birikim nasıl yapıyorsunuz

yuruyenokul

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
154
85
13
Selam kızlar . Birikim yapıyor musunuz? Nasıl yapıyorsunuz. Gerçi şu zamanda zor ama bana da fikir olsun istiyorum . Nelere dikkat ediyorsunuz ,evde neler yapıyorsunuz.evde ne gibi tasarruflar uyguluyorsunuz ?Fikir verirseniz sevinirim. Çok teşekkürler

Eve giren çıkan para ne kadar?

Bende yapamıyorum ama yapmayı çok istiyorum

Birikim yapan mı var benim geldiği gibi bitiyor hshsjsjs her alışverişte paranın değeri yok diyorum.

altın alıyorum ölüyoruz para yok bu ay desek de gidip karttan kdv farkıyla da olsa alıyorum kesinlikle . Çünkü öbür ay iki gram alayım desende bi şekilde alınmıyor ama o kartın borcu her şekil ödeniyor . Çok büyük borçlara girmeye korksamda böyle küçük borçlara cesaret edebiliyorum. Çalışan biri olmadığım ıcın bana göre her borç büyük borç

Gram altın alıyorum online bankacılıkla. Gerçi ona da hiç güvenmiyorum. Her şey mümkün bu ülkede

Yapamıyorum ama yapmam lazım yiyip içip giyip gezmeyi seviyorum

Valla ben gram altına yatırıyorum faize verdim paramı ordan gelen parayı direk grama

Kazandığım paranın belli bir kısmını bir kenara atarım. İki ayda bir altın alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…