kızlarrr ben yaklaşık 5-6 gundur bu testlerden yapıyorumm fakat 2 gün önce dün çizgiler koyulaşmıştıı baya bi ve iki gün peş poşee ilişki olmuştuu dün ve önceki gün bugun tekrar testi yaptıumm ve çizgi digerındenn daha koyuu cıktıı buda sanırımm bugun yarın oldugunu gösteriyoo ama bu gece eşimin arkdası ve eşi geelcek ben normalde bu gecede planlıyodumm o çizgi koyu çıktıgında tam olarakk ne anlama gelıyoo birisii bana bişey diyebilirmi şimdiden teşekkürler.
Evet canım yumurtlamanın çok yakın zamanda olacağına işaret bu koyuluk. Arkadaşlarınız yatıya mı kalacak yatıya kalsa bile sabaha kadar oturmazsınız değil mi:)
Evet canım yumurtlamanın çok yakın zamanda olacağına işaret bu koyuluk. Arkadaşlarınız yatıya mı kalacak yatıya kalsa bile sabaha kadar oturmazsınız değil mi:)
yok oturcakalrını sanmıyoru m yoldan gelıcekler dee evde mısafır varken dogru olurmukı ben yenı evlıyım pekde içim rahat etmıyo :) ama yapmak lazım demi .9
lh hormonunun yükseldiği ve Yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşecek demektir o koyuluk yani önündeki 3 günü değerlendir çizgiler silikleşmeye başlayacak