• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler biri imdadima yetissin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hazeleyss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
27
2
1
32
Allah askinaaa öldrcem kendimi artik gercekten sinirlerim bozulmaya basladi herseyi yapiyorum duzelmyo nenbu sivilcelerden yag bezelerinden cektigim bide izler cikti simdi basima. Bebek gibi suratim vardi 3 4 senedir yasamim mahvoldu. Arkadaslar bi bilgisi olan varsa bana lutfen yardim etsin. Asiri yagli bi cildim var acik gozeneklerim yok benzamycn kullaniyorum suanlk bi ara ise yariyodu oda artik bi ise yaramiyo vampir gibi yasiyorum ne zamandir gunese cikamaz oldum fondotensiz okadar kotuki suratm fondotn bile kapatmyo gerci artik kizarikliklarimi nolur gercektn bilen biri varsa bi ilac bi krem. Gecmedikce stres yapiyorum stres yaptikca cogaliyo. Cigerlerimde sorunlu o yzden zoratanin faln kullanamiyorum aydinda oturuyorum. Hacamat dediler bi ara gittm oda ise yaramadi lutfn yardim ediiin

Sivilceler için en iyi çözümün gül suyu ile yıkamak, temizlemek olduğunu duymuştum.
Cildi kuruttuğu için, yağı alıp sivilceleri kurutup, yeniden çıkmasını önlüyormuş.
Bir deneyin isterseniz, zararlı bir şey değil sonuçta.

Onuda kullandim canim benim evde kullanmadgm yiyecek bile kalmadi ama ben yne alayim bisey kaybetmem. tesekkur ederim yorumun icin

canım öncelikle üzülme üzüldükçe daha çok çıkıyorlar.. sana bi kaç tavsiyem olacak benimde cildim yağlı bunlarla nasıl bas etmem gerektiğini deneyim edine edine öğrendim..Neutrogena ' nın arındırıcı yüz temizleme jeli var bununla gece yatmadan mutlaka yıka yüzünü. Cildinin gözenekleri kapalı olursa ve gece boyunca da öyle kaldıgını düşünürsen elbette ertesi gün sivilce çıkması olasıdır. Eger cildi temiz tutar ve tabikide yediklerine de dikkat edersen hızlı sonuc alırsın. Yağlı yiyeceklerden uzak dur derim.. Bir başka önerim mutlaka haftada bir beyaz kil maskesi yap çok iyi geldiğini göreceksin özellikle sivilceden kalan lekeler için tavsiye ederim fakat öncelikle sivilceleri kurut maskeyi sivilceli bölgeye uygularsan sivilce yayılabilir ve birsey daha asla kimyasal ilaçlar veya kozmetik çareler arama derim herseyin çaresi allahın yarattığı doğada mevcut ve insanın elinde.. bunlara dikkat et aslında anlatacak cok sey var ama hersey adım adım.. insallah güzel sonuçlar alırsın

Allah askinaaa öldrcem kendimi artik gercekten sinirlerim bozulmaya basladi herseyi yapiyorum duzelmyo nenbu sivilcelerden yag bezelerinden cektigim bide izler cikti simdi basima. Bebek gibi suratim vardi 3 4 senedir yasamim mahvoldu. Arkadaslar bi bilgisi olan varsa bana lutfen yardim etsin. Asiri yagli bi cildim var acik gozeneklerim yok benzamycn kullaniyorum suanlk bi ara ise yariyodu oda artik bi ise yaramiyo vampir gibi yasiyorum ne zamandir gunese cikamaz oldum fondotensiz okadar kotuki suratm fondotn bile kapatmyo gerci artik kizarikliklarimi nolur gercektn bilen biri varsa bi ilac bi krem. Gecmedikce stres yapiyorum stres yaptikca cogaliyo. Cigerlerimde sorunlu o yzden zoratanin faln kullanamiyorum aydinda oturuyorum. Hacamat dediler bi ara gittm oda ise yaramadi lutfn yardim ediiin
Merhaba,
Sivilce ve yağ bezeleriniz için DERMANORM serisi kullanmanızı tavsiye ediyorum. 1 hafta içerisinde gözle görülür değişimi siz de fark edeceksiniz. Ürün Alman menşelidir. Sadece akne ve akne izleri ve milalar için üretilmiştir. Kesin çözüm için size yardımcı olabilirim. Ürün Cilt altındaki yağı eritiyor ve cilt yağını dengeliyor. Kullanan herkes çok memnun. Fiyatı oldukça uygundur.

Eklentiler

• 100352.webp
    100352.webp
    7 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba lr ürünlerini denediniz mi Aloevera özlü harika urunleri var sivilce siyah noktalarda basarili sonuçları var isterseniz yardimci olabilirim

Back
X