Biri bana yardm etmelio

Busradnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
11
0
1
33
Kizlar merhabaaa benim adetm 2 gum gecikti .bugin adet oluyorm sansim once bikac damla toz pembe kan geldi sonra siyaha yakin para buuyyklugunde biraz geldi suanda hicbisey yok toz pembe kan disinda oda lavaboya girdigmdw geliyo sizce hamilemiyim yerlesme kanamasi mi bu .yardimm edin

yarın gebelik testi yap öğrenirsin kimse bu durumda kesin bişey diyemez ki.

Önceki adetlerinizden farkli mi peki?hep bu şekilde olmaz miydi? Yerleşme kanamasi da olabilir tabi ama pembe olmaz sanki o.ayy hadi inşaallah hamilesinizdir

Önceki adetlerinizden farkli mi peki?hep bu şekilde olmaz miydi? Yerleşme kanamasi da olabilir tabi ama pembe olmaz sanki o.ayy hadi inşaallah hamilesinizdir
Hayir hic gecikmem olmazdi toz pembe kani ilk kez goruyorm .adet sancisi gbi sanim vardi ama cok daha fazlasiydi siddetliydi

Hayir hic gecikmem olmazdi toz pembe kani ilk kez goruyorm .adet sancisi gbi sanim vardi ama cok daha fazlasiydi siddetliydi
Test bazen fazla gün gecmeyince negatif cikabiliyor.her şey yarin belli olur bence.adetse devam edecek yoğunlaşarak,değilse test yapmaya devam...

Cok istiyorm umarm hamileyimdir. Cok tesekkur ederm buarada icim rahatladi birazda olsa.bugun adet oldm sanip agri kesici icmistim dolarex umarm bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…