Biri bana yardimci olabilirmi???

EstosHB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
18
0
86
Almanya
Merhaba arkadaslar... ben uzun zamandir sizi takip ediyorum ancak ilk kez bu gun yaziyorum. gecen ay yil basi gecesi adet oldum. simdi uzerinden 4 gun gecti ama henuz birsey yok. belirtilerim var gogüslerim sisti ve cok aciyor ara ara bacaklarim, sol kasigim ve egilince belim agriyor..bu aksam test yapmayi dusunuyorum. sizce erken mi? fisfisfis

merhaba arkadasim oncelikle hosgeldin aramiza.belki hamilesindir bi test yap istersen testte de cikmazsa bi kan testi yaptirirsin benim adetime 1 gun kala test yapmistim gostermisti.sende de cikabilir.hayirlisi olsun

test yap tabi varsa çıkar. 4 gün geçmiş. bu arada bu konuyu hamilelik belirtileri kısmında açsana canım. orda daha çok cvp alırsın

esracım ben hiç kan testi falan yaptırmadım. iki hamileliğimdede adetime daha 10 gün varken gebelik testleriyle öğrendim hamile olduğumu. sonra 5 haftalık olduğundada doktora gidip keseleri gördüm her ikisindede

cvplar icin tsk ederim... henuz yeni oldugum icin nerde nasil konu acilir bilmiyordum.:) idrar testi bu aksam yapicam ancak kan testi yapmaya biraz korkuyorum igneye karsi fobim var :) henuz yeni evliyiz ama ben evde cok SIKILIYORUM. ulkemden. kendi milletimin insanlarindan uzak yerde yanliz olmak cok kotu ;(

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

Back
X