Biri kız biri erkek... Aynı bedeni paylaşıyorlar

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Doğu Hindistan’da, biri kız diğeri erkek olan yapışık ikizler dünyaya geldi. Neredeyse tüm hayati organları ortak olan ikizlerin hayatta kalma ihtimalleri ne yazık ki çok zayıf…
22348.webp

Daily Mail’in haberine göre; geçtiğimiz çarşamba günü dünyaya ‘merhaba’ diyen ikiz bebeklerin belden aşağısı yapışık. Bebeklerin sağlık durumu kötüye gittiği için bir süre yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüler.

BELDEN AŞAĞISI BİTİŞİK
Hindistan’daki Sadar Hastanesi’nde görev yapan Çocuk Doktoru Raj Kumar Gupta, belden aşağısı yapışık olan bebeklerin tek bir genital organları olduğunu, onun da kız cinsel organı olduğunu söyledi. Gupta, farklı bir genital organ bulunmamasına rağmen ikinci bebeğin erkek olduğundan şüphelendiklerini söyledi.

yapisik-ikizler1.webp

DURUMLARI STABİL
Anne Shivrajo Devi (24) ve baba Chhota Singh (30), ikizleri olacağı için çok heyecanlı olduklarını söyleyen ancak bu haberle hayallerinin yıkıldığını belirtti. Talihsiz çift, tedavi için yeterli paralarının bulunmadıklarını sözlerine ekledi.

yapisik-ikizler2.webp

Yapışık ikizlerin annesi, hamileliği boyunca gerekli kontrolleri yaptırdığını ancak ikizlerin yapışık doğacağına dair hiçbir bilgisinin olmadığının altını çizdi.
yapisik-ikizler3-1.webp

Dr. Gupta, aynı hayati organları paylaşan bebeklerin tam büyüyemediklerini, durumlarının stabil olduğunu belirtti. Bu tür vakaların yaşama şanslarının her zaman az olduğunu söyleyen Gupta, yapışık ikizleri çok gelişmiş bir hastaneye sevk ettiklerini sözlerine ekledi.
yapisik-ikizler4.webp

Fotoğraflar: Daily Mail
Kaynak: Hürriyet Aile

Yapışık ikizse biri kız biri erkek Nasıl olcak ya.
Bu durum tek yumurta ikizlerinde olur ancak.
Ya ikisi de kızdır ya da ikisi de erkek.
Zaten bunlarda da tek genital gelişmiş.
Haber saçmalamış.

Hep hindistanda böyle değişik bebekler dünyaya geliyor

+ 6 kolları olan Ahtapot bebek hatta tanrı ilan ettiler bu bebeği kendi inançlarına göre
+ Derisi yılana benzeyen yılan bebek
+ Vücudu kurbaga gibi olan kurbaga bebek
+ Birde bu, aynı vücutta iki baş.

Bu haberlerin kaynağı hep hindistan merak ediyorum neden acaba??

+ 6 kolları olan Ahtapot bebek hatta tanrı ilan ettiler bu bebeği kendi inançlarına göre

onu ben de merak ediyorum. ne yiyip içiyor bunlar?

Canim 6 kollu olan bebek Uganda da yılan bebek Endonezya da kurba bebekte adanada dünyaya geldi.

Canim 6 kollu olan bebek Uganda da yılan bebek Endonezya da kurba bebekte adanada dünyaya geldi.

Ahtapot bebeğin Hindistan da doğduğuna eminim 6 kollu hint tanrıları varmış hatta ona benzetip allahın bir lutfu bu bize diyerek çocugu tanrı ilan etmişlerdi.
Diğerleride hindistanda doğdu.

Benzer şekilde olanları elbet farklı ülkelerdede olmuştur çünkü bunlar tamamen çok yakın akraba evliliklerinden doğan genetiği bozuk bebekler.

Doğu taraflarında olması da gayet normal çünkü o taraftada akraba evliliği yaygın.

Ahtapot bebeğin Hindistan da doğduğuna eminim 6 kollu hint tanrıları varmış hatta ona benzetip allahın bir lutfu bu bize diyerek çocugu tanrı ilan etmişlerdi.
Diğerleride hindistanda doğdu.

Benzer şekilde olanları elbet farklı ülkelerdede olmuştur çünkü bunlar tamamen çok yakın akraba evliliklerinden doğan genetiği bozuk bebekler.

Doğu taraflarında olması da gayet normal çünkü o taraftada akraba evliliği yaygın.
Senin dediğin gibide olabilir ama benim izlediğimin hiçbiri hindistanda değildi yinede çok üzücü bi durum allah aileye sabır versin ben böyle bişeyle karşılaşsam etkisinden cikamam

benimde ilk aklıma bu geldi.. Hindistan da oluyo bu değişik doğumlar..Ve sahih kaynaklarda ki kıyamet alametlerinde hep Hindistan tarafından doğacak bu tarz bebeklerden bahsediliyor

Sebebi hindistanlilar Allahi inkar etmekle kalmıyor fillere tapiyor Allahta ibret alsınlar diye yaratıyor ama yok hindistanlilar aynı hindistan li . Başka açıklaması olamaz:))

Back
X