- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Akil sagliginizi kaybetmek daha mi iyi gun gectikce ilerleyecektirİlac verir korkusuyla gitmiyorum daha once uzun bi sure ilac ictim zaten tekrar baslamak istemiyorum. Ama gecmezse mecbur gidicem tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akil sagliginizi kaybetmek daha mi iyi gun gectikce ilerleyecektirİlac verir korkusuyla gitmiyorum daha once uzun bi sure ilac ictim zaten tekrar baslamak istemiyorum. Ama gecmezse mecbur gidicem tabi
Daha once eft terapisi yapmisti baska bisey icin iyi gelmisti. Yine etki eder belki dedim ama sadece dinledi ve psikiyatriste yonlendirdi,bende ilac icmek istemedigim icin gitmedim. Biraz daha beklemeyi dusunuyorum gecmezse gidicem mecburenPsikolog etki etmiyor derken. Ne gibi bir tedavi goruyorsun?
Daha once eft terapisi yapmisti baska bisey icin iyi gelmisti. Yine etki eder belki dedim ama sadece dinledi ve psikiyatriste yonlendirdi,bende ilac icmek istemedigim icin gitmedim. Biraz daha beklemeyi dusunuyorum gecmezse gidicem mecburen
Dini yorumlar neden yasak olsun Allah'ın emirlerini ve yasaklarını yazmakta bir sakınca görmüyorum ben, kimseyi zorlamıyor dinimizin neyi öğütlediğini yazıyorum.Dini yorumlar yasak degil mi bu sitede. Bu konuda dine baglandi ve cozuldu.
Dualar insani rahatlatabilir, yalniz arkadasin psikolojik bir sorunu varsa bunu ancak bir uzman halledebilir. Yanlis yonlendiriyorsunuz.
Dini yorumlar neden yasak olsun Allah'ın emirlerini ve yasaklarını yazmakta bir sakınca görmüyorum ben, kimseyi zorlamıyor dinimizin neyi öğütlediğini yazıyorum.
Kurallar bu konuda tartışma olmasın diye vardır zaten burda dini bir konuyu tartışmıyoruz arkadaşın korkusunu yenmesi için çare arıyoruz varsa öneriniz yazın, her konuya doktora git deyip yorum yazalım konu kapansın o zaman sorun çözülmüş olur. Antidepresanla uyuşup karaciğer hastalıklarıyla tanışsın insanlar amacımız bu mu olmalı?