onu ben de merak ediyorum. ne yiyip içiyor bunlar?Hep hindistanda böyle değişik bebekler dünyaya geliyor
+ 6 kolları olan Ahtapot bebek hatta tanrı ilan ettiler bu bebeği kendi inançlarına göre
+ Derisi yılana benzeyen yılan bebek
+ Vücudu kurbaga gibi olan kurbaga bebek
+ Birde bu, aynı vücutta iki baş.
Bu haberlerin kaynağı hep hindistan merak ediyorum neden acaba??
onu ben de merak ediyorum. ne yiyip içiyor bunlar?
nasıl yani?Belkide sürekli kendi aralarında evleniyorlar ya o yüzden de olabilir mi?
nasıl yani?
olabilir.Akraba evliliği işte hatta daha yakınlarıyla evleniyorlar. Sebep o olabilir. Sonuçta bunlar genetik bozukluk.
Canim 6 kollu olan bebek Uganda da yılan bebek Endonezya da kurba bebekte adanada dünyaya geldi.Hep hindistanda böyle değişik bebekler dünyaya geliyor
+ 6 kolları olan Ahtapot bebek hatta tanrı ilan ettiler bu bebeği kendi inançlarına göre
Canim 6 kollu olan bebek Uganda da yılan bebek Endonezya da kurba bebekte adanada dünyaya geldi.
Senin dediğin gibide olabilir ama benim izlediğimin hiçbiri hindistanda değildi yinede çok üzücü bi durum allah aileye sabır versin ben böyle bişeyle karşılaşsam etkisinden cikamamAhtapot bebeğin Hindistan da doğduğuna eminim 6 kollu hint tanrıları varmış hatta ona benzetip allahın bir lutfu bu bize diyerek çocugu tanrı ilan etmişlerdi.
Diğerleride hindistanda doğdu.
Benzer şekilde olanları elbet farklı ülkelerdede olmuştur çünkü bunlar tamamen çok yakın akraba evliliklerinden doğan genetiği bozuk bebekler.
Doğu taraflarında olması da gayet normal çünkü o taraftada akraba evliliği yaygın.
benimde ilk aklıma bu geldi.. Hindistan da oluyo bu değişik doğumlar..Ve sahih kaynaklarda ki kıyamet alametlerinde hep Hindistan tarafından doğacak bu tarz bebeklerden bahsediliyorHep hindistanda böyle değişik bebekler dünyaya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?