• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birgün hersey düzelirmi :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Of kizlar o kadar sıkıntıdayimki umutszm ,mutsuzum birgün herşey düzelirmi merak ediyorum daha doğrusu buna inanmak istiyorum ..gerek yasadigim ailevi huzursuzluklar yanlis iliskilerim işsizlikten dolayı calismk zorunda kaldgm is köy gibi yerde yasamam ve en kötüsü buradan cikamamam bn dişinda bütün arkadaslrim bi şekilde gitti ama BN hala burdayim ve her geçen gün daha zorlasiyo hayat burada nereye varacak bilmiyorum ama tukendgmi hissediyorum pskiytri yardimi aliyorum ilaç ama pek de ise yaramiyor sadece size içimi dökmek istedim okuyan herkese şimdiden tesekkurler

Dua et cnm allah yardimcin olsun hersey gecer inan

hiçbir zorluk sürekli değildir.. elbet geçecektir, yalnızlık çekiyorsanız bu duygularınızın ana sebebi o dur..

sevgiler..

Umut hiç bitmeyen bahar mevsimidir içine karlarda yağar,fırtınada kopar ama çiçekler hep açmaya devam eder...

OTE="tuce_tuce, post: 38960252, member: 459326"]Dua et cnm allah yardimcin olsun hersey gecer inan[/QUOTE]
İns canim

A 38960447 .!.:
hiçbir zorluk sürekli değildir.. elbet geçecektir, yalnızlık çekiyorsanız bu duygularınızın ana sebebi o dur..

sevgiler..
Evet cnm yalnizlik cok cekiyorum bu en cokta etkilio bni

Evet cnm yalnizlik cok cekiyorum bu en cokta etkilio bni

etrafında yalnızlığını giderebileceğin kişiler yoksa yalnızlığı dert etmeyi bırakıp onu sevebileceğin bir şeye çevir.. mesela bir hobi edin, bir şey üret (kitaplar oku, dergiler gazeteler al, dikiş yap, örgü ör, kocaman bir puzzle al akşamları onu yapmaya çalış bitirince de çerçeveletip duvara as, boyama ile ilgili şeyler yap, yabancı bir dil öğren, sevdiğin şeyleri daha sık yap)

ama "yok ben insansız yapamıyorum" diyorsan da belli bir ortaklığın olan sanal ortamlara katıl; mesela aynı şehirden olan gruplar, aynı işi yaptığın gruplar, hayvanseverler, doğaseverler, kitapseverler gibi dar gruplara katılıp birileriyle sohbet edebilirsin, aynı şehirden olanlarla gerçek hayatta tanışıp arkadaş olabilirsin)

kısacası; insan isterse yalnızlıktan daha büyük bir kalabalık, istemezse de kalabalıktan daha büyük bir yalnızlık yoktur !

sevgiler

sıkıldıkça mevcut pozisyonunu değiştir, eyleme geç. ben de sıkıntılı olan bi dönemimde bunu denemiştim. harekette bereket vardır.
bir de günlük tutmanı öneririm. sıkıntılı zamanda tuttuğum bazı günlükler ilerde benzer sorunlarla karşılaşırsan nasıl baş edebileceğin hakkında fikir verebiliyor.
inşallah rahatlığa kavuşursun...

Huhuum:) bence önce "kendin icin birsey yap sana cok iyimgelecek birsey"... Yürüyüs olur, müzik olur, bulundugun yerin en güzel mekani olur=) yoksada ortam yaratilir:) dualar olur :))) "arkadaslarim hep gitdi" bu tür düsüncelerle bogma kendini , bulundugun durumun en iyisini yapmaya calis ve hayatin tadini cikar :) hersey birgun düzelir tabiki... Konuyu acmamissin fazla ama gelecek sana sans ve istedigin herseyi getirsin .. Cok mutlu ol *-*

etrafında yalnızlığını giderebileceğin kişiler yoksa yalnızlığı dert etmeyi bırakıp onu sevebileceğin bir şeye çevir.. mesela bir hobi edin, bir şey üret (kitaplar oku, dergiler gazeteler al, dikiş yap, örgü ör, kocaman bir puzzle al akşamları onu yapmaya çalış bitirince de çerçeveletip duvara as, boyama ile ilgili şeyler yap, yabancı bir dil öğren, sevdiğin şeyleri daha sık yap)

ama "yok ben insansız yapamıyorum" diyorsan da belli bir ortaklığın olan sanal ortamlara katıl; mesela aynı şehirden olan gruplar, aynı işi yaptığın gruplar, hayvanseverler, doğaseverler, kitapseverler gibi dar gruplara katılıp birileriyle sohbet edebilirsin, aynı şehirden olanlarla gerçek hayatta tanışıp arkadaş olabilirsin)

kısacası; insan isterse yalnızlıktan daha büyük bir kalabalık, istemezse de kalabalıktan daha büyük bir yalnızlık yoktur !

sevgiler
çok saol canım önerilerin için bunları deniycem aslında yapmayı çok istediğim şeylerde varda enerjim yok sanırım sadece uyumak istiyorum tek mutlu eden beni uyumak

sıkıldıkça mevcut pozisyonunu değiştir, eyleme geç. ben de sıkıntılı olan bi dönemimde bunu denemiştim. harekette bereket vardır.
bir de günlük tutmanı öneririm. sıkıntılı zamanda tuttuğum bazı günlükler ilerde benzer sorunlarla karşılaşırsan nasıl baş edebileceğin hakkında fikir verebiliyor.
inşallah rahatlığa kavuşursun...
inşallah canım o kadar istiyorumki rahatlamayı artık

Huhuum:) bence önce "kendin icin birsey yap sana cok iyimgelecek birsey"... Yürüyüs olur, müzik olur, bulundugun yerin en güzel mekani olur=) yoksada ortam yaratilir:) dualar olur :))) "arkadaslarim hep gitdi" bu tür düsüncelerle bogma kendini , bulundugun durumun en iyisini yapmaya calis ve hayatin tadini cikar :) hersey birgun düzelir tabiki... Konuyu acmamissin fazla ama gelecek sana sans ve istedigin herseyi getirsin .. Cok mutlu ol *-*
evet kendimi çok boğuyorum cidden düşünmeyle çok detaya inemedim ama yaşadığım daha çok kötü ilişkilerim yordu beni sanırım hayal kırıklıklarım artı arkadş çevremin dağılması herkes gtti çnkü çok çok saol cnm iy dileklerin için:KK68:

Back
X