biri ana biri koca

careyokmuhic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
4
0
1
36
Kizlar allah rizasi icin bana akilverin lutfen. Annem babami aldatti. Gozlerimle iki ayri kisiyi gece evden cikarirken gordum. Birinde 12 digerinde 20 yasindayken. Babam sehir disina is icin cikio. Ayrica iki tanede erkek kardesim var. Ben gorduysem onlarda gormusmudur... Oda bunun yani benim gordugumu bilio. Suandada calistigi sirketin muduruyle gorusuo. Eskiden sik sik is ziyaretinde bulundugumdan o müdürü taniyorum. Cananim diye kayit ettigi numarayi aradim o mudur cikti. Eminim bundan. Ama asil derdim asil sorunum kocamla aralarinda ne varrrrr. Gecen senenin mart ayinda icime bisuphe dusurduler. Nerden nasil oldu anlamadim ama o suphe buyudu icimde. Onlara farkettirmeden izliyorum onlari :( onlar bize biz onlara gittigimizde. Gulusmeleri var bakismalari ama kiskanclikmi gerceklik payimi var bilemiyorum iste. Ilk basta konduramadim kendime annemle kocam olmaz dedim ama son zamanlarda deli olacagim sanki. Annemin umursamaz agir tavirlari kocaminda heyecanlanmis gibi siritmalarina anlamveremuyorum. Kizlar yok dedim olamaz dedim. Gecen cildirdim kocama siz benden ne sakliosunuz gizli gizli bakismalar gulusmeler neolou ya dedim. Kizdi filan. Telefon kaydini silip duruoken Neyse bu gunde dedimki sen neden guzduzleri kaynananla gorusuon telefonda dedim. Dokuman indirdim hergun konusmusunuz dedim cokbozuldu eli agagi dolasti hani cikart kagidi dedi. Avukata gidecem bu dikumanla dedim. ..................

................................
Kizlar uzatmadan oyle bisi olmasa bana kizar dover hatta kuser konuşmaz o ise bana iyi davranmaya calisio siradan biseymisgibi kafanda kuruoon dio kizlar ölüyorum nefes alamiyorum sogudum herseyden midembulanio beynim durdu ben ne yapayimmm simdi :(

töbe töbeeeeeee kafandamı kuruyosun diyo?. böle bişi olabilirmi yaa hani başka bi insandan şüpelensen böle bi tepki verir derim ama sonuçta annemdem bahsediyosunuz böle tepki vermesi hiç normal gelmedi bana. şahsen ben kocama böle bişi söylesem tımaraneye yatıralım seni der. daha önce başka insanlarla alakalı böyle şeyler yaşadınmı kıskançlık oldumu yani?

Öyle bir görüşme yok dememiş, hani çıkar kağıdı demiş...
Görüşme olmasa, sana direkt yalan söylüyorsun öyle bir görüşmeler çıkamaz derdi di mi?
Yangına körükle gitmek istemiyorum da Şüphe insanın içini kemiren berbat bir şeydir.. Yer bitirir..

öncelikle dilerim ki yanılıyosundur. annen eski adamları senin bildiğini biliyorsa belki suçluluk hissediyordur. yani tehditkar konuşmaları eşine yaptığın gibi annene de yapabilirsin biraz bence. çok da görüşmemeye çalışın. eğer bu doğrı çıkarsa ayrılırsınız muhtemelen. gelişmelerden haberdar edin bizi lütfen

Gerçek olmadığını umarak sadece beyin jimnastiği yaparsam;

Sen artık eşine sorarak ve ona dökümandan bahsederek konuyu sadece şüphelenmekten öteye götürüp irdelemeye başlamışsın. Bir şekilde ya haklı ya haksız çıkacaksın.
Sonuçlarına katlanabilecek misin peki? Bu normal bir durum değil. Kocayı boşarım olur biter gibi bir şey değil. İşin için de annen var ve bu sebeple baban, kardeşlerin.. Sanırım herkes birilerinden ayrılmak zorunda kalır.. Ayrılmalar neyse de.. Yaşanılan travmalar nasıl geçer bilemiyorum..

Bunlari dusunmesem zaten coktan yaygara cikmisti birsene dile kolay bir sene ben bununla yasadim icimde tuttum asil amacim bu isi ogrenmem. Sonuclarini ne olur bilmiyorum beynim durdu diyorum. Bu yolda nasil ilerlemeliyim ne yapimki bi acik yakalim. Yada nasil yapacaksam yutup oturimmi:( olmasin allahim olmasin guvenim bittimi evliligi.m ailem

Yuhh:KK57::KK57:
Annenle konuş, ağır davran biraz de, olayın gerçekliği varsa gerçekten, ortaya birşeyleri çıkarırsanda, ortalığı ayağa kaldır!!
Allah korusun annem babamı aldatsa, ben yüzüne bakmazdım, sen nasıl devam ettin görüşmeye?

Konuyu silicekseniz açmayın bu ne kardeşim oyunmu oynuyorsunuz.bi bakıyoruz konu yok bi dünya cevap var.sanki silince cevaplardan az çok ne olduğu anlasilmiyormuda siliyorsunuz kapanmismi oluyor.bari konuyu tam anlayalım ya sinirleniyorum.arkadaslar bundan sonra konuyu ilk okuyan alıntı yapsın silinmeyecek karşılık önlem....

Kizlar allah rizasi icin bana akilverin lutfen. Annem babami aldatti. Gozlerimle iki ayri kisiyi gece evden cikarirken gordum. Birinde 12 digerinde 20 yasindayken. Babam sehir disina is icin cikio. Ayrica iki tanede erkek kardesim var. Ben gorduysem onlarda gormusmudur... Oda bunun yani benim gordugumu bilio. Suandada calistigi sirketin muduruyle gorusuo. Eskiden sik sik is ziyaretinde bulundugumdan o müdürü taniyorum. Cananim diye kayit ettigi numarayi aradim o mudur cikti. Eminim bundan. Ama asil derdim asil sorunum kocamla aralarinda ne varrrrr. Gecen senenin mart ayinda icime bisuphe dusurduler. Nerden nasil oldu anlamadim ama o suphe buyudu icimde. Onlara farkettirmeden izliyorum onlari :KK43: onlar bize biz onlara gittigimizde. Gulusmeleri var bakismalari ama kiskanclikmi gerceklik payimi var bilemiyorum iste. Ilk basta konduramadim kendime annemle kocam olmaz dedim ama son zamanlarda deli olacagim sanki. Annemin umursamaz agir tavirlari kocaminda heyecanlanmis gibi siritmalarina anlamveremuyorum. Kizlar yok dedim olamaz dedim. Gecen cildirdim kocama siz benden ne sakliosunuz gizli gizli bakismalar gulusmeler neolou ya dedim. Kizdi filan. Telefon kaydini silip duruoken Neyse bu gunde dedimki sen neden guzduzleri kaynananla gorusuon telefonda dedim. Dokuman indirdim hergun konusmusunuz dedim cokbozuldu eli agagi dolasti hani cikart kagidi dedi. Avukata gidecem bu dikumanla dedim. ..................
................................
Kizlar uzatmadan oyle bisi olmasa bana kizar dover hatta kuser konuşmaz o ise bana iyi davranmaya calisio siradan biseymisgibi kafanda kuruoon dio kizlar ölüyorum nefes alamiyorum sogudum herseyden midembulanio beynim durdu ben ne yapayimmm simdi

konu bu..

Konuyu silicekseniz açmayın bu ne kardeşim oyunmu oynuyorsunuz.bi bakıyoruz konu yok bi dünya cevap var.sanki silince cevaplardan az çok ne olduğu anlasilmiyormuda siliyorsunuz kapanmismi oluyor.bari konuyu tam anlayalım ya sinirleniyorum.arkadaslar bundan sonra konuyu ilk okuyan alıntı yapsın silinmeyecek karşılık önlem....
Annesi babasını daha önce aldatmış konu sahibi bunu görüp susmuş, 1 yıldırda kocasıyla annesi çok samimiymiş, konu sahibi son zamanlarda, eşiyle annesinin, bakışıp gülüştüğünü yakalıyormuş. Birde eşi hergün, konu sahibinin annesini arıyormuş, nedenini sormuş, eşi kem küm etmiş.

Mevzu neydi, vallahi ben de anlamadım... pişman olacaksanız niye açıyorsunuz, alıntı da yapılmamış, unutmayın lütfen açtığınız her konu bir başkasına da feyz oluyor, cerilen cvplar, vs.... bence silmek yerine cvp yazmayın, bırakın üzerine yazılanlardan aynı derdi olanlar feyz alsın

Back
X