Doğuma Hazırlık Biri bana yardım etsin:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lilarengim1

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
2.181
4.260
333
Merhaba arkadaşlar doğumuma 1 hafta kaldı we ben hala bi isim bulamadım yardımınıza ihtiyacım war?

internette bir sürü isim sözlüğü var anlamlarına bak biraz eleme yap akşam da eşinle oturup düşünün. isim koymak sanırım anne baba için en zor iş. hamileyken "keşke kendi ismini kendi seçebilseydi" diye çok düşünmüştüm. ama mutlaka vardır kulağına takılmış bir kaç isim hiç de yok değildir.
mesela erkek için eymen, kız için ecrin bu ara çok tutulan isimler. ben oğluma araken yavuz, poyraz, deniz, ilter, enes, talha, ensar isimleri arasında çok takılmıştım. yardımım olmuştur umarım

benim kızımın adı "duru"
şimdi yine hamileyim kız olursa "ırmak" düşünüyorum.

duru ve ırmak güzel geliyor kulağa :)

başkada sevdiklerim

berra
beren
beril
defne
beyza
betül
ecem
nilsu

hayırlı doğumlar canım.

Sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim canım. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, şanslı olsun İnşaallah.

Biriçim
Gökçe
Övgü
Mahşah
Ayça

bebişini hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle canım.. benimde bir kızım olmadıki koyayım şu ismi. ben ESİLA ismine bayılıyorum, anlamıda çok güzel.. tabi sana sadece bir fikir.. mutlu günler görün inş.

bir arkadaşımın arkadaşının ismi enfesya idi kulağıma hoş geldi ama anlamını bilmiyorum.enfes mi demek acep?

Back
X