Biri Benim İştahima Dur Desin

herkese merhabalar

hayırlı kandıller.Rabbım bu mübarek gece yuzu suyu hurmetını hepimzin güzel dualarını kabul etsin inşallah.

:)) hehheheh tatlimm hemen durdu :))) boyum 1,60 benim azcik kilo alsam hemen belli oluyo kilomda 68 bu arada dombili dombili :)=)

cnmm kg hiç az değil boya göre en az 55 olman lazım bencede artık yedıklerıne durdemen lazım =) kızma sakın iyliğim için diyorum bu arada yaş kaç evlimisin bekarmı cnm?

ilkönce abur cuburları azalt akşam 6dan en geç 7den sonra yemek olayını bitir. adaçayı iştah azaltır cnm yağ yakımını hızlandıran yeşil çay iç .

bu arada bende şuan kg verıyorum cnm boyum 1,63 kg 54,5 62 kgdan düştüm canım çekince tatlımıda cipsimide yedim=)

ama abartmadan mesela bugun ne yediğimi yazayım örnek olarak

sabah
1 bardak su içtim
1 tatlı kaşığı pekmez yuttum(kansızlık var mecburen her sabah 1 kaşık yutuyorum=(
4 zytın
1parça peynır
1dilim ekmek( kepkli ekmekte yiyemıyorum :( o yuzden 2 dilime kadar ekmek yiyorum =) bugun 1 yedm
1 küçük domates
yarım salatalık
bugun bu şkilde khvltımı yaptım normlde yumurtada haşlıp yıyorum. çok güzel tok tutuyor

ara öğünümde k flaks yedım 4 yemk kaşığı sütsüz

öğlen
3 kepçe(1 kase) tarhana çorbası içtim
1 dilim ekmek yedım
azıcıkda salalta yedım(domates salatalık kurusoğan)

öğlnleri çorbayı 1,5 kpçe içiyorum sebze yemeği yiyorum 5-6 kaşıkda
plav yoksa 2 dilimde ekmek buugn pek işthım yoktu az yedım

ara öğünde
2 adet tamtahıllı galeta
2 yemek kaşığıda yoğurt yedim.

akşam eve gidincede
2 kaşık yoğurtlu mkrna yağsız
ve semızotu saltası yıycem
snırım oda zorla olucak cnmm bişiy istemıyor:(

ara öğün meyve

ara öğünlerimide kafma göre ayarlıyorum .mesela dun 1 dilim bklava yedım :(
önceki gunlerde pasta yedım
önemli olan haftanın herugnu değil sadece birgunu ttlı yemk
bugun fazla kaçırıdnsa yarın dengele daha az ye fazla hareket et merdıvenlerı kullan yürüyüş yap

ben iş yerınde asansör hiç kullanmıyorum merdıven in çık ypıorum

gunde 2,5 lt su içiyorum
2 fıncan yeşil çay içiyorum =) bazen unutuorum içmeyi ama ertesi gün dvm
bi öğün çok kaçınca diğer öğünü hafif geçiriyorum. önmli olan istikrarlı olmak merketme bıgun tatlı yedın die hemen kg olmaz=) önmli olan hergun yememek .inşallah yazdıklarımla faydalı olabilmişimdir cnm.

bu arada eşim zayıf incecik oldu için dieti tek bşıma yapıorum çalışıyorum ama iş yerındede çıkan ymğe göre kndımı ayrlıyorum. eskiden ne yıyosam yarısı
eşime herşeyi ypıorum ucundan azıcık yiyorum aradA=)

bırde burdaki topklere tkılıyorum .orda benm gibi kg vermeye çlşn arkdşlarımla birbirmizi motıve ediyoruz böle bi yere katılırsan sanada fydalı olabilir cnm. butun hanımlar sizler içinde geçerli

Back