Biri Benim İştahima Dur Desin

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
ya kislar diete basladim güa ama herseyi yiyesim gelio istahim cok acik helede pc basina gecince abur cubur delisi oldum :( 4 ayda 5 kilo aldim bu kilolari nasil vercem ben :( acil destek ve gaz bekliom :)

istah kapatan yiyecekler nelerdir ? abur cubur cnm cektiginde kompklex yesem kilo yaparmi..

Son düzenleme:
bu aralar benim de acayip iştahım açıldı yaaa yiyorum yiyorum doymuyorum doysam da gözüm doymuyo :84:

bende aynı durumdayım güya diyete başladımm, tutamıyorum boğazımı napimmm:125::125:

kırlangıçlar :64::64::64: cnm senin iştahına burdan dur !!! diyorum :60::60::60: ve seni yeni açtıgım konumuza davet ediyorum...izmirli hanımların makarası herkesi bekliyorum...dert falan yok makara yapıcaz sende gel öpüldün:54::54::54:

kırlangıçlar :64::64::64: cnm senin iştahına burdan dur !!! diyorum :60::60::60: ve seni yeni açtıgım konumuza davet ediyorum...izmirli hanımların makarası herkesi bekliyorum...dert falan yok makara yapıcaz sende gel öpüldün:54::54::54:

ayyy tesekkürler tatlimm.evet sen dur dedin harbi durdu bak hehehehe.taam gelmemmi hec..geliom

ya kislar diete basladim güa ama herseyi yiyesim gelio istahim cok acik helede pc basina gecince abur cubur delisi oldum :( 4 ayda 5 kilo aldim bu kilolari nasil vercem ben :( acil destek ve gaz bekliom :)

istah kapatan yiyecekler nelerdir ? abur cubur cnm cektiginde kompklex yesem kilo yaparmi..

arkadaşım yediğin kilo aldıran her şeyde böcekler kaynıyor sonra senin midene yerleşiyor onları evinde değil midende besliyorsun..vıcık vıcık..renkleri nerden geliyor sandın..helede iç kola mola sen..DUR gari DURRRRR:60::60:pc başına gelince böcek fırlatırım sana..

oldumu:60::60:bakarsın iğrençliğim aklına gelirde durursun:))):60::60:

arkadaşım yediğin kilo aldıran her şeyde böcekler kaynıyor sonra senin midene yerleşiyor onları evinde değil midende besliyorsun..vıcık vıcık..renkleri nerden geliyor sandın..helede iç kola mola sen..DUR gari DURRRRR:60::60:pc başına gelince böcek fırlatırım sana..

oldumu:60::60:bakarsın iğrençliğim aklına gelirde durursun:))):60::60:

harikasin hayatim dabbikii oldu iyy bütün yiyicekeler eeg böcekli :)) hiihihiih

harikasin hayatim dabbikii oldu iyy bütün yiyicekeler eeg böcekli :)) hiihihiih

vay be ne iğrenç çıktım:60: çözdüm işi ama :)) kimileri kararsız kalır burada tanımıyoruz sonuçta birbirimizi yanlış anlaşılmaktan korkabilirde ben iğrençlikte aştım kendimi bu konuda:))) yani iyi bari başardım yaşasın iğrençliğim:)))
bu arada sana derken inşallah yemekte kendim yakalanmam buna..çevremde yemektede yaparım taklırım yanımdakine sonra kendim düşerim tuzağıma ama çaktırmam derim farkedilmeye başlandığında ;"karnım çok tok ya sabah çok yemişim dokanıyor şimdi gitmiyo ıı":)))

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Diyet Listeleri" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

istahina dur diyemiyormus musmusssss..... bak sen hele . ye de gor gununu her yerinden lombur lombur etler sarksin kiyafetlerin olmasin herkesayyy ne kadar kilo almissin diye bi soyle baksin.al da kapilardan geceme. HEMEN O ISTAHA DUR DIYORSUN CANIKO :95::84::20::4:

istahina dur diyemiyormus musmusssss..... bak sen hele . ye de gor gununu her yerinden lombur lombur etler sarksin kiyafetlerin olmasin herkesayyy ne kadar kilo almissin diye bi soyle baksin.al da kapilardan geceme. HEMEN O ISTAHA DUR DIYORSUN CANIKO :95::84::20::4:

:)) hehheheh tatlimm hemen durdu :))) boyum 1,60 benim azcik kilo alsam hemen belli oluyo kilomda 68 bu arada dombili dombili :)=)

Back
X