birikimm yardimmmm

jojobe

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
64
12
13
İstanbul
Herkese merhaba herkesin yeni yilini kutluyorum ilk once. Size sormak istedigim bir soru var nasil yapsam kendim karar veremedim belki dert degil ama kafama takildi hangisi daha mantikli karar veremedim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. Ben okuyorum universite ogrencisiyim okulum bittikten sonra allah kismet ederse evlenmek istiyorum ben simdiden lazim olur diye kenara para koymak istiyorum ama her ay altin mi alip koysam para mi koysam karar veremedim gram altin mi ceyrek mi hangisi daha iyi olur? Ilerde bisey olursa kotu gun parasi olsun istiyorum kimseye ihtiyacim olsun istemiyorum. Para biriktiren altin biriktiren kk hatunlarinin dusuncelerini ogrenmek istiyorum simdiden herkese cok tesekkur ederim..

Bankaların gram altın hesabı var al sat yapabilirsin kolayca. Diğer türlü bozdururken değer kaybeder. Kuyumcu komisyonu falan derken zarar edersin.

Bankaların gram altın hesabı var al sat yapabilirsin kolayca. Diğer türlü bozdururken değer kaybeder. Kuyumcu komisyonu falan derken zarar edersin.
Bunu hic bilmiyorum ki daha onceden bi bilgim olmadi deneyimimde ama arastirip bakicam onemli olan kenarda param biriksinde cevabiniz icin tesekkurler

Bunu hic bilmiyorum ki daha onceden bi bilgim olmadi deneyimimde ama arastirip bakicam onemli olan kenarda param biriksinde cevabiniz icin tesekkurler

Hemen hemen her bankanın var. İnternet bankacılığı yaptırınca da netten alıp satabilirsin kolayca. Ayrıca saklama problemi de yok. Çalındı hırsız vs. Aylık 6 tl işletim ücreti kesiyor benim bankam.

bankalarin altin hesaplari daha mantikli.parayi saklamk altini saklamak sknti olur.para olarak kartta falan dursada kolay harcayabilirsn .hesabinz olan bi bankann altin hesabndan yararlanirsnz elinize cuz i bi miktar bile gecse atarsiniz hesaba altin cinsnden

Altina guvenme lazim olur zararina bozdurursun ve ya cok beklersin yukselsin diye. Doviz al

Para hesabı açabilirsin yada bes yaptır,zaten 2 sene dolmadan bozulmuyor diye biliyorum,para birikir içinde,devlette katı veriyor artık senin paranın üzerine,2 yıl sonra ihtiyacın olursa bozdurursun.

Para hesabı açabilirsin yada bes yaptır,zaten 2 sene dolmadan bozulmuyor diye biliyorum,para birikir içinde,devlette katı veriyor artık senin paranın üzerine,2 yıl sonra ihtiyacın olursa bozdurursun.
Ben hep ailemden cevremden altin alip kenara koyduklarini gordugum icin dedim bole biseyi yapsam mi diye dusunmustum ama bankaya yatirmak yada doviz yaptirmak sanki daha iyi olur heralde hepinize cok tesekkur ederim vakit ayirip cevapladiginiz icin daha net bi sekilde birikim yapicam sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…