biri bana yardım etsin

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
ya kızlar bi yardım edin bana yaa isterseniz dövünkaydirigubbakcemile3 naparsanız yapın ama beni adam edin allah aşkına kendime inanamıyorum.:çok üzgünüm:
4 yıllık bi birlikteliğim var ve ben nedense bi türlü buluşmak istemiyorum.Ne zmn buluşsak huzursuz oluyorum tanıdık birini görcem die o gün rahat edemiyorum.
En son 1 ay önce görüştük.şimdilerdede hep bana sen beni sevmiyosun gelmek istemiyosun gibi laflar ediyo haklı tabi.Onu seviyorum ama neden böyle yapıyorum bilmiyorum benim ilk sevgilim.Yani ciddi ilk düşündüğüm ve konuştuğum kişi diğerleriyle hep dalgasınaydı ama bu çok farklı.Bu sefer çok seviyorum ve onunda gözü benden başkasını görmüyo ama ben sürekli bi mutsuzluk bi isteksizlik içindeyim.
Sadece biraz çekiniyorum.Bu duyguyu nasıl yok ederim?

Son düzenleme:
tanıdık birini gördüğün zaman bütün günün zehir olur zaten anlıyorum

ama 4 yıllık birliktelik de az değil.ciddi bir ilişki boyutunda zaten hani birileri görür diye korkman yersiz değilmi artk bu saatten sonra canm benim

aynı durum bende de var ya
acaba birisi görcek mi vs vs
bana kalsa hiç buluşmayalım telefondan halledelim diyorum ama
olmuyor kaydirigubbakcemile3

Başka arkadaşlarında olmuş söylediğine göre . Onlarla görüşürken böyle duygulara kapılmıyor muydun ?

Bende tanıdık görecek diye korkuyorum

Ama onu çok özlüyorum ve buluşuyorum insan sevdiğini özler,birlikte vakit geçirmek ister

Bence sen onu yeteri kadar sevmiyorsun en azından hissettiğin aşk değil :hulya:

valla benim sevgilim benimle aynı sehirde oalcak ve ben onu ayda bir görecem harbiden kafayı yerim 6 saat uzakdayız birbirimizden elimizden geldiğince görüşmeye çalısıyoruz ve genelde o benim olduğum yere geliyo kimse umrumda değil görüüşüp dolaşıyoruz pek güsel sonuçta gayet ciddi giden bi ilişki bence ciddi olarak düşünüyosanız görür eder diye bişey yok emin ol sevdiğinle vakit geçirmenin tadını çıkarmaya çalıs

Son düzenleme:
neden insanlar gorucek diye cekiniyorsunuz ben bunu anlayamadim? yani laf cikmasimi nedir kucuk yerdemi yasiyorsunuz?
onunlayken eger sadece laf cikmasindan dolayi bulusmak istemiorsaniz biyere kadar anlarim yok bu degilse eger bulustugunuzda hangi duygulara sahip oluyorsunuz bunu bi iyi dusunun skliyormusunuz, üzülüyormusunuz pismanmisiniz bunu belirledikten sonra bence sevip sevmediginizide anlarsiniz diye dusunuyorum

Back
X