Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım gebelikten benimde hemen göğüslerde ki damarlarım belirginleşti... idrar testinde pozitifmiş.. hayırlı uğurlu olsun,,Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğinee![]()
Hayirli olsun.testlerde pozitif ciktiysa hamilesindir canim.bende adet olmadan 2 gun once test yaptim pozitif cikti hemde uc tane yaptim hepsi pozitif ti.adet tarihinde kan verdim hemen cikti.hic beklme hemen ver kan canim.kendine de dikkat et olur mu.tekrar hayirli olsun.
hayırlı olsun çok sevindim :)
Gogus uclarinda acima bide damarlanma gebelikten mi mi oluyo idrar testlerim pozitif![]()
Daha ne değişimler olacak bi bilsen80 bedenken şu an 95 sıkıyor.Daha 7.ayımızdayız.Son ayları düşünemiyorum.
Hayırlı olsun bebeğin.Kucağına da alırsın inşallah![]()
Tatlım çok sevindim :))) hayırlı olsunnnn İnşallah sağlıkla alırsın kucağına muck :))
hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canımm sende bir hamişşşsinnilerleyen zamanlarda birde şişme olacak göğüsler de
Hadi ya ben suan 85 kiloyu 1.77 boundayim doktor norml dedi bakalim desenize beb 100 kiloyu da geerim desenize ya ama bebeyim icin herseye raziyim kilo dedigin nedr verilir sonradan![]()
İç çamaşırı bedenim 80di.Dikkat edersen o kadar almazsın.10-12 kilo alsan yeter zaten önemli olan bebeğin normal olması.
bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman yemeyi içmeyi fazla kaçırdım biraz ama iş işten gecmiş oldu 22+3 haftalık hamileyim 18kilo aldım![]()
Evet bitanem göğüsler şişer damarların belirginleşir sızlar kahverengi halkan koyulaşır ve büyür süt sızar :)) daha neler neler olur vücudunda ama tekmelerini hissetmek bile dünyaya bedel bir duygudur :)
Daha cok kucuk tekmelerinin hissedemiyorum daha ama rabbim banada o gunleri gostersinnnn .... duygulari ben de tadayim rabbimin izniyle![]()
Âmin inşallah kuzum annelik = sabretmek :)