Biri bana yardım etsin :(

Evliveofkeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
10
2
1
16 ekim 2014de evlendm . Yasim kucukken evlendm biliyorm dogru degl yeni yeni anliyorm . 1996 dogumluyum 19yasimdaym yani daha . O zamanlar bircok sebepten sorunum vardi ve careyi esimde aradm sanirim . Simdi dusununce sacma geliyo ama cocuk akli iste . Babam evlendirmek istemedi ama onunla aram iyi degildi ve ona bi ceza vermek istedim . Bu yuzden evlendim . Esimin ofke problemi var . Evlenmeden once de 3-4 defa siddet uyguladi bana ama simdiki kadar agir degildi . Evlenir evlenmez hamile kaldim . Hic istemedim ama hemen olucagini bilmiyordum . Aldirmadim . Esimin ailesiyle de problemlerimiz oldu ama esimden kaynakli hepsi beni koruyamadi . Bu kiz kucuk diyemedi . 3 gorumcem var 2si benden buyuk 2-4 yas digeri benden 6 yas kucuk . Cocuk dogdu ve problemlerimiz artmaya basldi dogumda cok zorlandim nirmal dogm yaptm ve olumden dondum . Ilk olarak isim konusunda anlasamadk . Babamin tek ogluyum onun adini koyucam dedu bende benim babamin oglu yok ben napaym dedm ve koydurmadim . Annem 1 hafta yanimda kaldi bana bakmak icin ama hepimizin burnundan getirdi o 1 haftayi . Sonra da hemen gitti 8 gunlukken oglum tartistik ve kucagmda oglum varken bana tokat atti . Cok iri yari bi adam oldugu icin eli cok agir yere dustum basim dondu allahtan cocuga bosey olmadi daha sonra da hic toparlayamadk birauru olay oldu hangi birini yazayim aklima geldikce agliyorum keske evlenmeseydm diye bebegmde problemli bobregi alinabilir suan . Onun bakimi ev isleri camasir bulask temzlik tuvalete gidicek vaktim yok esim de hic yardim etmiyo cock benim diyordun al bak bende durmuyo diyo yemek yerken bile hizli oluyorum . Cok bunaldim napicagimi sasirdim .

Oncelikle sakin ol canim.durumu kesinlikle ailene anlat.durumdan haberleri var ve yardim etmiyorlarsa kadin siginma evlerinden yardin al ama kesinlikle bebegini birakmalutfen.onun hic bir sucu yok ve secme hakkida yoktu.annelige gelince annelik hic kolay degil 2 yasinda bir kizim var ve inan bazen okadar bitkin oluyorumku.annecim diyip sarilinca hersey bitiyo tum yorgunluk.ev isi biter cocugunun heranini degerlendir.oyunlar oyna op kokla onun sana senin ona ihtiyacin var.

Oncelikle sakin ol canim.durumu kesinlikle ailene anlat.durumdan haberleri var ve yardim etmiyorlarsa kadin siginma evlerinden yardin al ama kesinlikle bebegini birakmalutfen.onun hic bir sucu yok ve secme hakkida yoktu.annelige gelince annelik hic kolay degil 2 yasinda bir kizim var ve inan bazen okadar bitkin oluyorumku.annecim diyip sarilinca hersey bitiyo tum yorgunluk.ev isi biter cocugunun heranini degerlendir.oyunlar oyna op kokla onun sana senin ona ihtiyacin var.
Biliyorm olabildigince yapmaya calisiyorum ama hamileligim de kolay gecmedi sagolsunlar esim ve ailesi stres icinde dogurdum cocugumu daha 18 yasimda ve oglum cok sinirli cok asabi suan da hasta olmasi sebebiyle hep beni istiyo ama bazen butun gun kucagmda duruyo aksam esim gelince ondan bekliyorum biraz destek ama nerdeee . Cocuk aglayinca bile orali olmuyo elinde telefon ticaret pesknde . Telefonu birak diye kizinca da ordan gelcek parayla size bakiyorum diyo ayrica cocuk seni istiyo bende dirmaz diyo . Bende buna kiziyorum bi dene durmazsa bana verirsin bi caba goster diyorum . Ailemin haberi var . Hepsinden degl ama sadece 1 defa aradm annemi 8gunlukken olanda geldi dinledi sonra kalk gidiyorz dedi hepsi arkamda . Suan bunlarin oldugunu bilseler aninda alirlar ama bilmiyorm sanki gitmek istemiyormusum gibi arayamiyorm . Ama esimden cok sogudum sevmiyorum artik sanirim . Cunku annmi goruyorum babamin eli acidimi onunda aciyo esimde otle degilim nerdeyse umursamiyorm bile yaptiklarini .

Evliligo yikmak hic kolay degil.evet direniceksin bicokseye cocugun icin.ama siddet olunca ve bu fiziksel olunca bu sor olsa gerek .tabilide yasayan bilir.coksukur. uasamadm oyle bisey ama empati kurup seni anlamaya calisiyorum ve gercekten cok uzuldum.herhangi bir siddette bence ailene anlatmalisin ailene.televisyonlsrda kadinlarin basina gelenleri goruyoruz.ailene anlat danis.

Hangi bir yanlıştan bahsetmeli şimdi?

Yapacağınız tek şey boşanmak, başka kurtuluşunuz yok. Boşanmazsanız bu hayatın aynısını yaşamaya devam edeceksiniz. Zaten boşanma dışında çare aramayın, çünkü yok. Huylu huyundan vazgeçmez.

Kaçarak, erken yaşta ya da mesleği olmadan evlenmeye kalkanlara örnek olsun bari.

Evliligo yikmak hic kolay degil.evet direniceksin bicokseye cocugun icin.ama siddet olunca ve bu fiziksel olunca bu sor olsa gerek .tabilide yasayan bilir.coksukur. uasamadm oyle bisey ama empati kurup seni anlamaya calisiyorum ve gercekten cok uzuldum.herhangi bir siddette bence ailene anlatmalisin ailene.televisyonlsrda kadinlarin basina gelenleri goruyoruz.ailene anlat danis.
Ailem son olayi da duyarsa direk bitirirler . Ben oğlum icin duzeltmeye calisiyorum ama bilmiyorum ne kadar olabilir . O gunden sonra kendini affettirmeye calisti kendimi kaybettim sinirden dedi ama beni ilgilrndirmez bende sinirliyim bitek o sinirli degil . Ben alttan alabiliyorsam o da alicak . Cicek almis ki normalde pek alan birisi degil . Simdi gidip 1 hafta annemde kalicam anneme cocugu bahane edicem uyuyamiyorum sen yardimci olursun diye duruma gore esime de soyledim . Sana bagli hata yapmaya devam edersen gider daha da gelmem dedim haklisin ozur dilerim diyo .

Hangi bir yanlıştan bahsetmeli şimdi?

Yapacağınız tek şey boşanmak, başka kurtuluşunuz yok. Boşanmazsanız bu hayatın aynısını yaşamaya devam edeceksiniz. Zaten boşanma dışında çare aramayın, çünkü yok. Huylu huyundan vazgeçmez.

Kaçarak, erken yaşta ya da mesleği olmadan evlenmeye kalkanlara örnek olsun bari.
O zamandan sonra biraz duzeldi gibi ama bilmiyorum . Zaman gostericek ay sonunda oglumun ameliyati var o zamana kadar izin verdim bana kendini affettir sevdigini kanitla yoksa biter diye . O zamandan beri ugrasmaya calisiyo iste . Bakicaz artk . Meslegim var egitmenim . Ama cocuk olunca calisamadm . Imam hatip mezunu oldugum icin universite okumadan da meslek sahibi olabiliyorm . Suan universitede okuyorum zaten 2.sinifim .

Bebek gerçekten onu istemiyor olabilir benimki de babasindan.hoslanmazdi küçükken. Onu bebek akliyla ittirirdi. Sürekli kucağımda meme isterdi. Yemek yemeye vaktim olmazdi. Karni doymuyordu sanırım. Şimdi eşin için birşey diyemem ama çocuk mama gibi takviyelerle belki doyarsa biraz rahat edebilirsin.

Back
X