Merhaba,Allah askinaaa öldrcem kendimi artik gercekten sinirlerim bozulmaya basladi herseyi yapiyorum duzelmyo nenbu sivilcelerden yag bezelerinden cektigim bide izler cikti simdi basima. Bebek gibi suratim vardi 3 4 senedir yasamim mahvoldu. Arkadaslar bi bilgisi olan varsa bana lutfen yardim etsin. Asiri yagli bi cildim var acik gozeneklerim yok benzamycn kullaniyorum suanlk bi ara ise yariyodu oda artik bi ise yaramiyo vampir gibi yasiyorum ne zamandir gunese cikamaz oldum fondotensiz okadar kotuki suratm fondotn bile kapatmyo gerci artik kizarikliklarimi nolur gercektn bilen biri varsa bi ilac bi krem. Gecmedikce stres yapiyorum stres yaptikca cogaliyo. Cigerlerimde sorunlu o yzden zoratanin faln kullanamiyorum aydinda oturuyorum. Hacamat dediler bi ara gittm oda ise yaramadi lutfn yardim ediiin
Merhaba lr ürünlerini denediniz mi Aloevera özlü harika urunleri var sivilce siyah noktalarda basarili sonuçları var isterseniz yardimci olabilirimAllah askinaaa öldrcem kendimi artik gercekten sinirlerim bozulmaya basladi herseyi yapiyorum duzelmyo nenbu sivilcelerden yag bezelerinden cektigim bide izler cikti simdi basima. Bebek gibi suratim vardi 3 4 senedir yasamim mahvoldu. Arkadaslar bi bilgisi olan varsa bana lutfen yardim etsin. Asiri yagli bi cildim var acik gozeneklerim yok benzamycn kullaniyorum suanlk bi ara ise yariyodu oda artik bi ise yaramiyo vampir gibi yasiyorum ne zamandir gunese cikamaz oldum fondotensiz okadar kotuki suratm fondotn bile kapatmyo gerci artik kizarikliklarimi nolur gercektn bilen biri varsa bi ilac bi krem. Gecmedikce stres yapiyorum stres yaptikca cogaliyo. Cigerlerimde sorunlu o yzden zoratanin faln kullanamiyorum aydinda oturuyorum. Hacamat dediler bi ara gittm oda ise yaramadi lutfn yardim ediiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?