- 5 Şubat 2016
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi Evliveofkeli
16 ekim 2014de evlendm . Yasim kucukken evlendm biliyorm dogru degl yeni yeni anliyorm . 1996 dogumluyum 19yasimdaym yani daha . O zamanlar bircok sebepten sorunum vardi ve careyi esimde aradm sanirim . Simdi dusununce sacma geliyo ama cocuk akli iste . Babam evlendirmek istemedi ama onunla aram iyi degildi ve ona bi ceza vermek istedim . Bu yuzden evlendim . Esimin ofke problemi var . Evlenmeden once de 3-4 defa siddet uyguladi bana ama simdiki kadar agir degildi . Evlenir evlenmez hamile kaldim . Hic istemedim ama hemen olucagini bilmiyordum . Aldirmadim . Esimin ailesiyle de problemlerimiz oldu ama esimden kaynakli hepsi beni koruyamadi . Bu kiz kucuk diyemedi . 3 gorumcem var 2si benden buyuk 2-4 yas digeri benden 6 yas kucuk . Cocuk dogdu ve problemlerimiz artmaya basldi dogumda cok zorlandim nirmal dogm yaptm ve olumden dondum . Ilk olarak isim konusunda anlasamadk . Babamin tek ogluyum onun adini koyucam dedu bende benim babamin oglu yok ben napaym dedm ve koydurmadim . Annem 1 hafta yanimda kaldi bana bakmak icin ama hepimizin burnundan getirdi o 1 haftayi . Sonra da hemen gitti 8 gunlukken oglum tartistik ve kucagmda oglum varken bana tokat atti . Cok iri yari bi adam oldugu icin eli cok agir yere dustum basim dondu allahtan cocuga bosey olmadi daha sonra da hic toparlayamadk birauru olay oldu hangi birini yazayim aklima geldikce agliyorum keske evlenmeseydm diye bebegmde problemli bobregi alinabilir suan . Onun bakimi ev isleri camasir bulask temzlik tuvalete gidicek vaktim yok esim de hic yardim etmiyo cock benim diyordun al bak bende durmuyo diyo yemek yerken bile hizli oluyorum . Cok bunaldim napicagimi sasirdim .