biri bişey desin kafayı yemek uzereyim

umay88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
163
6
26
Batman
merhabalar yeni hamilelerdenim darısı isteyen herkeze inşallah şimdi sorun olacak ayin 27 sinde kan degerim 97 idi ayin 28 de ise 243 oldu ayin 30 unda 863 oldu beni 2hafata sonra ultrason a çağırdı niye bu kadar geç çağırmış olabilir ben dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyom fakat hayır sağlıklı diyo keseye bakmadı ki bana gayet sağlıklı dedi ama görmeden bilebilir mi

kese hemen görülmez canım o yüzden. o değerin kese görülmesi için 5000leri bulması lazım onun için de beklemen gerek bir problem yok sakin ol keyfini çıkar

canım öncelikle hayırlı olsun. benim beta hcg değerim adetin 2. günü 463tü. ama doktor bana düşük değer demişti. ama ben kafama takmadım çünkü değerimin normale göre yüksek olduğunu biliyordum. ki bana da 10 gün sonra gel dedi. vajinal ultrasonla ancak görülebilen dönemde karından gördü benim keseyi. moralini bozma normal bir uygulama bu. dış gebelikte kanama ve şiddetli sancı olur. kimyasal gebelikte ise zaten beta hcg değeri düşer ve adet olunur. keseyi şuan göremez zaten mümkün değil

Cok erken oldugu icin cagirmamistir. 1500lerin uzerine cikmazsa keseyi gorme ihtimalin cok dusuk. Bu da 5. Haftadan sonraya denk gelir genellikle. Sorun yok yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…