Doğuma Hazırlık biricik kızıma isim arıyorum lütfen yardım edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

babex

yavruma kardeş geliyor :)
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
385
1
46
Kocaeli
doğumuma 1 ay gibi kısa bir süre kaldı ve henüz hangi ismi koycağımıza karar veremedik umarım bulabilirim.sayenizde:71:

merhaba benim önerilerim ışıl,gülsen,sezin,ilke,nildem,ela, melike,ecehan,seda sağlıkla gelsin bebeğin ve araştırmaları yoğunlaştırsan iyi olur az kalmış :))

mrb hayırlı uğurlu sağlıklı bir bebek olsun inşallah biz eşimle LÂL ismini beğeniyoruz... ama annnem hiç sevmedi bu ismi gerçi bizim cinsiyet henüz belli deil bakalım ne olcak ama bence Lâl ismi hem telafuzzu zarif sade düz anlaşılır bir isim...:66:

merhabalar bende 7.5 aylık hamileyim kızım olucak isim konusunda aylardır düşünüyorum karar veremedim BEREN yada BELİS ismi aklımda şuan

Ben 5 aylık hamileyim.Kızımız olacağını öğrenince isim konusunda biraz kararsız kaldık ama geçen akşam izlediğimiz Selvi Boylum Al Yazmalım sayesinde bulduk bebişimizin ismini : ASYA
:nazar:

isim bulmak göründüğünden daha da zormuş benimde doğumum bu ayın sonunda ve bir isim kesinleştiremedik..nil düşünüyoruz belki sanada yardımcı olurum nil,elvin,naz,deniz,öykü,yaren bunlarda benim beğendiklerim ama eşimle ortak bi karar veremedik.

melike ismi çok güzel anlamıda: Kadın hükümdar demek.

berra isminide çok beğenirim anlamıda bir o kadar güzeldir: Doğru sözlü, hayır işleyen kimse

şahsen kendi kızım olsa düşündüğüm isim HİRA ismi anlamıda:Suudi Arabistan’daki Hz.Muhammed’in(s.a.v) peygamberlik görevini aldığı Hira Dağı

Son düzenleme:
ne tarz isimleri beğeniyosun canım? önemli olan bu öncelikle.Kurandan mı olmalıi, tek kelimeyle anlaşılmalı mı, yada anlamı ne diye sorulmalı mı?

ben tek kelimede anlaşılan kendini ifade eden, amaçlı ve özgür isimleri seviyorum.benim önerim muhtemelen sana uymayacak ama yinede yazayım birkaç tane.

İnanç,diren,övünç.Favorilerim bunlar.
Övgü, İlke, Uygar, Vuslat, Umut, Mercan, Nazar gibi...

isim bulmak göründüğünden daha da zormuş benimde doğumum bu ayın sonunda ve bir isim kesinleştiremedik..nil düşünüyoruz belki sanada yardımcı olurum nil,elvin,naz,deniz,öykü,yaren bunlarda benim beğendiklerim ama eşimle ortak bi karar veremedik.

Naz ı asla tavsiye etmem.Kardeşimin adı ve inanki nazlarından çekilmiyolar.İlk hevesle çekeriz dersiniz ama sonra çok pişman olursunuz emin olun.İsimleri nazlı naz eda olanların hepsinde aynı sıkıntı var.karakterleri etkiliyo maalesef.Ama yinede karar sizin...

İpek,Melis,Gökçe,Buse,Derin,Beril,Ela

Son düzenleme:
Ben de bir ay sonra doğum yapıcam ve kızımız olacak inşallah ama isim bulamadık hala benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum bakalım ne olacak

Benim de kızım olacak nşallah. İpek ve Arya arasında kaldık, galiba Arya olacak...

Mira ismini beğeniyorum ama çok var sanırım.

Back
X