bu tür takıntıları evet var fakat insan sevdikten sonra bunları düşünmemeli ama daha yeniymişsiniz siz belkide zamanla fikri değişecektir hem bak ablasıda evlenip ayrılmış ikinci evliliğini yapmış kendini üzme evlenip ayrılmak utanılcak birşey değil hem anlamıyorum yaaa adam yapıcanı yapıyor çok afedersiniz evlenmeden bile gidip onun bununla yatıyorrrrrr size gelince şok oluyor hayır ne var bundan yani namusunuzla evlenişsiniz olmamış ve ayrılmışsınız alnınız ak hani senden istiyorsan ve seviyorsan canım bence biraz zaman tanıyın birbirinize hani 2 haftada sevmek hemen olmaz ama bence bu şansı sen hakediyorsun ayrıldın diye ömür boyu böyle olucak değilsin ya tatlım canını sıkma belkide hayırlısı böyle diyelim ama kendini böyle içinde yıpratma sen kendini biliyorsun gerisi boş be canım biraz konuşun bakalım hemen kestirip atma imkansız denen şeyler bile oluyor hayatta ve şuna eminim hayatta hiçbirşey imkansız değildir yeterki iste ve çabala oldurmaya çalış ha zorladaolmaz ama ikinizde istedikten sonra bence halledilmeyecek birşey değil zamana bırak ve konuşun derim
ALLAh razı olsun güzel kardeşim çok güzel yorumlamışsın ama bu vakittren sonra bana farklı yönden yaklaşır dişye korkuyorum ve kendimi geri mçektim bu byüzden:(((

ya kullanmaya çalışırsa:(((
peki gerçekten zamanla fikirleri değişir mi?

kusura bakmayın çok sinirlendim okumuş bu adam değil mi ama hala kendini geliştirememiş şunu söylememiş mi kendine BU KIZLA BEN MUTLU OLURUM eee bunu sorduysa gerisi çok mu önemli ????

Cnm kusura bakmasin ama coluk degil cocuk degil yani seni boyle uzmeye hakki yok!

Arinla namusunla evlenmissin olmamis bosanmissin herkezin basina gelebilir bu. Yarin o bekar birisiyle evlenince bosanmiyacaginin garantisini verebilir mi?

Seni basta uzduyse bu konu yuzunden bence hic yuz verme cunku evlendikden sonra surekli basina kalkar gibi duruyor...

ALLAH sana baska bir kapi acar, elbette seninde yuzunu guldurecek bir kul vardir. Rabbim hakkinda hayirlisini versin ve karsina hayirli birini cikarsin.

kardes seni seven seni nlayacak olan gelsin..
bosverrr daha baskalari cikar karsina..

çok haklısın güzel kardeşm bir de ablası kaçarak evlenmiş sonra ayrılmış dayanamamış:(((sonra da başkasıyla evlenmiş şimdi mutlu:((((

bence bir süre görüş onunla, madem kendisi arıyor, sende beğendin onu zaten
ama ben hala kızgınım ona bilesin

inşallah aklı başına gelir

Son düzenleme:
kusura bakmayın çok sinirlendim okumuş bu adam değil mi ama hala kendini geliştirememiş şunu söylememiş mi kendine BU KIZLA BEN MUTLU OLURUM eee bunu sorduysa gerisi çok mu önemli ????
canım kardeşim be söyleyene kadar durumumu her şey çok güzeldi sorun yoktu:((
ben seninle mutlu olurum diyordu ama söyledikten sonra koptu işte istemedi:((
kendimi suçluyorum kendime olan güvenimi yitirdim:((

boşanma sebebini anlattın mı? ki herkes boşanmak için zaten evlenmez aslında kendi kardeşide öyleymiş ama sana niye öyle yapmış anlamadım açıkcası sen bence şans ver onu bi dinle ama senide dinlemesini sağla mutlaka

Back
X