Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen biri katina falima baksin
Ismim özlem eşimle suanki durumuma bakarsan cok sevinirim, ve bana olan duygularini merak ediyorumnormalde ara vermiştim ama bakıyım ne merak edıyosun sorunu ve ısmını yazarsan bakabılırım![]()
Ismim özlem eşimle suanki durumuma bakarsan cok sevinirim, ve bana olan duygularini merak ediyorum
normalde ara vermiştim ama bakıyım ne merak edıyosun sorunu ve ısmını yazarsan bakabılırım![]()
Ayriyiz ama şöyle o trde daha gelemedi ben almanya bi senedir görüsemedik hamile kalinca gidemedim yanina, sanki biraz sogudu gibi bana karşıbı sıkıntınız sorununuz ayrı olma gıbı bı durumunuz varmı yoksa normal mısınız esınle?kartlarını actım azcık bılgı verırsen ona gore yorumlıycam:)
Ayriyiz ama şöyle o trde daha gelemefi ben almanya bi senedir görüsemedik hamile kalinca gidemedim yanina
hımm bak sımdı oldu..onun uzerıne yuklenmıs bazı sorumluluklar var bu yuzden uzak sızden sanırım ve bu durum ıkınızın arasında bazen karmasaya ve kırgınlıklara yol acabılıyo ve ıkınızın arasını bozan yada esının orda kafasını dolduran bırılerı cıkmıs ancak bu sıkıntılar atlatılcak ve esın senı sevıyo olarak cıkmıs yanlız bu ufak tefek aranızdakı tartısmalarda esının uzerıne cok gıtme bu kadar:)
hımm bak sımdı oldu..onun uzerıne yuklenmıs bazı sorumluluklar var bu yuzden uzak sızden sanırım ve bu durum ıkınızın arasında bazen karmasaya ve kırgınlıklara yol acabılıyo ve ıkınızın arasını bozan yada esının orda kafasını dolduran bırılerı cıkmıs ancak bu sıkıntılar atlatılcak ve esın senı sevıyo olarak cıkmıs yanlız bu ufak tefek aranızdakı tartısmalarda esının uzerıne cok gıtme bu kadar:)
Rica etsem banada bakabilirmisin canim lutfen adim gul esimle ayriyiz acaba esim bana doncekmi