- 18 Ekim 2015
- 21
- 4
- 6
- 32
- Konu Sahibi prenses000
Arkadaslar ilk defa yaziyorum ve inaniyorumki bana yardim edeceksiniz ben 3 yillik evliyim 1 sene de nisanlilik donemimiz oldu maddi durumlardan dolayi kayinvalidemle oturuyorduk evliligimizin 3 ayi hep kavgayla gecti ve bosanma asamasina geldi ki biz severek evlendik 4. Ayinda gizli face acmis nese affettim bu arada da kayin validem cok kiskancti oglunu benden hep kiskandi kayin babam cok degisik sinirli bi insan esim bile cok korkuyor neyse 1 sene sonra kavga dovus evimizi ayirdik benim ailem yardim etti ayri eve ciktik bir ay icinde eve kiz getirdi bunuda affetdim cunku affetmek zorunda birakti yapip yapip ben bisi yapmadim die agladi bida yapmicamm dedi herseferinde beni sosyal medya uzerinden defalarca aldatti evlendigimiz gunden beri surekli siddet tehdit icindeyim son 4 aydirda surekli icip kumar oynuyor eve para getirmkyor evli kadinla konusuyor napacami bilmiyorum elimi kolumu bagliyor seni oldururum birakmam diyor dayanamiyorum nefes alamiyorum evden cikartmiyor yaa ailesiylede gorusmuyorum artik oda benim ailemle gorusmuyor artik ya ben nasil bosancamm nasill birakmior beni