Biri beni gözetliyo:(

Dini yorumlar yasak degil mi bu sitede. Bu konuda dine baglandi ve cozuldu. :KK12:

Dualar insani rahatlatabilir, yalniz arkadasin psikolojik bir sorunu varsa bunu ancak bir uzman halledebilir. Yanlis yonlendiriyorsunuz.

Yatmadan önce abdest alıp namaz kılın nas felak ayetel kürsi surelerini okuyun bilmiyorsanız ezberleyin benim de çoğumuzun da korkuları var emin olun başetmeye çalışıyoruz, gerilim filmi izlemeyin veya hikayeleri okumayın bu çok önemli, geceleri yatağa çok geç girmeyin 11,12 ideal iç açıcı kitaplar okuyun güzel müzikler dinleyin tv de güzel birşey varsa seyredin. Gece çok yemek yemeyin bu uykunuzu kaçırır kabus görebilirsiniz. Korkularınızla başbaşa kalmayın meşgul olacağınız birşey bulun. Ama en önemlisi hepimizi yaratan Allah'a sığınmak korkuların giderilmesini istemek dualarda ve namazlarda.

Psikolog etki etmiyor derken. Ne gibi bir tedavi goruyorsun?
Daha once eft terapisi yapmisti baska bisey icin iyi gelmisti. Yine etki eder belki dedim ama sadece dinledi ve psikiyatriste yonlendirdi,bende ilac icmek istemedigim icin gitmedim. Biraz daha beklemeyi dusunuyorum gecmezse gidicem mecburen

Aidin Salih hanımın Gerçek tıp kitabını okuduğum için eklemek istediğim birkaç şey daha var, hazır gıdalardan uzak durun, tatlandırıcı aroma koruyucu gibi maddelerin beyni ve bütün organları etkilediği kesin fakat mekanizmayı bilemiyoruz, kokulu ürünlerden parfümler yumuşatıcılardan uzak durun bunlar da beyni sinir sistemini sürekli uyararak rahatlamayı engelliyor. Her bünyede aynı etkiyi yapmıyor fakat hormon bozukluğundan psikolojik problemlere kadar uzanıyor yapay koku aroma ve tatlandırıcıların zararları.

Daha once eft terapisi yapmisti baska bisey icin iyi gelmisti. Yine etki eder belki dedim ama sadece dinledi ve psikiyatriste yonlendirdi,bende ilac icmek istemedigim icin gitmedim. Biraz daha beklemeyi dusunuyorum gecmezse gidicem mecburen

Bence gecmezse, o, su , bu , ilac demeden bir an once gitmen gerekiyor ama yine de sen bilirsin.

Dini yorumlar yasak degil mi bu sitede. Bu konuda dine baglandi ve cozuldu. :KK12:

Dualar insani rahatlatabilir, yalniz arkadasin psikolojik bir sorunu varsa bunu ancak bir uzman halledebilir. Yanlis yonlendiriyorsunuz.
Dini yorumlar neden yasak olsun Allah'ın emirlerini ve yasaklarını yazmakta bir sakınca görmüyorum ben, kimseyi zorlamıyor dinimizin neyi öğütlediğini yazıyorum.

Dini yorumlar neden yasak olsun Allah'ın emirlerini ve yasaklarını yazmakta bir sakınca görmüyorum ben, kimseyi zorlamıyor dinimizin neyi öğütlediğini yazıyorum.

Kadinlar Kulubunde , yonetim tarafindan boyle bir karar alinmis. Ozellikle ilk iki maddeye dikkatinizi cekerim. Buradan bakabilirsiniz. :KK51:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

Kurallar bu konuda tartışma olmasın diye vardır zaten burda dini bir konuyu tartışmıyoruz arkadaşın korkusunu yenmesi için çare arıyoruz varsa öneriniz yazın, her konuya doktora git deyip yorum yazalım konu kapansın o zaman sorun çözülmüş olur. Antidepresanla uyuşup karaciğer hastalıklarıyla tanışsın insanlar amacımız bu mu olmalı?

Kurallar bu konuda tartışma olmasın diye vardır zaten burda dini bir konuyu tartışmıyoruz arkadaşın korkusunu yenmesi için çare arıyoruz varsa öneriniz yazın, her konuya doktora git deyip yorum yazalım konu kapansın o zaman sorun çözülmüş olur. Antidepresanla uyuşup karaciğer hastalıklarıyla tanışsın insanlar amacımız bu mu olmalı?

Zaten burasi teshis yeri degil. Arkadasin antidepresana ihtiyaci oldugunu da nerden cikardiniz? - ki antidepresanda oyle kafamiza gore alinmamasi ve onerilmemesi gereken ilaclardan. Gerekli oldugunda bir uzman tarafindan veriliyor. Belki depresyondan daha buyuk bir sorun var ortada. Bu sorumlulugu alabiliyor musunuz?

Bu gibi sorunları olan hatta sadece uyku problemi olan herkese antidepresan veriliyor, o yüzden doktora git kurtul demek bana pek de mantıklı gelmedi. Sizin öneriniz benim için nasıl faydasızsa benimki de sizin için öyle olabilir. Saygı duyarım ama forumda yasak olanın dinle ilgili tartışma olduğunu düşünüyorum. Ben kendi düşüncelerimi inandığımı yazdım kimseye zorla kabullendirecek değilim.

Bu tip konular üyelerin çoğunluğunu ürküttüğü içinde yasaktır.
Dini konu ve yorumlar ise inanç hassas bir konu olduğu, sitede her dinden ve mezhepten üyeler olduğu ve hepsinin inançlarına saygı duyulması gerektiği için yasaktır zira maalesef dini yorumlarda insanlar istemedende olsa çok Kırıcı olabiliyor.

Back
X