M mirviiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2017 33 7 86 10 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mirviiii #1 kızlar kreş açacağım bi arkadasımla aşçılık sertifikam var hem kurucu hem aşçı olabilir miyim???
PabucumunNicki NickiminPabucu Kayıtlı Üye 20 Ekim 2014 7.460 15.544 198 10 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mirviiii #2 mirviiii .!.: kızlar kreş açacağım bi arkadasımla aşçılık sertifikam var hem kurucu hem aşçı olabilir miyim??? Genişletmek için tıkla... Niyetiniz ciddi olsaydi resmi sorulari buraya sormazdiniz diye dusunuyorum. Kurucu olabilirsiniz ama yonetici olamazsiniz.Kurucu olmaninda sartlari var basit bir google bilgisi size.
mirviiii .!.: kızlar kreş açacağım bi arkadasımla aşçılık sertifikam var hem kurucu hem aşçı olabilir miyim??? Genişletmek için tıkla... Niyetiniz ciddi olsaydi resmi sorulari buraya sormazdiniz diye dusunuyorum. Kurucu olabilirsiniz ama yonetici olamazsiniz.Kurucu olmaninda sartlari var basit bir google bilgisi size.
-Mavi Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.789 11.603 248 37 10 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mirviiii #3 Diğer arkadaşın anaokulu öğretmeni ise seninde iş yeri açma belgen var ise olabiliyorsun sanırım Emin değilim ama
Diğer arkadaşın anaokulu öğretmeni ise seninde iş yeri açma belgen var ise olabiliyorsun sanırım Emin değilim ama
-Mavi Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.789 11.603 248 37 10 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mirviiii #4 Birde anaokulları için artık piskoteknik vs belgeleride isteniyordu değişmediyse İyice araştırın
M mirviiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2017 33 7 86 12 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mirviiii #5 PabucumunNicki .!.: Niyetiniz ciddi olsaydi resmi sorulari buraya sormazdiniz diye dusunuyorum. Kurucu olabilirsiniz ama yonetici olamazsiniz.Kurucu olmaninda sartlari var basit bir google bilgisi size. Genişletmek için tıkla... Niyetim ciddi ki bu sayfaya yeni üye oldum anlayamadım tam anlamıyla yönetici ben olmayacağım zaten sorum açık ve net hem aşçı hem kurucu olabilir miyim diye sordum! Biliyorsanız onum cvbını verin arkadaşım anaokulu öğretmeni onunla açacağız
PabucumunNicki .!.: Niyetiniz ciddi olsaydi resmi sorulari buraya sormazdiniz diye dusunuyorum. Kurucu olabilirsiniz ama yonetici olamazsiniz.Kurucu olmaninda sartlari var basit bir google bilgisi size. Genişletmek için tıkla... Niyetim ciddi ki bu sayfaya yeni üye oldum anlayamadım tam anlamıyla yönetici ben olmayacağım zaten sorum açık ve net hem aşçı hem kurucu olabilir miyim diye sordum! Biliyorsanız onum cvbını verin arkadaşım anaokulu öğretmeni onunla açacağız
M mirviiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2017 33 7 86 12 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mirviiii #6 llina .!.: Diğer arkadaşın anaokulu öğretmeni ise seninde iş yeri açma belgen var ise olabiliyorsun sanırım Emin değilim ama Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama dün uğradım aile sosyal politikalar kurucu sadece müdürlük ve grup sorumlusu olabiliyormuş
llina .!.: Diğer arkadaşın anaokulu öğretmeni ise seninde iş yeri açma belgen var ise olabiliyorsun sanırım Emin değilim ama Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama dün uğradım aile sosyal politikalar kurucu sadece müdürlük ve grup sorumlusu olabiliyormuş