- 1 Aralık 2014
- 4
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi careyokmuhic
Kizlar allah rizasi icin bana akilverin lutfen. Annem babami aldatti. Gozlerimle iki ayri kisiyi gece evden cikarirken gordum. Birinde 12 digerinde 20 yasindayken. Babam sehir disina is icin cikio. Ayrica iki tanede erkek kardesim var. Ben gorduysem onlarda gormusmudur... Oda bunun yani benim gordugumu bilio. Suandada calistigi sirketin muduruyle gorusuo. Eskiden sik sik is ziyaretinde bulundugumdan o müdürü taniyorum. Cananim diye kayit ettigi numarayi aradim o mudur cikti. Eminim bundan. Ama asil derdim asil sorunum kocamla aralarinda ne varrrrr. Gecen senenin mart ayinda icime bisuphe dusurduler. Nerden nasil oldu anlamadim ama o suphe buyudu icimde. Onlara farkettirmeden izliyorum onlari
onlar bize biz onlara gittigimizde. Gulusmeleri var bakismalari ama kiskanclikmi gerceklik payimi var bilemiyorum iste. Ilk basta konduramadim kendime annemle kocam olmaz dedim ama son zamanlarda deli olacagim sanki. Annemin umursamaz agir tavirlari kocaminda heyecanlanmis gibi siritmalarina anlamveremuyorum. Kizlar yok dedim olamaz dedim. Gecen cildirdim kocama siz benden ne sakliosunuz gizli gizli bakismalar gulusmeler neolou ya dedim. Kizdi filan. Telefon kaydini silip duruoken Neyse bu gunde dedimki sen neden guzduzleri kaynananla gorusuon telefonda dedim. Dokuman indirdim hergun konusmusunuz dedim cokbozuldu eli agagi dolasti hani cikart kagidi dedi. Avukata gidecem bu dikumanla dedim. ..................
................................
Kizlar uzatmadan oyle bisi olmasa bana kizar dover hatta kuser konuşmaz o ise bana iyi davranmaya calisio siradan biseymisgibi kafanda kuruoon dio kizlar ölüyorum nefes alamiyorum sogudum herseyden midembulanio beynim durdu ben ne yapayimmm simdi

................................
Kizlar uzatmadan oyle bisi olmasa bana kizar dover hatta kuser konuşmaz o ise bana iyi davranmaya calisio siradan biseymisgibi kafanda kuruoon dio kizlar ölüyorum nefes alamiyorum sogudum herseyden midembulanio beynim durdu ben ne yapayimmm simdi