Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir gün bende sizler gibi buraya hamileyim yazabilmeyi çok isterdim....her ay umutlanıyo sonra huzsrana uğruyorum...azospermli bir eş...doktora gitmiyo..kürleri yapmıyo benim işim allaha kaldı..dua edin bana
saolasın cnm...ama insan bi süre sonra hiç olmayacak gibi hissdiyo...neler gördüm kesinlikle çocuğu olmaz denilenlerin kucakları dolu..spermi yumurtası bahane aslında herşey allahtan ama olmuyıncada olmuyo iste
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.... ama umudunu hiç kaybetme Allahım o kadar büyük ki olmaz denilen şeyleri o oldurur.... biz 5 senelik evliyiz eşimde ilk önceleri 1-2 adet canlı sperm vardı... ve sol varikoselden ameliyat oldu... ben baştan macunlar aldım keçiboynuzu kürleri vitamin hapları verdim almadı istemedi ilk başta... üstelik bende de genetik hastalık vardı durumumuz çok zordu yani... birgün eşime ya benim verdiğim şeyleri yersin içersin benimle beraber savaşırsın yada senden boşanırım arkama bile bakmam dedim.... ancak bu şekilde yedi içti macunları kürleri... ve spermi 400.000 e kadar çıktı... buna da şükür dedik... hiç yoktan iyidir... ve 2. tüp bebek denememizde tuttu çok şükür.... acaba ben de hamile kalabilecek miyim diye ben de çok dedim... Rabbim bağışladı hamd olsun... bunları sana örnek olsun diye yazdım... sizin durumunuz bizden daha iyiymiş... inşallah Rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan bağışlar yavrunu...