Biri benim icin istihareye yatabilir mi lutfen :(

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar merhaba eski erkek arkadasim hala aklimda ayrilali iki yil oldu ama aklimdan cikmiyor ben yaptim ama bir sey goremedim. Simdi Nihat hocadan dinledim baskasinin yerine yatilabiliyormus lutfen inanan bana yardimci olacak birine ihtiyacim var hayirlisiyla kafami netlestiriyim istiyorum

istihare bildiğim kadarıyla evlenilecek eş hayırlı mı diye bakılıyor..
renk görülüyor.. 2 yıl önceki erkek arkadaşınızla ne alaka yani ?
fal mı bu ?

Cok gulesim geldi gece gece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet arkadaşın dediği gbi hayırlımı diye istiareye yatarsın.ayrıca onuda önce cevrenle tartıştıktan sonra hala kararsızsan yatarsın.

istihare bildiğim kadarıyla evlenilecek eş hayırlı mı diye bakılıyor..
renk görülüyor.. 2 yıl önceki erkek arkadaşınızla ne alaka yani ?
fal mı bu ?

Cok gulesim geldi gece gece

Hala konusuyoruz. O kisi benim icin hayirli mi degil mi diye istihare istiyorum fal bakmak icin degil. Su yorumlarinizdan vaz gecin artik sizin yuzunuzden derdimizi anlatamaz olduk

Hala konusuyoruz. O kisi benim icin hayirli mi degil mi diye istihare istiyorum fal bakmak icin degil. Su yorumlarinizdan vaz gecin artik sizin yuzunuzden derdimizi anlatamaz olduk

Duanin da namazinda israri makbuldur canim .
7 gece üst üste kendin yatmani tavsiye ederim

pardon da biz hala konuştugunuzu nerden bilelim içerikte öyle bişi yazmışmısınız ?
eski erkek arkadaş demişsiniz istihareyle bagdaştıramadık bizde hepsi bu :ssz:

Rüyayla amel edilmez diye bir söz var, rüyalar bilinçaltı yansımasıdır, iyi görmek istersen görürsün ben yattım diyelim benim bile farkedemediğim milisaniyede aklımdan olumsuz düşünce geçerse senin yerine de yatsam olumsuz görürüm.. buna göre gelecek şekillendirilir mi ya.. Mantıklı düşünün bu sizin için daha iyi emin olun.

Rüyayla amel edilmez diye bir söz var, rüyalar bilinçaltı yansımasıdır, iyi görmek istersen görürsün ben yattım diyelim benim bile farkedemediğim milisaniyede aklımdan olumsuz düşünce geçerse senin yerine de yatsam olumsuz görürüm.. buna göre gelecek şekillendirilir mi ya.. Mantıklı düşünün bu sizin için daha iyi emin olun.

Mantıklı düşüneceksek eğer şöyle düşünelim , rüyalar günlük problemlerimizin çözüldüğü yerdir.
Bilinçaltı hafife almayın sizi görmediğiniz ayrıntıları bütünleştirip sunar size.Aslında istharenin açıklaması da kısmen bu.
Ama tabi istihareden önce istişare gelir o ayrı.

Son düzenleme:
Arkadaşım 2 sene oldu ayrılalı diyorsun daha ne hayrı yani istihare o kişi hayatıma tekrar girecek mi birleşecek miyiz diye bakılmaz rüya tabiri de değildir bariz birşey görülmez misal evlenmeye karar vermişsinizdir ya da çıkıyorsunuzdur hayırlı mı olacak diye yatılır ve renk görülür beyaz yeşil iyi derler işte beyaz kıyafet yeşil orman gibi ama siyaj gri başka renkleri ağırlıklı görmek iyiye yorulmaz. Ama bunlar hali hazırda bir durum varsa olur bu kişi sizi sevse iki senr zaten dayanamazdı zorla güzellik olmaz artık önünüze bakın yeni insanlara şans verin sizde sadece takıntı olmuşş iki senedir dönmeyen adamın hayırlı olmayacağını anlamak için istihareye yatmaya gerek yok. Arkadaş olarak konuşuyor sizinle.

Kizlar merhaba eski erkek arkadasim hala aklimda ayrilali iki yil oldu ama aklimdan cikmiyor ben yaptim ama bir sey goremedim. Simdi Nihat hocadan dinledim baskasinin yerine yatilabiliyormus lutfen inanan bana yardimci olacak birine ihtiyacim var hayirlisiyla kafami netlestiriyim istiyorum

Sizin için hayırlı olsa 2 yıl boyunca bi atak göstermez miydi? :26:
Yani kısa bir süre değil 2 yıl..
Olacağı varsa olurdu gibime geliyor.

Mantıklı düşüneceksek eğer şöyle düşünelim , rüyalar günlük problemlerimizin çözüldüğü yerdir.
Bilinçaltı hafife almayın sizi görmediğiniz ayrıntıları bütünleştirip sunar size.Aslında istharenin açıklaması da kısmen bu.

Ot görürsen olumlu, gül görürsen olumsuz gibi saçma bir rüya yorumu olamaz. Kaldı ki bilinçaltı karmaşıktır,günlük hayatta istediğimizin doyuma ulaştığı görüntülerdir rüyalar. Mesela ben birini seviyorum, beni sevsin çok istiyorum rüyamda da evlenmişiz beyaz gelinlik yeşil çimen kır düğünü filan mutluyuz bu benim istediğimdir. Adamın beni sevdiği ya da mutlu edeceği anlamına gelmez. Parça birleştirmeyle istiharenin alakası yok. Bilinç neyi görmek isterse kafasında ne varsa onu görür, öncelik her zaman egodur.

Istihare rüya sini öyle herkes yorumlayamaz. Ehline sormak lazım tabiri ni. Yedi gun üstüste yatilabilir.

Ot görürsen olumlu, gül görürsen olumsuz gibi saçma bir rüya yorumu olamaz. Kaldı ki bilinçaltı karmaşıktır,günlük hayatta istediğimizin doyuma ulaştığı görüntülerdir rüyalar. Mesela ben birini seviyorum, beni sevsin çok istiyorum rüyamda da evlenmişiz beyaz gelinlik yeşil çimen kır düğünü filan mutluyuz bu benim istediğimdir. Adamın beni sevdiği ya da mutlu edeceği anlamına gelmez. Parça birleştirmeyle istiharenin alakası yok. Bilinç neyi görmek isterse kafasında ne varsa onu görür, öncelik her zaman egodur.
İtikad meselesi tabi .Ben istihare yapınca genelde ot veya çimen görmüyorum .

kendin yatarsan çok daha iyi olur kesinlikle kendin yatmalısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmmm hissediorum yoksa sen yokssa siz konusuonuz mu ? Sen yazdini okusana

İstihare namazı nasıl kılınıyor? Bana anlatır misiniz

Back
X